Dy dyer ka jeta

Το τελευταίο βράδυ μου
απόψε το περνάω
κι όσοι με πίκραναν πολύ
τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή
όλους τους συγχωρνάω

Όλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
σαν λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή

Εκεί που πάω δεν περνά
το δάκρυ και ο πόνος
τα βάσανα και οι καημοί
εδώ θα μείνουν στη ζωή
κι εγώ θα φύγω μόνος

Όλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
σαν λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή

Δυο πόρτες έχει η ζωή
άνοιξα μια και μπήκα
σεργιάνισα ένα πρωινό
κι ώσπου να `ρθει το δειλινό
από την άλλη βγήκα

Όλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
σαν λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή


Natën time të fundit
sonte po e kaloj
dhe ata që shumë më hidhëruan
tani që nga jeta po iki
të gjithë unë ata i fal

Të gjitha janë një gënjeshtër
një psherëtimë një frymarrje
por si një lule një dorë
do na "këpusi"(presi) një mëngjes

Atje ku shkoj nuk "kalon"(gjendet)
loti dhe dhimbja
vujatjet dhe hidhërimet
këtu në jetë do mbeten
dhe unë i vetëm do shkoj...

Të gjitha janë një gënjeshtër
një psherëtimë një frymarrje
por si një lule një dorë
do na "këpusi"(presi) një mëngjes

Dy dyer ka jeta
hapa një dhe hyra
shëtita një mëngjes
dhe sa darka të vinte
nga tjetra dola

Të gjitha janë një gënjeshtër
një psherëtimë një frymarrje
por si një lule një dorë
do na "këpusi"(presi) një mëngjes

Juxhin Çela © 25.03.2013

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info