Φασιστογάμης

Δημιουργός: Estação do nada

http://www.troglodytes.co/2012/01/fasistogamis-production.html

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info

...λέει το Καραχεστρόνι.

Αα ρε ΚαραχεστόΚΟΤΑ της "Γαλιάς" και του Φραγκοβυζίου, έπρεπε να σε γνωρίσω στην εποχή της "Merrymerry22" και να στον χωρίσω στα 4 τον ΒρωμοπουστoΚΏΛAPO σου.ΣκατοπορδόΜΑΓΚΑ της πλάκας!
Που κρύφτηκες πάλι μωρή ΣκατοφραγκόΚΟΤΑ σήμερα τα χαράματα όταν σέ´παιρνα έξω από την στρούγκα σου;;


Καραχεστηκέναι όπως πάντα ο ΠορδόΜΑΓΚΑΣ μας.
"Aυτός" είναι ο ΚαραΤΣΊΚΝΟΣ σου ρε πουστοβρωμιάρικο ΣκατοΠΡΕΖΆΚΙ με την βελόνα στο βρακάκι.Φραγκοκοτέτσια και τα δυό σας μου φτιάξατε και συμμαχία για να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά όταν "ποστάρετε" τις πούστικιες ψευτομαγκιές σας. Με την χέστρα σφυνωμένη στον κώλο ήσασταν και θα είσαστε μια ζωή ρε ΓΕΛΟΊΑ παλιο Ανδρείκελα.


Για όσους και όσες δεν γνωρίζουν!


"Φασιστογάμης" ήταν το ψευδώνυμο στο διάστημα 2007-2012 αυτού του γελοίου Τουρκοπουτανόσπορου που ακούει στο νικ "Μανούσος Μπουρμάς" εδώ μέσα.Κολλητός του από το 2008 κάποιο Σκατοπρεζάκι από το "Παλιό Φάληρο" που από τα μέσα του 2008 κατόπιν εισαγγελικής διαταγής μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο εξωχικό τους στην "Ιεράπετρα" για να απομακρυνθεί από την επίρροια των βαριών τοξικών ουσιών που κατέστρεψαν τα 2/3 των νευρωνιακών ιστών του και τον φορτώθηκε το διαδίκτυο με όλη την αρρώστια του.Κάποιος "Παπαδάκης Δημήτρης" alias "Merlin9988","Havouzas","Πορδαλάς" και όλα τα σκατά της διεστραμμένης παλιο γκλάβας του.


Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-12-2019