Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
125620 Τραγούδια, 265469 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 Genesis-η σύγκρουση
 
Η ζωή στον παράδεισο άρχισε να γίνεται ρουτίνα,αφού κάθε μερα και επι αιώνες το ζευγάρι των δύο πρωτόπλαστων αιωνόβιων και απονήρευτων ζητούσε καινούργια πράγματα .Το πνεύμα το κουτοπόνηρο προσπαθούσε απ τη μεριά του να τους βρεί κάτι καινούργιο για να τους φτιάξει το κέφι,ενώ ο Δημιουργός παρακολουθούσε σχεδόν αδιάφορα και αφ υψηλού την όλη κατάσταση.
-ώρα για γεύμα παιδιά,κοπιάστε να ντερλικώσετε,είπε το δαιμόνιο χτυπώντα δυνατά το καβούκι μιας νεροχελώνας
-πάλι "μάνα" θείο,μπουχτήσαμε τα ίδια και τα ίδια,ας φάμε και κάτι άλλο,ας πούμε .."πατέρα" είπανε μ ένα στόμα οι πρωτόπλαστοι
Τότε ακούστηκε η φωνή του Δημιουργού εξοργισμένη που ανατάραξε το όλο τοπίο και έκανε τα σαλιγκάρια να αποβάλουνε απ την τρομάρα τους τα καβούκια τους(έτσι γεννήθηκαν οι γυμνοσάλιαγκες).
-σα δεν ντρεπόσαστε κωλόπαιδα,σας έχω όλα τα καλούδια εδω πάνω για φαγώσιμα,απο βρούβες,ραδίκια,σπανάκι,αχλάδια,ντομάτες..θέλετε να φάτε και Εμενα μωρε?
-δεν κατάλαβες Κύριε τι εννοούνε οι πρωτόπλαστοι,ανταπάντησε το κουτοπόνηρο πνεύμα,θέλουνε "αλλαγή" εδώ και τώρα
-αυτό θα γίνει στο μέλλον αυθάδες δαιμόνιο κάπου πάνω στη γή απο κάποιον πολιτικό που θα τα κάνει μούσκεμα..αυτό θα πρέπει να κάνω και εγώ?
-καλά,καλά μη θυμώνεις,αλλά πως να στο πώ,με όλα τούτα τα χορταρικά και φρούτα τους πιάνει τσιρλιακό..δώστους και λίγο κρεατάκι,γιατί τους έφτιαξες τους κυνόδοντες,μπορείς να μου πείς?
-Τους έχω πρώτης τάξεως τροφή,το "μάνα" δεν τους αρέσει δηλαδή θέλεις να μου πείς αναιδέστατε?
-Δεν είναι και άσχημο αλλά κάθεμέρα τα ίδια και τα ίδια..μοιάζει άλλωστε σαν το μαλλί της γριάς χωρίς ζάχαρη και δεν γεμίζει την κοιλιά αναθεμά το,απάντησε θαρετά το κουτοπόνηρο πνεύμα
-εσύ τί θα τα τάιζες για πές μου μιαρό δαιμόνιο,θα ήθελα να ήξερα,ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ !
-κοματάκι κρεατάκι να πούμε ή κάτι τίς άλλο με πρωτείνες για να καρδαμώσουνε
-βρε μπουφόπνευμα,αν καρδαμώσουνε θα ζητάνε να κάνουνε και αμαρτωλά πράγματα ενώ εγώ τους θέλω να μου μοιάσουνε και ν απαρνηθούνε τα εγκόσμια για να ζούνε αιώνια εδω πάνω και όχι κάτω στη Γή που υπάρχει ο θάνατος,..δεν βλέπεις εμένα πόσο εγκρατής είμαι τόσους αιώνες?
-και τί κέρδισες μωρέ εσύ με την εγκρατειά σου,αν έφτιαχνες μιά σύντροφο για σένα δεν θα ήσουνα τόσο μονόχνωτος,απάντησε με θράσσος το δαιμόνιο,κάποια να σ αγαπήσει και να την αγαπήσεις,σίγουρα θα έφτιαχνες ένα κόσμο καλύτερο
-δηλαδή πνεύμα κουτοπόνηρο και μιαρό,μια γυναίκα για μένα τολμάς να πείς,δηλαδή να εποφθαλμιά τον θρόνο και την εξουσία μου?
-φαίνεται πως τις φοβάσαι τις γυναίκες για να μη σου πάρουνε την εξουσία,γιαυτό και τον Αδάμ τον έκανες σαν τα μούτρα σου,έτσι δεν είναι?
-Και όχι μόνο,έφτιαξα την Εύα υπάκουη και ανεκτική ώστε πάντα εκείνος να έχει το πάνω χέρι,αλλά και πανάσχημη και τριχωτή για να μη τον διεγείρει,ώστε να τους διατηρήσω άσπιλους και αγνούς στην αιωνιότητα για να με υμνούνε !
-ε τότες γιατί τους έβαλες κάτω απ τα σκέλια εκείνα δά που έχουνε και οι μαιμούδες,μπορείς να μου ξηγήσεις να καταλάβω και εγώ?
-για να αποβάλουνε τις στερεές και υγρές τροφές κουτοπόνηρε,γιατί άλλο νομιζε το σιχαμένο μυαλό σου?
-και γώ νόμιζα πως για να κάνουνε ..έρωτα,να χαρούνε τίς ομορφιές της ζωής,να κάνουνε παιδιά,κακό ειναι?
-μα παιδιά θα παραμείνουνε στο μυαλό έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι,δεν χρειαζόμαστε κι άλλα,θα μας τρελλάνουνε και δεν έχω όρεξη να βάζω ωτοασπίδες
-και όλα αυτά για να παραμείνουνε ζωντανοί για πάντα Πάνσοφε?
-Φυσικά,λίγο τό έχεις να μη πεθαίνεις και να την βγάζεις φίνα σ ενα τέτοιο περιβάλλον με όλα τα καλούδια χωρίς ούτε πιστωτική κάρτα?
-κατάλαβα,κατάλαβα,δεν τους έφτιαξες παράδεισο αλλά ..μοναστήρι
-βρέ ουστ αναθεματισμένε,σύρε γρήγορα να τα συνάξεις για την μεσημεριανή προσευχή και κοίταξε μη μου ξαναφέρεις αντίρρηση στο μέλλον,είπε ο Δημιουργός και σκεπάστηκε μ ένα σεντόνι απο σύνεφα για τον μεσημεριανό του υπνάκο

marakos εποίει
συνεχίζεται

προηγούμενα επεισοδια: 1) γεννηθητω φώς 2) η δημιουργία 3) Αδάμ 4) Ευα 5)μια βόλτα στον παράδεισο
 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 2
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Γεγονότα - Ιστορία - Μυθολογία
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

ο φοβισμενος αστυνομικός,ειναι το ιδιο επικινδυνος με τον αδίστακτο τρομοκράτη
 
Μαρία Χ.
16-05-2007 @ 15:14
Γειά σου Μάριε!!.. και ο Θεός φοβάται τις γυναίκες;;;!!!.. πώς καταφέρνεις να πρωτοτυπείς πάντα.. απορώ!!
Καλό σου βράδυ...
Αριάδνη20/08
16-05-2007 @ 16:35
Είναι να έχεις την πρωτοτυπία στο αίμα σου...
Υπέροχο όπως πάντα...! ::wink.::

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο