Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
124752 Τραγούδια, 264195 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

 108. Το μυστικό της απόλαυσης
 Έγινε και δική μου γιορτή...........
 
Ήθελε να απολαύσει την δικιά της γιορτή. Έδειχνε ότι είχε διαλέξει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο για την επιτυχία της.
Δεν σκόπευε να κοιμηθεί. Βασανιστικές σκέψεις είχε αποφασίσει το μυαλό της να μην τις ξαναπροσκαλέσει.
Ήταν πλέον πρόθυμη να χορέψει στο ρυθμό της μουσικής, που συνέθεσε για μια μεθυστική βραδιά. Και μάλιστα να είναι η πιο γλυκιά μέθη, που θα την συνοδεύει σε όλη της τη ζωή. Τη φαντασίωσή της ήθελε να τη ζήσει.
Η καρδιά της χτυπούσε τόσο δυνατά που κάλυπτε σχεδόν τον ήχο της βροχής, που έπεφτε μανιασμένη σαν πύρινες γλώσσες στο τζάμι του παραθύρου.
Άφησε τη ματιά της να εκφράσει αυτό που ένιωθε η καρδιά της. Βυθίστηκα μες τα μάτια της και άκουσα τα ρίγη του πόθου της.

Ψέλλισε κάτι και άφησε το μεταξένιο της να πέσει στο πάτωμα. Η φούντωση στη θέα του κορμιού της απερίγραπτη. Πήγα κοντά της.
Απελευθέρωσε την γενετήσια φύση μου από τη φυλακή του. Το ερέθισε απαλά με τα νοτισμένα δάχτυλά της, και το φίλησε σε κάθε του σημείο. Η τεστοστερόνη ξεχείλισε. Της είπα τα πιο ποιητικά μου ερωτόλογα.

Την άρπαξα από τη μέση και την ακούμπησα στο κρεβάτι. Η γλώσσα μου γλίστρησε βαθιά μέσα στο στόμα της. Με αργές κινήσεις τα δάχτυλά μου ακούμπησαν το κορμί της. Τα χέρια ερευνητικά, απαιτητικά και απαλά άγγιξαν τα στήθη της και έπαιξαν με τις θηλές της. Οι θηλές της σκλήρυναν, μεγάλωσαν και έμοιαζαν σαν δίδυμοι πύργοι του Άιφελ. Συνέχισαν στα απόκρυφα σημεία της και την τρέλαναν πιο πολύ, ιδιαίτερα, όταν ο δείχτης πλησίασε στο κέντρο της ηδονής της, στο απόκρυφο σημείο της.
Το κορμί της δεν είχε αντίρρηση να περιπλανηθεί στον έβδομο ουρανό. Τα πόδια της λαχταρούσαν ν΄ ανοίξουν για να δεχτούν τον επισκέπτη. Με παρακάλεσε να την κατακτήσω. Έκλεισε τα μάτια της και ένιωσε την ηδονή. Τα χέρια της σαν πελώρια φίδια με αγκάλιασαν. Ο βρυχθησμός της διαπερνά από την μια άκρη στην άλλη, σαν λιονταρίνας την άγρια σαβάνα, που αναζητεί τον σύντροφό της.
Τα πρόστυχα λόγια της με άναψαν πιο πολύ. Οι σπασμοί του απόκρυφου σημείου της με συγκλόνισαν και μας οδήγησαν σε ένα απίστευτο, ξέφρενο οργασμό. Ένα οργασμό που κράτησε αβάσταχτα πολλά λεπτά, λες και δεν είχε τέλος.
Η ευχαρίστηση διαπέρασε τα τρίσβαθα, του είναι μου.

Αλλά, ήταν τόσο μεγάλη και η δική της ευχαρίστηση, που είχε σκοπό η γιορτή να ολοκληρωθεί.
Με ξάπλωσε και γονάτισε πάνω στην γενετήσια φύση μου. Με τα ακροδάχτυλά της άρχισε να με χαϊδεύει και με ένα σαγηνευτικό χαμόγελο, απαίτησε να συνεχίσω, να την ακολουθήσω στους αισθησιακούς της ρυθμούς. Έβαλε την γενετήσια φύση μου στο στόμα της και αυτός εκτοξεύτηκε σαν σφαίρα. Με μια απαλή κίνηση το τοποθέτησε στο απόκρυφο σημείο της. Το κορμί της σφάδαζε στο άγριο ρυθμό. Οι κινήσεις της επιταχύνθηκαν ανεβάζοντάς με στην κορυφή της έκστασης. Γραπώθηκε από τα κιγκλιδώματα στο προσκεφάλι του κρεβατιού, που μας είχε φιλοξενήσει να χαρούμε τον έρωτά μας. Τα βογκητά της, ο ιδρώτας στη ραχοκοκαλιά της και το λαχάνιασμα έδειξαν ότι είχε φθάσει η στιγμή του οργασμού της. Σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησα και γω στην πιο παθιασμένη τελετή της. Ήταν η στιγμή που μας ένωσε στην αιωνιότητα.
Έγειρε εξαντλημένη κι έκλεισε τα μάτια της. Δεν μίλησα.

Μαγευτήκαμε στο μυστικό της απόλαυσης. Σ΄ ευχαριστώ. Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 3
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Αναμνήσεις & Βιώματα
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

Αν σήμερα γεννιόμουνα το νου αναλφάβητο θα άφηνα, τις αισθήσεις μου ολημερίς θα μόρφωνα. (MARGARITA)
 
ΑΙΟΛΟΣ
25-09-2006 @ 04:22
Όμορφο το γραπτό σου...
Καλημέρα Γιάννη... ::smile.::
MARGARITA
25-09-2006 @ 04:28
Άκρως αισθησιακό Τοξότη...κτύπησες καρδιά φαίνεται...καλημέρα σου
::smile.::
ΤΟΞΟΤΗΣ
25-09-2006 @ 04:59
Καλό σας απόγευμα αγαπητοί μου και νάσαστε καλά.
Και φοβόμουν ότι θα με κατσαδιάζατε.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο