Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
119332 Τραγούδια, 256064 Ποιήματα, 28884 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Είναι αβάσταχτο να φεύγεις - 1990       
 
Στίχοι:  
Άκος Δασκαλόπουλος
Μουσική:  
Νότης Μαυρουδής


Τα χέρια σου αγόρι μου
τα ζωντανά σου χέρια
ρίχτα στεφάνια δροσερά
τριγύρω στο λαιμό μου

Κι από τη νύχτα ως την αυγή
σ’ ερωτικά λημέρια
να σου γελάει η νιότη μου
να λάμπει τ’ όνειρο μου

Είναι αβάσταχτο να φεύγεις
σαν δροσούλα κάθε αυγή
φίλα με κι εγώ είμαι φύλλο
ολομόναχο στη γη

Τα μάτια σου αγόρι μου
γιατί τα χαμηλώνεις
γιατί πικροχαμογελάς
λιγνό μου κυπαρίσσι

Τον κόσμο τι τον πολεμάς
και τον καιρό μαλώνεις
και είσαι σαν το ναυαγό
κι εγώ το ερημονήσι

Είναι αβάσταχτο να φεύγεις
σαν δροσούλα κάθε αυγή
φίλα με κι εγώ είμαι φύλλο
ολομόναχο στη γη




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 7893
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ίσως φταίνε τα φεγγά...
1990
[1] Προσκήνιο (live)
2001
[1] Θα βρεθούμε ξανά
2003
[2] Μικρές νυχτερινές μο...
1992
[3] Μια νύχτα στους αιών...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Στάμ @ 24-08-2005
   fotinivit
28-05-2008 08:10
Βιτάλη............
   Ανώνυμο σχόλιο
29-03-2006
Εξαίρετη μουσική του Νότη Μαυρουδή και μεγαλείωδεις στίχοι του Ακου Δασκαλόπουλου.Το αφιερώνω στο περσινό καλοκαίρι με την ευχή να σε ξαναδώ να λαμψει τ'όνειρό μου...
   Αφιερωμένο από tigaki -
για takouli -
03-11-2005 12:35
einai abastaxto na se afinw... ::love.:: ::love.::
   Αφιερωμένο από tigaki -
για papi -
03-11-2005 12:28
giati na se xanw apo dipla mou kardia mou... ::smile.:: ::smile.::
   Ανώνυμο σχόλιο
08-10-2005
ti erminia kyria vitali!megali vitali


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο