Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
120838 Τραγούδια, 257526 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Οι μοναχικές γιαγιάδες - 1989      
 
Στίχοι:  
Ελένη Βιτάλη
Μουσική:  
Ελένη Βιτάλη


Γίνεται γλέντι μάτια μου
σήκω αν θέλεις κι έλα
μη βάλεις καθημερινά
ούτε και τα καλά σου

Και μην το παίξεις γκόμενα
και φοβηθεί η κοπέλα
που κρύβεις μες στα στήθια σου
και στη μικρή καρδιά σου

Τη γριά που χαιρετίζω
στο απέναντι μπαλκόνι
τόσο λίγο τη γνωρίζω
μα η ματιά της με πληγώνει

Κι όπως φεύγουνε οι μέρες
και περνάνε οι βδομάδες
έτσι κρύβουνε οι κοπέλες
τις μοναχικές γιαγιάδες

Κι όπως φεύγουνε οι μέρες
και περνάνε οι βδομάδες
έτσι κρύβουνε οι κοπέλες
τις μελλοντικές γιαγιάδες

Είναι μέσα μου κρυμμένη
είμαι μέσα της κι εγώ
τι να σκέφτεται η καημένη
την κοιτάζω κι απορώ

Κι όπως φεύγουνε οι μέρες
και περνάνε οι βδομάδες
έτσι κρύβουνε οι κοπέλες
τις μοναχικές γιαγιάδες

Κι όπως φεύγουνε οι μέρες
και περνάνε οι βδομάδες
έτσι κρύβουνε οι κοπέλες
τις μελλοντικές γιαγιάδες




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 7965
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Το απέναντι μπαλκόνι
1989
[1] Γι΄ άλλες πολιτείες
1992
[1] Ελένη Βιτάλη - Εφ' ό...
2001
[1] Προσκήνιο (live)
2001
[2] Ένα παράξενο ταξίδι
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 25-11-2004
   fotinivit
08-05-2008 11:58
απλά προσκυνώ....

Ελένη.................................................
   @@@tzela@@@
21-06-2007 11:13
ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΣ..ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑ 25 ΕΧΩ ΓΕΡΑΣΕΙ...
   Ανώνυμο σχόλιο
23-11-2005
Πολυ γλυκο τραγουδι,τελεια ερμηνεια......
   Ανώνυμο σχόλιο
14-10-2005
eleni eisai koryfaia fwnara
   Ανώνυμο σχόλιο
29-06-2005
ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο