Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
120732 Τραγούδια, 257445 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Ο Κύκλος του C.N.S. V ( Μια παραλία ερημική ) - 1959       
 
Στίχοι:  
Μάνος Χατζιδάκις
Μουσική:  
Μάνος Χατζιδάκις


Θα περιμένω
σε παραλία ερημική
τ’ άγριο το κύμα να μου φέρει
τη ματιά σου.

Κι ό,τι μου φέρει θ’ αγαπώ
γιατί θα `ναι δικό σου
είτε πετράδι, είτε φιλί
ή τ’ όνειρό σου.

Θα περιμένω
από το βράδυ ως το πρωί,
ως να γενώ εγώ
μια παραλία ερημική
να σε καλωσορίσει.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 5737
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ο κύκλος του C.N.S
1959
[2] Ρεσιτάλ
1989
[3] Η Σόνια Θεοδωρίδου σ...
1997
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Yiouli @ 24-09-2003
   gorgee
22-02-2013 12:13
Τίτλος τραγουδιού: "Θα περιμένω σε παραλία ερημική"
Δισκογραφία:
Γιώργος Μούτσιος (1959 - Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ C.N.S.) Δίσκος 45στρ. EP
Φλέρυ Νταντωνάκη (1971 - ΡΥΘΜΟΛΟΓΙΑ/Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ C.N.S.)
Σπύρος Σακκάς (1975 - ΔΥΟ ΝΑΥΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ/Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ C.N.S./Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ)
Σπύρος Σακκάς (1989 - ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ)
   Αφιερωμένο από m -
για g -
04-02-2006 15:33
::sad.:: ::sad.::
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ena komati kardias/gia sena giasemi moy   ( mixalis )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο