Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
119426 Τραγούδια, 256177 Ποιήματα, 28912 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Ανάμνηση - 1967       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Παπαστεφάνου
Μουσική:  
Βαγγέλης Πιτσιλαδής


Το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά
χέρι με χέρι και μ’ ένα αστέρι για συντροφιά
τώρα ποιος ξέρει αν θα με σκέφτεσαι όπως εγώ
μικρή μου αγάπη στιγμή δε φεύγεις απ’το μυαλό

Τα όνομά μας τις νύχτες γράφαμε στην αμμουδιά
και την καρδιά μας στα χέρια παίζαμε σαν τα παιδιά
τώρα ποιος ξέρει αν θα με σκέφτεσαι όπως εγώ
μικρή μου αγάπη στιγμή δε φεύγεις απ’το μυαλό




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.2%  (10 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 13289
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1967
[1] Οι μεγάλες επιτυχίες...
1991
[1] 40 χρόνια Olympians ...
1996
[2] Ανάμνησις
1968
[2] Τόνυ Πινέλλι – Το κα...
1978
[3] Ανάμνησις
1975
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   stixoi.info @ 26-02-2003
   netriofron
14-06-2018 07:45
::smile.:: ::yes.::



1η : 1966 = Τόνυ Πινέλλι , , Ενορχήστρωση : Βαγγέλης Πιτσιλαδής , -------------- Δίσκοι 45 στροφών της Columbia ‎ (SCDG 3717) , και Columbia ‎ (SCMG - 5002) , & συλλογή ''Γρανίτα Από Σουξέ'' (1990) , & συλλογή ''Τα Καλοκαιρινά'' (1993) , & συλλογή ''15 χρόνια Πιτσιλαδής'' (1995)


1967 = ''Olympians'' , ------------- Δίσκοι 45 στροφών της Philips ‎– 6167 , της Fidelity (FIN - 8) και της P.I. Records ‎ (PI - 122) , & συλλογή ''Τα Ωραιότερα Τραγούδια Αγάπης'' (1975) , & συλλογή ''Εφέ Και Κολλητά 26 Τραγούδια Άλλο Πράγμα'' (1990) , & συλλογή ''Στη Ντισκοτέκ - 26 Non Stop Super Hits 60s & 70s'' (1998)

1968 = Juanito (= Jean Claude Safrana) , , στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!! , Διασκευή στίχων : Ümit Yaşar Oğuzcan , , και με τίτλο ''Bitti O Rüya'' , ------------- Δίσκος 45 στροφών της Philips ‎ (PF - 357446) , & στο CD ''Canim Vatanim'' (2000) -------------- https://youtu.be/vPvghIObFCI

1975 = Γωγώ Ατζολετάκη + Άγγελος Αντωνόπουλος , , Ενορχήστρωση : Βαγγέλης Πιτσιλαδής , ------------ , & συλλογή ''Ευάγγελος Πιτσιλαδής ‎– Μικρή Οθόνη'' (1993)

1987 = Όλγα Σπανού , , Ενορχήστρωση & πιάνο : Χάρης Ανδρεάδης , ------------ Συλλογή ''Jeronimo Groovie ‎– Έχουμε Πάρτυ!'' ------------- https://www.music-bazaar.com/greek-music/album/45101/JERONIMO-GROOVIE-EHOUME-PARTI-CD-1/

1988 = Πασχάλης (Αρβανιτίδης) , , Ενορχήστρωση : Χάρης Ανδρεάδης , ------------- Συλλογή ''Πασχάλης, Αλέξια, Αντωνιάδης, Μπλα Μπλα ‎– Party On The Rocks''

1988 = Γιάννης Γιοκαρίνης , ----------- Συλλογή ''Γιώργος Παπαστεφάνου ‎– Μια Φορά Θυμάμαι''

1989 = Μαρία Λεφάκη , --------------- Συλλογή ''Τρέλα Κι' Άγιος Ο Θεός!''

2001 = Λάκης Τζορντανέλλι (= Μανόλης Ιορδανόπουλος) , ------------- Συλλογή ''Λ. Τζορντανέλλι - Γ. Πολυχρονιάδης - Ρ. Ουίλιαμς ‎– Θα Μείνουμε Πάντα Παιδιά'' --------------- https://youtu.be/O5WgQFazUmc


ΠΗΓΕΣ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7&type=release&page=3 ] - - - - - - - [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%91%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CF%82&type=release ] - - - - - - - [ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=3058 ]

::up.::
   Danai2015
13-09-2017 10:54
https://www.youtube.com/watch?v=CRaRsTPMWFg&index=10&list=PLBjw3Sn-SgR-wyQYLKx7buTujxVbLX-BF ::hug.:: ::up.:: ::kiss.::
   netriofron
02-07-2016 21:59
1η -ΠΙΝΕΛΙ 1966 (Columbia ‎– SCMG 5002) ----- 2η OLYMPIANS 1967 (FIDELITY) ------------ 3η ΑΝΤΩΝΟΠ & ΑΤΖΟΛ 1975
   demi
24-07-2007 23:10
::love.::


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο