Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
119427 Τραγούδια, 256189 Ποιήματα, 28912 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
 

Πήρες πια τα μάτια σου      
 
Στίχοι:  
Δανάη Στρατηγοπούλου
Μουσική:  
Μίμης Πλέσσας


Πήρες πια τα μάτια σου
τα ζεστά σου χείλη
πήρες και την σκέψη μου
κι ούτε μ’ αγαπάς.

κι ούτε λίγα δάκρυα
ούτε ένα μαντήλι
πήρες και τον ίσκιο σου
κι έφυγες και πας

είμαι για θλίψη είμαι για κλάμα
κι όλο τον κόσμο τόνε μισώ
τώρα δε θέλω ούτε να βλέπω
ούτε ν’ ακούω ούτε να ζω




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 4027
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Μίμης Πλέσσας - τα τ...
1994
[2] Δίσκος 45 στροφών
1963
[2] Ζωή Κουρούκλη - Τα ω...
1992
[3] Αναμνήσεις
1995
[3] Μια αγάπη για το καλ...
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 29-11-2005
   netriofron
10-10-2016 13:58
1963 = Γιοβάννα ---- Αλμπουμ ''Апрелевский Завод'' - με τη συνοδεια της Συμφωνικής Ορχήστρας της Μόσχας & στη Lyra ‎– 4541 (1990) ---- https://youtu.be/opeNzO0XHaQ
1963 = Ζωή Κουρούκλη ----- δισκακι 45ρι της Polydor 54 733 ------ https://youtu.be/VKesxMlTolY


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο