Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
95982 Τραγούδια, 237604 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 
 Διαγραφές μελών, από το μέλος galanta, 19-05-2009 @ 21:59

Από καιρού εις καιρόν λαμβάνω διάφορα αιτήματα από μέλη, ώστε να διαγράψω τους λογαριασμούς τους. Συχνά, τα μέλη αυτά αλλάζουν γνώμη σε σύντομο διάστημα, ενώ άλλες φορές επιμένουν. Σε αρκετές περιπτώσεις, η σχετική κωλυσιεργία που επιδεικνύω στο να απαντήσω και να ανταποκριθώ σε αυτά τα αιτήματα, έχει αποβεί σε καλό, επειδή ακριβώς υπάρχει τελικά μεταστροφή στην άποψή τους.

Για τον σκοπό αυτό, δημιουργείται αυτό το θέμα, ώστε να μπορεί κάποιος σε κοινή θέα να ζητά τη διαγραφή του, ώστε να υπάρχει και ένα τεκμήριο ότι δεν κάνω διαγραφές από του κεφαλιού μου, αλλά επειδή αυτό ζητήθηκε. Αφού λοιπόν καταγράφεται εδώ, θα υπάρχει μια περίοδος ζύμωσης και ωρίμανσης, και θα πραγματοποιείται το αίτημα, αν εξακολουθεί, μετά από περίπου δέκα μέρες.

Εγκαινιάζω τις κατόπιν αιτήσεων διαγραφές, με τα παρακάτω μέλη, που το έχουν ζητήσει εδώ και καιρό:

socrates
William George Allum
catdamour

Αφού γίνει μια διαγραφή, δε θα είναι δυνατή η επαναφορά του λογαριασμού, παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις, και μάλιστα κατά το ένα μέρος της δραστηριότητας του διαγραφέντος μέλους. Η διαγραφή μέλους συνεπάγεται διαγραφή δημιουργιών, σχολίων, μηνυμάτων, αλλά όχι στίχων τραγουδιών που έχει αποστείλει.

 
 
Προβάλλονται τα 20 πιο πρόσφατα σχόλια. Δείτε τα όλα
   Μπούρμπουρ Λίθρας, 18-06-2016 @ 03:43
psixopaidi ως τραγούδι του λοίζου είναι πανέμορφο ως ύμνος του πασόκ είναι που μου φέρνει τα γέλια.συμφωνώ δηλαδή και ίσως η επιλογή της λέξης σαχλοκούδουνα να μην είναι και η καλυτερη εν προκειμένω για να εκφράσω αυτό που ήθελα να πώ από ιστορικής σημασίας και συνέχειας στο σήμερα και το τώρα.για την ΧΑ συμφωνώ επίσης.για αυτό και την ανέφερα συστημικότατη ως γέννημα αναγκαιότητας της άμυνας του συστήματος και των συμφερόντων ως αυτό έχει στην απειλή που κυοφορούσε η ελπίδα του συριζα που αποδείχτηκε όμως μια από τα ίδια.η χα παραμένει ως ανάγκη και πάγκος στην γωνία μέχρι το σύστημα να εξαντλήσει όλες του τις επιλογές.για την αναρχία δεν έχω άποψη εκτός ίσως λίγης συμπάθειας θεωρητικά ως ρομαντική ουτοπία.θεωρητικά είμαι ένας μετριοπαθής σοσιαλιστής που δεν έχει ψηφίσει ποτέ πασοκ και αναζητεί έναν φορέα μετριοπαθή και συγκροτημένο να βγούμε εκτός ευρώ και ευρώπης σε ένα κράτος δημιουργίας πρόνοιας δικαίου ισονομίας και ισοτιμίας όπως απέτυχε σε αυτό παταγωδώς η μεταπολίτευση.μακάρι και πιο αριστερά αν γινεται με καθολική δωρεάν υγεία και πρόσβαση σε αυτήν για όλους και πραγματική δωρεάν παιδεία χωρίς ίχνος θεοκρατίας και της παραμικρής επιδρασης της στους θεσμούς και την πολιτεία και την ζωή και επιλογές των ανθρώπων αλλά για κάτι τέτοιο χρειαζεται να το θέλει και η ίδια κοινωνία.παράλληλα με μια σύνθεση αγοράς που το κράτος θα λειτουργεί πραγματικά ρυθμιστικά χωρίς να εμποδιζει και την ιδιωτική πρωτοβουλία παρά μόνο αν πρέπει αλλά ούτε θα αποτελεί και τροφό κατά το διεστραμμένο και καθόλα συμφεροντολογικό νεοφιλελεύθερο δόγμα ενώ οι δαπάνες του και υπηρεσίες για το ίδιο θα είναι στοχευμένες και κοστολογημένες σωστά μακριά από κάθε είδους πελατειακή λογική αλλά ενός κράτους σοβαρού και πρόνοιας με αναλογικότητα και εξορθολόγηση φόρων με συνέχεια ανεξαρτήτως του πολιτικού προσωπικού στα έδρανα.αυτά για μια ιδέα περίπου να καταλαβεις τι θέλω και τι περίπου πιστεύω πάνω κάτω για μια ιδέα.αυτή που με συγκίνησε αφάνταστα και ακόμα το κάνει είναι η ιδέα της άμεσης δημοκρατίας χωρίς ενδιάμεσους αντιπροσώπους.το κίνημα της πλατείας των αγανακτισμένων λοιδορήθηκε,το καπέλωσαν και το εκμεταλλεύτηκαν πολλοί και πολλά κόμματα και το αντιμετώπισαν στην αρχή όλοι με συμπάθεια ως ένα καπρίτσιο που όμως όταν συνέχισε να επιμένει ξυλοκοπήθηκε και διαλύθηκε.υπήρχε όμως κάτι το αφάνταστο σαν χαρμολύπη να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν προτάσεις και να αποφασίζουν οι ίδιοι δια χειρός στην πλατεία.κρίμα που δεν κράτησε περισσότερο από κάτι ακαθόριστο ώστε να ευοδώσει τουλάχιστον σε μια ιδέα πιο αντιπροσωπευτική και ελέγχου του συστήματος απ'τον πολίτη απ'ότι ευαγγελίζεται το σημερινό.ίσως και για αυτό τελικά κατέβασαν στην πλατεία τα ματ και αυτή η κίνηση ήταν και έκφραση του ίδιου του φόβου του συστήματος.πολίτες με έλεγχο της ζωής τους

arpistre δεν έχω κάτι άλλο να συμπληρώσω εκτός ίσως του ότι ίσως ξανασκεφτείτε εσύ και ο seizethesky μήπως οι αντιδράσεις σας είναι υπερβολικές,επανεξετάστε τους λόγους και τα αποτέλεσματα και το σκεπτικό σας.αυτό δεν έχω κάτι άλλο να πώ.
   ψιτ-ψιτ, 18-06-2016 @ 10:20
Νομιζω οτι οι αντιδράσεις, ειτε υπερβολικές ειτε καθολου ,ειναι αυτες που χαρακτηρίζουν τον καθενα μας , στην περιπτωση αυτη προτιμώ το υπερ απο το καθό.
   psixopedi, 19-06-2016 @ 11:43
|Χαίρομαι για την απάντησή σου Μπούρμπου Λίρθας γιατί κάποια πράγματα έχει αξία να αποσαφηνίζονται για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Η αναρχία δεν βασίζεται σε αυθαίρετες ιδεοληψίες αλλά σε αναλύσεις της πραγματικότητας που μέσα στον χρόνο δυστυχώς επαληθεύονται . Κανείς όμως δεν είναι κάτοχος της απόλυτης αλήθειας.
Ουτοπία είναι να πιστεύει κάποιος πως η ανθρωπότητα μπορεί να υπάρξει για πολύ ακόμα ως έχει.
Όντως το κίνημα των αγανακτισμένων ήταν μια αυθόρμητη κίνηση του λαού- γι αυτό και ποτέ δεν έπαιζαν στην πλατεία Συντάγματος περισσότερα μάτια από τότε.
Συμφωνώ με τον ψιτ-ψιτ γιατί η arpistre και ο seizeTheday εντόπισαν και αντέδρασαν στο γεγονός δίνοντας στους υπόλοιπους τη δυνατότητα να πάρουμε θέση και να αναπτύξουμε τις απόψεις μας συμφωνώντας ή διαφωνώντας.
   Αγνή, 19-06-2016 @ 18:20
γι αυτό και ποτέ δεν έπαιζαν στην πλατεία Συντάγματος περισσότερα μάτια?
   arpistre, 23-06-2016 @ 15:26
Μετά από τόσες μέρες, νομίζω ότι το θέμα της διαγραφής του χρυσαβγίτικου ύμνου δεν μπορεί να σέρνεται σαν εκκρεμότητα. Εξάλλου και η σιωπή, συνήθως έχει κάτι να πει, ιδίως η εκκωφαντική. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί και να θέλει να πει ότι όσα γράφουμε στα θέματα συζήτησης δεν έχουν και μεγάλη σημασία, αφού στην τελική άλλος αποφασίζει. Πολύ περισσότερο, όταν δεν προβλέπεται διαδικασία αυτοδιαγραφής.
Από πλευράς μου, μετανιώνω για τρία τραγούδια που ανέβασα, που προέρχονται από μπάντες κινηματικές με την ευρεία έννοια και υπάρχει ένα ηθικό και πολιτικό πρόβλημα να βρίσκονται δίπλα στα φασιστοτράγουδα. Τώρα, αν αυτό δεν γίνεται αντιληπτό, τόσο το χειρότερο για όλους μας.
Καλή συνέχεια σε εκείνους και εκείνες που πέρα από τις εικονικές κατασκευές, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και στην πραγματική ζωή.


   FRACTALS, 02-07-2016 @ 23:41
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=261144&step=3

αίτημα διαγραφής του χρυσαβγίτικου ύμνου … και από εμένα ...
   Μπούρμπουρ Λίθρας, 24-08-2016 @ 00:08
και να μην ξεχνάς εκαβίτη.τα παπάρια μας και την παπαριά σου να πάρεις φεύγοντας.
   errikos_rwot, 18-11-2016 @ 15:08
Αιτούμαι την διαγραφή του λογαριασμού μου από site σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
errikos_rwot
   χωρίς λόγια, 19-11-2016 @ 12:40
Καλησπέρα. Παρακαλώ την διεύθυνση του σάιτ να διαγράψει άμεσα τον λογαριασμό μου.
   Faber-Castell, 16-12-2016 @ 11:22
κι εγώ αιτούμαι να διαγραφουν όσοι γράφουν ποιηματα
εγώ να μεινω γιατι δεν ξερω να γράφω
   tsikali, 14-01-2017 @ 11:08
επιθυμώ να διαγραφεί ο λογαριασμός μου απο το site σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
   galazio_kyma, 12-02-2017 @ 17:21
επιθυμώ να διαγραφεί ο λογαριασμός μου απο το site σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
   Faber-Castell, 13-02-2017 @ 13:22
εσείς οι 2 αποπάνω. κάποιος αντιγράφει κάποιον μου φαινεται
   errikos_rwot, 17-02-2017 @ 17:18
Έρχομαι για δεύτερη φορά, αιτούμενος την διαγραφή του νικ μου.
Ελπίζω να γίνει αποδεκτό το αίτημά μου.
   thoughtsONpaper, 03-08-2017 @ 13:08
@Ντοματούλα το σάιτ είναι σε αυτόματο πιλότο εδώ και πολλά χρόνια. Γίνονται μετά βίας τα απολύτως απαραίτητα και μετά από πολύ καιρό. Άρα μην περιμένεις και πολλά-πολλά. (Έτσι δίνεται χωρο/χρόνος άπλετος ώστε να παίζουν μπάλα: η (γριά) ακατονόμαστη (και οι περί αυτής), τα διάφορα troll, η καγκουριά, τα φασιστοειδή, η δηθενιά, τα κουτσομπολιά, τα αλληλομαχαιρώματα της... Τέχνης βέβαια -μουαχαχαχαχαααα..., κτλ, κτλ, κτλ. Και όποιο μέλος Θέλει -διότι πολλοί που έχουν φύγει Δεν νομίζω να το έκαναν γι'αυτόν τον λόγο- να κρατήσει μια στοιχειώδη Αξιοπρέπεια αποχωρεί με ελαφρά πηδηματάκια. Και η... ζωή συνεχίζεται...)
   Ιχνηλάτης, 04-08-2017 @ 10:49
thoughtsONpaper
   ψιτ-ψιτ, 20-04-2018 @ 15:05

   draganthemighty, 02-01-2019 @ 23:43
Έχω ζητήσει διαγραφή εδώ και τέσσερα χρόνια!
   Λεονόρα, 17-01-2019 @ 14:08
Σας παρακαλώ να διαγράψετε άμεσα το λογαριασμό μου.Ευχαριστω για τη φιλοξενία!
   Οφέλια, 17-01-2019 @ 14:10
Σας ζητώ να με διαγράψετε από μέλος άμεσα.


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο