Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110984 Τραγούδια, 253558 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

 όπου λείπει η αγάπη
 όλο αυτό σχόλιο είναι
 
Η άγνοια του κινδύνου δέν ονομάζεται θάρρος. Θάρρος θα πεί να γνωρίζεις τον κίνδυνο και να έχεις το κουράγιο να τον αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Κίνδυνος δέν είναι αυτό που οι πολλοί σκέφτονται, ο ιός που τριγυρίζει. Κίνδυνος είναι αυτό που δίνει δύναμη στα φθονερά πνεύματα, που φθονούν τη ζωή, φθονούν την ευτυχία, φθονούν κάθε τί καλό. Αυτό που δίνει δύναμη στα φθονερά πνεύματα, είναι κάθε τί που πεθαίνει και σήπεται. Όποιο ζωντανό σώμα εγκαταλείπεται απο την ψυχήτου, εκεί πέφτουν τα φθονερά πνεύματα, κάθε νεκρή σάρκα είναι δικήτους τροφή. Η σήψη είναι η ένδειξη οτι έχει γίνει βορά των δαιμονίων. Οι παλαιότερες γενιές τα γνώριζαν αυτά πολύ καλά, και όχι μόνο δέν έτρωγαν νεκρή σάρκα, αλλα ούτε και άγγιζαν, απόφευγαν ακόμη και να μυρίσουν και να κοιτάξουν ό,τι κουβαλάει δαιμόνια του φθόνου. Όχι μόνο τα θανατωμένα ζώα είναι νεκρή σάρκα· η πιό ισχυρή τροφή των δαιμονίων είναι το νεκρό αίμα της περιόδου και το σπέρμα που σήπεται, γιατί ακριβώς αυτή η ύλη είναι που δημιουργεί νέα ζωή, είναι η πιό πολύτιμη ύλη για τη ζωή, και όταν αυτή η ύλη πεθαίνει, αποκόπτεται δηλαδή απο το ζωντανό σώμα, τότε γίνεται η ισχυρότερη τροφή των δαιμονίων του φθόνου, τα οποία φέρνουν αρρώστιες και θανατικά. Επίσης τα μαλλιά και τα νύχια όταν αποκόπτονται απο το ζωντανό σώμα, γίνονται λίαν δυναμωτική τροφή των δαιμονίων. Τα δαιμόνια προσπαθούν να φέρουν στους ανθρώπους αρρώστιες και θανατικά, αφ’ενός για να ικανοποιήσουν το φθόνοτους χαλώντας την ανθρώπινη ευτυχία και αφ’ετέρου για να τραφούν με ανθρώπινα σώματα. Με τί τρόπο φέρνουν την απώλεια της ζωτικής δύναμης; Με την εξαπάτηση.
Γι’αυτό όλες οι θρησκείες του Θεού προσέφεραν στους ανθρώπους μεθόδους για να αποφεύγουν την απώλεια και την εξαπάτηση. Οι θρησκείες του Θεού όριζαν τη θυσία, για να ακυρώνουν το θάνατο. Άς πάρουμε για παράδειγμα τη θυσία του αμνού που έπρεπε να κάνουν οι Εβραίοι για να ξεφύγουν απο την Αίγυπτο: θυσίασε κάθε οικογένεια έναν αμνό και με το αίματου έκαναν ένα σημάδι στην εξώπορτατους. Η θυσία σημαίνει οτι το αίμα χύνεται και προσφέρεται στο Θεό, επίσης τα πρώτα και καλύτερα παχιά κομμάτια του κρέατος προσφέρονται στη φωτιά ώς «θυηλαί» έτσι ώστε να φαίνεται οτι οι άνθρωποι τρέφονται απο τα υπολείμματα, τα αποφάγια του Θεού. Απο το θυσιαζόμενο ζώο κανένα κόκκαλο δέν έπρεπε να σπάσει, ώστε να φαίνεται οτι η θυσία δέν έγινε με βία, δέν ήταν φόνος. Και ό,τι αποφάγια άφηναν οι άνθρωποι, έπρεπε και εκείνα τα αποφάγια να δοθούν στη φωτιά, διότι μέσω της φωτιάς τρέφεται ο Θεός. Όταν ο Θεός τρέφεται μέσω της φωτιάς παράγεται ευωδία, ενώ όταν μέσω της σήψης τρέφονται οι δαίμονες παράγεται δυσωδία. Άν τα αποφάγια δέν δίνονταν στη φωτιά, γίνονταν τροφή των δαιμονίων, ενώ όταν δίνονται στη φωτιά γίνονται τροφή του Θεού, και αυτό έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για τα υπολείμματα, διότι τα υπολείμματα, «ucchi,s,ta» στη σανσκριτική ορολογία, έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη. Διότι αυτός που τρώει τα πρώτα μέρη, παίζει το ρόλο του Θεού που απολαμβάνει τη θυσία· αυτός που τρώει το τελευταίο μέρος, είναι αυτός που λαμβάνει την ευλογία απο τη θυσία. Γι’αυτό ακόμη και στις μέρεςμας ο λαός λέει: το τελευταίο κομματάκι ψωμί, το τελευταίο υπόλειμμα τροφής, είναι αυτό που περιέχει όλη τη δύναμήσου. Λένε ακόμη: όποιος απο το μπουκάλι πιεί το τελευταίο υπόλειμμα κρασιού, είναι ο τυχερός της παρέας. Και για να αποτρέψουν τους νέους απο το να αφήνουν υπόλειμμα τροφής, λένε: «μήν το αφήσεις, γιατί θα σε αφήσει το πρόσωπο που αγαπάς».
Βεβαίως, τις μέρες και ώρες κατά τις οποίες απαγορεύεται η τέλεση θυσιών, τότε επίσης απαγορεύεται και το σέξ. Οι παλαιοί γνώριζαν τρόπους ώστε ο άντρας να κάνει σέξ δια του πέους χωρίς όμως να εκσπερματίσει. Η Αγία Γραφή ορίζει: «όταν ένας άντρας κάνει σέξ έτσι ώστε το σπέρματου να ρεύσει, τότε είναι ακάθαρτος, πρέπει να πλύνει ολόκληρο το σώμα με νερό και τότε ακόμη θα είναι ακάθαρτος μέχρι τη ξημέρωμα της επόμενης μέρας». Όταν λέει «σέξ με τρόπο που το σπέρμα να ρεύσει», αυτό σημαίνει οτι γνώριζαν το σέξ χωρίς την εκροή του σπέρματος.΄Όταν όμως συνέβαινε η εκροή, τότε ο άντρας ήταν ακάθαρτος, δηλαδή τί σημαίνει ακάθαρτος; σημαίνει οτι κουβαλάει στο σώματου φθονερά και βλαβερά δαιμόνια. Ακάθαρτο επίσης είναι κάθε τί που θα λερωθεί απο το σπέρμα π.χ. ρούχα, χαλιά, έπιπλα. Σε όλες τις θρησκείες του Θεού, ακάθαρτη επίσης είναι η γυναίκα που λερώνεται απο το αίμα της περιόδου, όχι μόνο σέξ δέν επιτρέπεται με τέτοια ακάθαρτη γυναίκα, αλλα κατά τις πρώτες 3 μέρες της περιόδου δέν επιτρέπεται ούτε να την κοιτάξεις στα μάτια, πολύ περισσότερο να την αγγίξεις.
Ο κόσμος λοιπόν είναι γεμάτος φθονερά δαιμόνια, εχθρικές δυνάμεις και απάτη. Και πώς μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος μέσα σε έναν τέτοιο κόσμο; όπου όλα τα ζωντανά αποθνήσκουν, οι άντρες εκσπερματώνουν, οι γυναίκες μολύνουν όλο το ντουνιά με το αίμα της περιόδου. Και επιπλέον, κάθε τροφή καταλήγει σε κόπρανα, που βρωμάνε, άρα είναι και αυτά τροφή των φθονερών δαιμονίων. Έτσι, ενώ ο κόσμος είναι δημιούργημα του Θεού και όλα πλάσθηκαν «καλά λίαν», όλη η δύναμη στον κόσμο πηγαίνει στα δαιμόνια που φθονούν τον άνθρωπο, φθονούν τη ζωή, την ομορφιά, την καλοσύνη, την ευτυχία. Και πώς να ζήσει ο άνθρωπος μέσα σε έναν τέτοιο κόσμο; Και όμως υπάρχουν τα μέσα, ώστε ο άνθρωπος να ζεί και να ευτυχεί. Τα μέσα αυτά είναι πέντε: ο Θεός με τις ενσαρκώσειςτου. Οι βραχμάνοι. Οι αγελάδες. Το ιερό φυτό του βασιλικού. Και η νηστεία της ενδέκατης μέρας του κάθε σεληνιακού μήνα. Αυτά τα πέντε όντα είναι σάν βάρκες με τις οποίες ο άνθρωπος περνάει τη θάλασσα του φθόνου, ασφαλής και ευτυχής. Χωρίς αυτά, κολυμπάει μέσα σε αυτήν τη θάλασσα ώσπου πνίγεται.
Ο Θεός σώζει όταν τον λατρεύουμε και λαμβάνουμε την θεία κοινωνία.
Οι βραχμάνοι σώζουν όταν τους σεβόμαστε και δεχόμαστε τη γνώση που μας δίνουν, όταν τελούν σωστές θυσίες, και όταν γνωρίζουν το σωστό χρόνο για την κάθε δραστηριότητα και ενημερώνουν τον κόσμο.
Το ιερό φυτό του βασιλικού χρειάζεται σωστή φροντίδα και αγάπη, και να το τρώμε και να το έχουμε στο σώμαμας ώς φυλακτό.
Η νηστεία της ενδέκατης μέρας του κάθε σεληνιακού μήνα μας καθαρίζει απο όλα τα ανομήματα και δίνει τη νίκη σε όλα τα όντα που σέβονται το Θεό.
Και απο όλα το πιό χρήσιμο στη σημερινή εποχή είναι η αγάπη των αγελάδων. Διότι τον Θεό οι άνθρωποι δέν τον γνωρίζουν και δέν τον λατρεύουν. Βραχμάνοι δέν υπάρχουν πιά, και όσοι υπάρχουν δέν έχουν ούτε τιμές ούτε αρκετή γνώση.
Ο βασιλικός θέλει φροντίδα, αλλα ακόμη κι αυτό οι άνθρωποι δέν ξέρουν να το φροντίσουν, κόβουν βασιλικό σε μέρες που δέν επιτρέπεται, πανσέληνο, νέα σελήνη, μέρες εκλείψεων και τις παραμονές, και τις 11ες ημέρες απο την πανσέληνο και απο τη νέα σελήνη, και τις μέρες που το ημερολόγιο της ανατολής απαγορεύει το κόψιμο ξύλου.
Την νηστεία της ενδέκατης μέρας του κάθε σεληνιακού μήνα ελάχιστοι την γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι την τηρούν σωστά. Ενώ κανένα είδος σπόρου ή οσπρίου δέν επιτρέπεται, τρώνε φιστίκια και λένε οτι απέχουν απο όσπρια, ενώ και το φιστίκι όσπριο είναι, τρώνει φαγόπυρο και λένε οτι απέχουν απο σπόρους, ενώ και το φαγόπυρο σπόρος είναι, και πολλά άλλα έτσι.
Τί μένει λοιπόν; οι αγελάδες είναι σήμερα ο μόνος εύκολος τρόπος να λαμβάνουμε την ευλογία του Θεού, ακόμη και τις 11ες ημέρες μπορούμε και πρέπει να λαμβάνουμε το γάλα, αλλα με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ει δε μή, δηλητήριο είναι το γάλα για όποιον το λαμβάνει και ύστερα τρώει τον φόνο των αγελάδων και μοσχαριών, ή λέει οτι οι αγελάδες κάνουν ζημιά στο περιβάλλον και άλλα τέτοια αισχρά ψέματα που αποσκοπούν στον αφανισμό των γαλακτοπαραγωγών αγελάδων.
Όποιος δέν έχει αγάπη για τις αγελάδες, δέν παρέχει προστασία και δέν λαμβάνει ευλογία, αυτός ο άνθρωπος δέν μπορεί να αγαπήσει ούτε Θεό, ούτε βραχμάνους, ούτε βασιλικό, ούτε την 11η μέρα.
Γι’ αυτό να είστε βέβαιοι και βέβαιες οτι κι άν τελειώσει αυτό το βδέλυγμα της ερημώσεως που περνάμε αυτήν την άνοιξη, ύστερα απο λίγο κάποιο άλλο βδέλυγμα θα βγεί για να μας τυραννίσει, να μας παιδέψει, να μας εκπαιδεύσει, να μας μάθει το μεγάλο μάθημα που είναι η αγάπη. Και ούτε θα γλυτώσει ο κόσμος άν αποκτήσουν οι Εβραίοι την παγκόσμια κυβέρνηση επισήμως και με έδρα το λόφο της Σιών. Έτσι έπρεπε να γίνει, αλλα δέν θα γίνει, διότι τηρούν το νόμοτους κατά το γράμμα και όχι κατά το πνεύμα. Πολύ καλά κάνουν και αποφεύγουν να αναμείξουν γάλα με κρέας, ωστόσο δέν έχουν πρόβλημα να φάνε κρέας εφόσον έχουν περάσει 2 ώρες που φάγανε γάλα. Και όλοςτους ο νόμος τέτοιος είναι: καλός νόμος, αλλα κατανοητός κατά γράμμα μόνο και όχι κατά πνεύμα. Έχουν το όνομα του Θεού, /johuwax/ με 3 συλλαβές και 7 φωνήματα, αλλα δέν γνωρίζουν τη σωστήτου προφορά και δέν το χρησιμοποιούν σωστά.
Ο κόσμος σήμερα κυβερνιέται απο σατανιστές και κανείς δέν αμφιβάλλει για αυτό. Δύνανται και κυβερνούν και βασανίζουν τον κόσμο, διότι έχουν άδεια απο το Θεό να βασανίζουν τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι ξερόλας και χοντρόπετσος, δέν σέβεται τα 5 πράγματα που μπορούν να τον σώσουν, δέν τα αγαπά. Γι’ αυτό οι σατανιστές κυβερνούν τον κόσμο, αλλα δέν πρόκειται να τον βελτιώσουν.
Ο κόσμος πλάσθηκε ώς παράδεισος, και πάλι παράδεισος θα γίνει όταν οι άνθρωποι αφήσουν την ξερολία και αγαπήσουν αυτά τα 5 πράγματα, και πρώτα απο όλα τις αγελάδες. Και άν πείτε σάν ξερόλες οτι στην Ινδία προστατεύουν τις αγελάδες αλλα τους τρώει η αθλιότητα, πρέπει να ξέρετε οτι στην Ινδία προστατεύουν τις αγελάδες μόνο οι ευσεβείς λάτρεις του Θεού, αλλα δέν είναι όλοι οι Ινδοί ευσεβείς, ενώ υπάρχουν εκεί και 14% του πληθυσμού Μουσουλμάνοι, και ολίγοι φανατικοί Σιχ, που είναι ακόμη χειρότεροι απο τους Μουσουλμάνους. Μέσα στην Ινδία συμβαίνει σήμερα κακομεταχείριση των αγελάδων τέτοια που δέν γίνεται ούτε στον δυτικό κόσμο. Και πάλι ωστόσο, με όλη την αθλιότητα, χάρις στην ευσέβεια των ευσεβών, η Ινδία είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου, έχει ισχυρή οικονομία, και διαθέτει πυρηνικά όπλα. Και δέν φοβάται κανέναν ιό, διότι όποιος ιός και να πέσει, θα καθαρίσει το πιό αδύνατο μέρος του πληθυσμού ενώ το υπόλοιπο που θα μείνει είναι ήδη μεγάλος πληθυσμός, πολλοί άνθρωποι και ο καθέναςτους με μεγάλες ικανότητες. Η Ινδία δέν θα χαθεί ούτε θα αδυνατίσει, εκείνη η χώρα που κινδυνεύει πρώτη απο όλες να χαθεί, λέγεται Ελλάδα, διότι όπου λείπει η αγάπη, εκεί λείπει και η γνώση.

Και μιά παρατήρηση: στην Οδύσσεια, η σατανολατρεία εκπροσωπείται πρωτίστως απο τους Κύκλωπες, με πρώτο τον Πολύφημο. "Οι Κύκλωπες δέν λογαριάζουν τον Δία, ούτε τους άλλους θεούς, διότι (λέγει ο Πολύφημος) είμαστε πολύ ανώτεροιτους!". Και όμως, και ο Πολύφημος ακόμη, έτρωγε μέν ανθρώπους, αλλα δέν έτρωγε τα ζώα που του έδιναν γάλα, άρμεγε τις προβατίνες που θα έσκαζαν απο το πολύ γάλα που είχαν, και αγαπούσε όλα του τα πρόβατα κ το κριάριτου. Ήταν κακός, αλλα αγαπούσε τα ζώα που του έδιναν γάλα, δέν τα έτρωγε. Αγαπούσε.

Όποιος τρώει τις σάρκες των ζώων που του δίνουν γάλα, είναι χειρότερος και απο σατανιστής. Και ακόμα χειρότερα, όποιος γίνεται ηθικός αυτουργός του φόνου των αγελάδων. Η αγελάδα ονομάζεται sura-asura-namaskrtaa "τιμώμενη απο τους θεούς και τους δαίμονες". Τον φονέα, ή ηθικό αυτουργό του φόνου, των αγελάδων, ούτε οι δαίμονες δέν τον σώζουνε.

 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 0
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Συλλογή
      με το Θεό
      Κατηγορίες
      Αναμνήσεις & Βιώματα
      Ομάδα
      Πεζά
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν
 

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο