https://www.car.gr/6615914-azimut-42atlandis" />https://www.car.gr/6615914-azimut-42atlandis">
 
Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110750 Τραγούδια, 252699 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

 Ο Πατατάκιας του Κορυδαλλού
 https://www.car.gr/6615914-azimut-42atlandis
 


Για το τμήμα "Δίωξης Ηλεκτρονικoύ Εγκλήματος" που πέρασε μετά από τόσο καιρό από το προφίλ μου!!!

Δεν φοβάμαι "απολύτως" τίποτα όσον αφορά τις απειλές του πρώην ΣκατοΠΡΕΖΆΚΙΑ γιατί θα βγάλω πολλά στην φόρα για την "λίγδα" του ............ ιδιαίτερα στα περί εξαπάτησης του δημοσίου με παράνομα επιδόματα και απόκρυψη οικονομικών πόρων.

Πριν 5,5 μήνες(Οκτώβριος 2018) το άτομο έκανε ανάρτηση εδώ μέσα με περιεχόμενο την ανεύρεση αγοραστή μεταχειρισμένου σκάφους αναψυχής(στο παρακάτω λινκ με φωτογραφία!) με τιμή πώλησης 126.000 € ελαφρώς συζητήσιμη.

v
v
v

Azimut 42Atlandis '07
https://www.car.gr/6615914-azimut-42atlandis


Φυσικά η τιμή μέσα σε 5,5 μήνες ανέβηκε στις 140.000 € για λόγους αισχροκερδίας. Αν ρίξετε μια ματιά στην αυλή του εξοχικού των λίγο έξω από την "Ιεράπετρα" .......... "Τέρμα Ρούσου Κούνδουρου" για την ακρίβεια, θα βρείτε μια "σκούρη" παρκαρισμένη 300άρα "BMW" μοντέλο 2006, ένα "VW Golf" μοντέλο 2004-2008 και μια "άσπρη" 500άρα "Suzuki" late 2009.

Δεν ζηλεύω "απολύτως" τίποτα από τον "πλούτο" και την εφήμερη υπόσταση αυτών των ανθρώπων, εξοργίζομαι όμως με την ΑΠΛΗΣΤΊΑ και την έλλειψη ΦΙΛΌΤΙΜΟΥ που κάποτε ήταν γνώρισμα του λαού μας.

Έχουν το ΘΡΆΣΣΟΣ να απαιτούν από το κράτος επίδομα βοηθείας 300 €/μηνιαίως για τον γυιό τους επειδή έχει κριθεί στο διάστημα 2013-2015 πνευματικά ανάπηρος(65% αναπηρία, έτσι τουλάχιστον μου έλεγε στο διάστημα 2014-2015) λόγω μακροχρόνιας χρήσης βαριών ναρκοτικών ουσιών στο διάστημα 1998-2008. Τον Δεκέμβριο του 2017 για ανόητο λόγω ανέφερε δημοσίως ότι η αίτηση του για επίδομα αναπηρίας εγκρίθηκε .............. φυσικά αργότερα πήγε να το διαψεύσει με κάποιες διακιολογίες του κώλου αλλά ήτο πλέον αργά.

Για ψάξτε το σας παρακαλώ κι ας φάω κανένα πρόστιμο για "συκοφαντία".

Δεν με πολυσκιάζει!!!

Όταν βλέπω "γέρους" ανθρώπους που σακατευτήκαν στην κούραση μέσα στις χειρότερες δουλειές και φθάνουν στο γήρας να χάσουν και την "αξιοπρέπεια" τους ψάχνωντας στα σκουπίδια για τίποτα φαγώσιμο και ένα ΣκατοΤΣΟΓΛΆΝΙ της καλής κοινωνίας να έχει καταστρέψει την σωματική και πνευματική του υγεία από τα 17 του με τις "άρρωστες" επιλογές του ............. το θεωρώ τιμή των γονιών μου και δική μου που με "έπλασαν" έτσι.

Φυσικά υπάρχει και κάποιος ακόμα πιό σοβαρός λόγος που το άτομο αποτελεί στόχο εκδίκησης ............. "εν ευθαίτω"!!!

ΣκατοΨΥΧΊΑ το πρώτο γράμμα.


Τα στοιχεία μου:

Τριαντάφυλλος Δροσούδης
Kasinostr. 55
64293 Darmstadt
Deutschland
ldiostia@hotmail.com
0049 (0)6151 296114


Ελπίζω κάποιοι και κάποιες να καταλάβετε με τι "άθλιο" υποκείμενο έχουμε να κάνουμε.Ψέμα και ξιπασιά χωρίς τέλος. Όσοι διαβάσατε τις τελευταίες 3 αναρτήσεις μου θα καταλάβατε επιτέλους με τι Ε Λ Ε Ε Ι Ν Ό και "ξιπασμένο" ΨΕΎΤΗ έχετε να κάνετε!!!


Σας παραθέτω για άλλη μια φορά το μανιφέστο της ΞΙΠΑΣΙΆΣ αυτού του ατόμου και ας με παίρνει και μένα το ποτάμι της ξιπασιάς μαζί του.


Όλα ξεκίνησαν επειδή εγώ ανέφερα χωρίς κάποια πρόθεση, ότι προφυλακίστηκα για 8 μέρες πριν περάσω στρατοδικείο στην Καβάλα για "Ανυποταξία".


Το "τζάμπα" μαγκάκι "δεν" άντεξε και βγήκε με τα "πατατάκια" στο χέρι να μου την πει ......... κάνοντας το τραγικό λάθος να αναφέρει για κάποια δήθεν 3τρίμηνη προφυλάκιση του το 2005 για προσαγωγή του στον εισαγγελέα για κατοχή 5(;) γραμμαρίων ηρωίνης και πιθανή εμπορεία της. Και για να μην λερώσει την προβιά του που είναι ήδη λερωμένη από το 2003 για "ένοπλη ληστεία σε Σούπερ-Μάρκετ"(πριν 4ετία μου έλεγε βενζινάδικο!) .......... παίρνει το κρατητήριο των 3 ημερών στο αστυνομικό τμήμα το 2005 και το κάνει "3τρίμηνη προφυλάκιση" του 2003 για να φανεί "βαρύ" αλάνι με 5 g ηρωΐνης στο χέρι.

Bάζει και ένα...

"Φυσικά απορρίφθηκε όταν πήγα σε ιατροδικαστή και αποδείχθηκε οτι ήμουν εξαρτημένος και άρα ήταν για προσωπική
χρήση οπότε αθωώθηκα."


...για να μην δημιουργούνται "κακές εντυπώσεις" και έτοιμο το σενάριο για άσφαλτο.


Μόνο η "Ninja" λείπει!!!


v
v
v
.....................................................

Καμπινεδάρχης γιώτα 4 ( 8 μήνες φυλακή)

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296584
Εstaçãο dο nada (Τριαντάφυλλος Γροσούδης) © 04-03-2019 @ 07:50Havouzas
04-03-2019 @ 09:39 .
8 ΜΕΡΕΣ παρακαλώ, οχι μήνες. Κι αντε να του πεις τώρα οτι
έχω κάνει και 3 μήνες προφυλάκιση το 2005 για δικαστήριο που
βγήκα αθώος!
.

Havouzas
04-03-2019 @ 15:35 .
Ρε βλάκα Γκούφη το 2005 προφυλακίστηκα για 3 μήνες μέχρι το δικαστήριο για προμήθεια με σκοπό την εμπορία.
Φυσικά απορρίφθηκε όταν πήγα σε ιατροδικαστή και αποδείχθηκε οτι ήμουν εξαρτημένος και άρα ήταν για προσωπική
χρήση οπότε αθωώθηκα.

Δεν έχει καμια σχέση με ψυχιατρικές ή άλλα δικαστήρια που μου έδωσαν αναστολή. Ξύπνα ύπνε!

Ούτε καν σου λεω για κάτι 3ήμερα, 5ήμερα και 10ήμερα σε κρατητήρια άλλες φορές μέχρι να δω τον εισαγγελέα επειδή
είχαν απεργία οι δικαστικοί ή είχαν πέσει πολλές υποθέσεις πρίν και δεν προλάβαινε, ή έπεφτε Παρασκευή και έπρεπε
να περιμένω μέχρι Δευτέρα μέσα για να τον δω.

Και να τραβάω μέσα το διάολό μου με φριχτούς πονους και να βαράω την κεφάλα μου στον τοίχο
χωρίς να έχω μια ασπιρίνη και να με δέρνουνε από πάνω και οι μπάτσοι.

Δεν θα άντεχες ρε κόπανε ούτε μια μέρα να ζήσεις την κατάρα που έχω ζήσει για μια δεκαετία
από το 98 ως το 08 χωρίς ποτέ να έχω πειράξει κάποιον άλλον και χωρίς να έχω ζητιανέψει ποτέ!
Άσχετα αν τα ναρκωτικά ήταν επιλογή μου στα 17 που δεν ήξερα τότε τι θα προκαλούσε και που θα
με έβγαζε. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο επίπονο!

Το οτι με ξαναμαζέψανε κομμάτια οι γονείς μου τυχαία από το δρόμο και με βοηθήσανε με αποτέλεσμα
να μένω και σήμερα μαζί τους, μόνο εσένα κάνει μαλάκα που μιλάς για βίλες, σκάφη και πρόνοιες.

Αλλά τι να καταλάβεις παλιομαλάκα που όλα τα παίρνεις στην πλάκα!
.


Merlin9988
04-03-2019 @ 19:33 .
Γκούφη μου εγω πάλι δεν συγκρούστηκα ποτέ με βαρυποινίτη μέσα σε φυλακή γιατί θα με βρίσκανε σε καμια γωνία νεκρό.
Ισα ισα, με είχανε για τα θελήματα γιατί ήμουνα πολύ μικρός και τους έφερνα πατατάκια και φραπέδες και το τάβλι.
Εσυ μάλλον ήσουνα πιο μάγκας και τα'βαζες με ισοβίτες μέσα όπως τα'βαλες και με την Καμόρα. Τι να κάνουμε... είσαι
μάγκας εσυ οχι σαν εμένα!


Estação do nada
04-03-2019 @ 21:08 .Εγώ όμως "συγκρούστηκα" ΣκατοΚΛΑΝΙΆ ΡΗ μου!!!


Mπορεί να μην πιαστήκαμε στα χέρια αλλά έτσι και με έπιανε ή με άγγιζε δεν θα το σκεφτόμουνα πολύ. Ευτυχώς δεν τό´κανε ........... γιατί για μένα θα σήμαινε αλλαγή ημερομηνίας δικογραφίας για λόγους πειθαρχίας. Στα ενδιάμεσα θα είχε γίνει για μένα ο θάλαμος "κόλαση".


Και ξέρεις ποιός ήταν ο λόγος;;


Γιατί δεν τον ρώτησα όταν κοιμόταν διόμιση τα μεσάνυκτα αν μου επιτρέπει να κλείσω το ραδιόφωνο που έπαιζε "σχετικά" δυνατά και το φως που με στράβωνε γιατί κοιμόμουν στο πάνω κρεβάτι. Ήταν 2 αρχιδάκια ξύπνια ......... τους ρώτησα αν θέλουν να κλείσω το φως και το ραδιόφωνο και μου είπαν "κλείστα". Την άλλη μέρα το πρωΐ μου´ρχεται ο τύπος με άγριες προθέσεις και με ρωτάει ........ "Ποιός σου είπε να κλείσεις εχθές το ραδιόφωνο και το φώς;;" ......... "Αν ήμασταν στην Αυλώνα θα σε πηγαίναμε κατευθείαν στην τουαλέτα και θα σε γαμούσαμε στην ψύχρα".

Όπως καταλαβαίνεις ψαχνόταν ............ και τα 2 άλλα αρχιδάκια "μούγγα". Αντί να του πούνε "Ρώτησε εμάς" για να χαλαρώσει λίγο η ένταση "μούγγα" και παραλλαγή. Λες και θέλαν να δουν που θα καταλήξει το σκηνικό;;

Όπως βλέπεις και οι 8 μέρες θα έφθαναν να αλλάξει ριζικά η πορεία της ζωής μου προς το χειρότερο ............. γι´αυτό μη μου κοκορεύεσαι ΣκατοΜΑϊΜΟΎ μου με τους 3 μήνες που έκανες κι εσύ στην "στενή".

Πατατάκια τους πήγαινες και έστηνες και κώλο ............ πρώτη φορά ήταν;;;Πες μας καλύτερα πόσες έγραψε ο "Πουτσομετρητής" και φάε το φαγάκι σου πριν κρυώσει.

Estação do nada
04-03-2019 @ 22:11 .
Ρε ΒΛΆΚΑ


νομίζεις πλάκα σας έκανα εκείνη την βραδιά που σας είπα για το συγκεκριμένο περιστατικό;;

Νομίζεις ότι ήταν πρόθεση μου να τα βάλλω με ένα "στιγερό" τύπο που μύριζε κοκαΐνη από πάνω μέχρι κάτω τεσσεράμιση τα χαράματα;;

Το έφερε η "διαβολεμένη" στιγμή ρε ΒΛΆΚΑ.

Φοβήθηκα αλλά δεν πανικοβλήθηκα ρε ΗΛΊΘΙΕ .......... είπα αν τό´χει η μοίρα μου να παραδώσουμε το κουταλάκι ...... τέρμα!!!

Αλλά είπα κι από την άλλη ............ "Μάγκα μου δεν θα φύγω και σαν αδέσποτο, θα σου αφήσω και μερικά χρονάκια για να με θυμάσαι στην στενή. Τζάμπα δεν φεύγω."

Στο τέλος μπλόφαρα κιόλας κι´αυτό ήταν όλο. Φυσικά υπήρξε μια στιγμή όταν πιαοτήκαμε στα χέρια που η πλάτη μου έβλεπε σε ένα κουζινομάχερο των 30 εκατοστών αλλά αυτό δεν το ήξερα κι εκείνη την στιγμή δεν με πτοούσε. Το ότι ήταν "αρκούδα" ο τύπος και ο χώρος 1,5 μέτρο στενός αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα εκείνη την στιγμή. Είχε καμιά 20αριά κιλά παραπάνω από μένα και φορούσε τσόχα που δεν μπορούσες να την αρπάξεις. Το μόνο που έμενε ήταν η ταχύτητα και η αλλαγή στατικής ισορροπίας.

Στείλε μου τον ΚαραΜΌΓΓΟ σε πακέτο και στον κάνω αγνώριστο τον παλιο ΣκατοΜΟΥΝΊΚΑΚΑ ......... αυτός έτσι κι αλλιώς μόνο για να με φωτογραφήσει ήλθε τις 3 φορές το 2011 τον Απρίλιο,Μάϊο και τπ 2012 πάλι Απρίλιο. Τώρα τον κυνηγάει η εφορία με τους ψευδείς αριθμούς που έδινε για να πληρώνει λίγα και να παίρνει "τζάμπα" επιδόματα βοηθείας. Βρήκαν τα Πορνοταξίδια που έκανε για Βραζιλία τον Ιούνιο του 2010, τον Ιούνιο του 2011 και το 2014 στο "Copa di Mundo", καθώς και τα Μπουρδελοτάξιδα για "downunder" το 2009 τον Μάρτιο, τον Οκτώβριο του 2011 και τα Χριστούγεννα του 2017 ......... και την "γάμησε" κοινώς!!!Ένδοξε Κάρα , έρμε Κάρα!!!

Merlin9988
04-03-2019 @ 22:35 .
Οχι μωρή Δροσούδα δεν αμφισβητώ αυτά που λες. Μόνο εσυ το κάνεις αυτό. Δεν είπα εγω οτι λες ψέματα. Το μαχαίρι όμως απαγορεύεται.
Πως βρέθηκε εκεί? Στις φυλακές τα μαχαιροπήρουνα είναι πλαστικά. Μόνο αν το είχε κάπως κουβαλήσει απ'έξω ή του το δώσανε σε κανένα
επισκεπτήριοEstação do nada
05-03-2019 @ 01:58 .

Ρε ΚΩΘΏΝΙ ξύπνα!!!


Για το περιστατικό με τον "Ναπολιτάνο" τον Μάρτιο του ´93 (Γερμανία) έλεγα και όχι με τον "βαρυποινήτη" στις στρατιωτικές φυλακές της Καβάλας τον Ιούνιο του ´91. Το "βαποράκι" σβήστηκε πάλι βλέπω;;

Θα σε ανακατεύει φαίνεται λίγο αυτή η έκφραση για να την αποφεύγεις σκόπιμα. Την πρωτοάκουσα από μια "πραγματικά" άτυχη κοπελιά σε μιά εκπομπή της "Αννίτας GR"...


Η σοκαριστική ιστορία της 31χρονης Δέσποινας στην Αννίτα Πάνια (15/7/17)
https://www.youtube.com/watch?v=_ztGCtcrSkU


...την είχε προσκαλέσει για να μιλήσει για την ζωή της. Δεν ήξερα την σημασία της, αλλά ένιωσα κάποιο βρώμικο και άσχημο αντίκτυπο για το άτυχο κορίτσι. Πριν από μερικές ώρες το έψαξα και έμαθα την σημασία της.

Παπαδάκη σταμάτα το παραμύθι .............. το "βαποράκι" είναι πηγή εσόδων για όλους που έχουν πέσει θύματα στον κόσμο των ουσιών και μη μας πρήζεις άσκοπα ρε παλιο ΚαραΓΚΙΌΖΗ.

Αλλά είπαμε ........... οι Παπαδάκηδες τα φυσούσαν και τα φυσάνε και με κάποιο "ιατροδικαστή" από "βαποράκι" το κάναν "Αζιμούθιο 42άρι" για να πηγαίνει και για ψάρεμα ο κανακάρης τους.

Παπαδάκη σταμάτα αυτό το ΓΕΛΟΊΟ θίασο ρε ΜΛΚ ..............καταντάς "εριστικός"!!!

"Αθωώθηκε" λέει το παλιο ΣΟΎΡΓΕΛΟ!!!

Λες και επρόκειτο για δικαστική πλάνη ........... "χειραγώγηση" της δικαιοσύνης ήταν αυτή ρε ΜΛΚ. Θα έπρεπε να έτρωγες τότε κανά 2 χρονάκια για να μην έχεις την δυνατότητα αναστολής στις επόμενες δικογραφίες που σε περίμεναν. Φυσικά αυτός θα ήταν και ο πιό πιθανός λόγος που πληρώσαν οι δικοί σου "ιατροδικαστή" για να μην υπάρξει το ενδεχόμενο καταδίκης και στις επόμενες δυκογραφίες σε κλείναν κανονικά μέσα για 2 με 3 χρονάκια.


Για πες μας τώρα ρε "Πατατάκια" ............. για "ποιό" λόγο έφαγες τα 3 χρόνια με αναστόλη;;


Και κόψε τα εφφετζιλίκια γιατί θα τα πάρω και θα σου γαμήσω την ψυχολογία. Και στην φυλακή έστω αυτές τις 8 μέρες ήμουν πιο μάγκας από σένα ρε ΓΕΛΟΊΕ "Πατατάκια" .............. γι´αυτό κόψε τα "τζάμπα" εφφετζιλίκια ΗΛΊΘΙΕ.


Αυτό το κορίτσι πραγματικά το λυπήθηκα ........... αλλά από ´σένα και τον άλλο ΠανίΒΛΑΚΑ ρε ΣκατοΜΑϊΜΟΎ τι να λυπηθώ;;

Την ΞΙΠΑΣΙΆ και την ΣκατοΨΥΧΊΑ σας, που ακόμα δεν συνειδητοποίησατε, ενώ σας εξιστόρησα αναλυτικά το τι "ανεπανόρθωτο" κακό έχω υποστεί με τα "άρρωστα" διαδικτυακά σας παιχνίδια, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το ντελίριο της ΣκατοΨΥΧΊΑΣ σας.

Έχει το ΘΡΆΣΣΟΣ να λέει και "αθωώθηκε" το παλιο ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ!!!

Κάνε μου μήνυση ρε ΣκατοΠΑΝΟΎΚΛΑ για δυσφήμηση και δημόσια προσβολή ατόμου ............ σε προκαλώ αυτή την στιγμή ρε ΑΡΧΊΔΙ ξεπατωμένο.

Τα στοιχεία μου για άλλη μια φορά!!!

Τριαντάφυλλος Δροσούδης εβαστήκατε τίποτα ρε ΠουστοΤΣΌΓΛΑΝΟΙ ούτε τον θάνατο των δικών μου ............ αλλά θα´ρθει και η σειρά των δικών σας ............ μην ανησυχείτε!!!

Εκείνη την μέρα θα σας βρούνε πολλά κακά συγχρόνως .......... τότε θέλω να δω τι ΓΕΛΟΊΟΙ "Φασουλήδες" είσαστε;;;Merlin9988
05-03-2019 @ 02:13 .
Καλά δε ντρέπεσαι λίγο ρε καραγκιόζη? Νομίζεις πλάκα σου κάνω οτανσου λέω οτι τέτοιου είδους ζωή μόνο πόνο έχει και εσυ κοροιδεύεις και βρίζεις?
Αλλος για να βγάλει τη δόση του γίνεται "βαποράκι" άλλος κλέβει, άλλος ζητιανεύει, άλλος εκδίδεται, άλλος ΔΟΥΛΕΥΕΙ ή όλα μαζί.

Οσο ήμουνα στα ναρκωτικά ήμουνα ουσιαστικά στο δρόμο ηλίθιε. Στο σπίτι της κοπέλας μου πήγαινα όταν έλειπαν οι γονείς της για να κάνω μπάνιο και να αλλάξω ρούχα. Από το συσσίτιο του δήμου έτρωγα και λεφτά έβρισκα από περιστασιακές δουλειές και κάποιες κλοπές.

Το 2005 με είχαν πιάσει με 5 γραμμάρια που είχα ψωνίσει απ'το Ζεφείρι και με πήγε μέσα η δίωξη για προμήθεια με σκοπό την εμπορία. Προφυλακίστηκα μέχρι να γίνει η δίκη. Ο ιατροδικαστής είναι συγκεκριμένος και ανήκει στη δικαιοσύνη βλάκα, δεν πληρώνεις όποιον θες να σε βγάλει ο.τι του πεις.

Αφου μου έβγαλε το χαρτί οτι ήμουν τοξικομανής, αυτόματα απορρίπτεται το κατηγορητήριο γιατί είναι για προσωπική χρήση και έτσι με αθωώσανε.

Το δικαστήριο που μου έδωσε την τελευταία αναστολή ήταν για μια ληστεία σε σουπερ μάρκετ που είχε γίνει το 2003. Και πήρα αναστολή γιατί είχα το χαρτί οτι είμαι χρήστης, πήρα πτυχίο και μου είχε δώσει και χαρτί ο διοικητής μου στο στρατό οτι δεν προκάλεσα κάποιο σοβαρό πρόβλημα ποτέ.

Αν σου φαίνονται αστεία όλα αυτά συνέχισε να γελάς ηλίθιε. Σου βρίσαμε τη μάνα σου και μας τα'χεις κάνει καρπούζια εδω και δέκα χρόνια. Αντε μαλάκα βρές τίποτα να ασχοληθείς και να βγεις στην κοινωνία.

Εγω ηλίθιε τη ζωή μου την κατέστρεψα μόνος μου. Αλλά και εσυ βλέπω καθόλου πίσω δεν πας και δεν έχεις και κανέναν σοβαρό λόγο να ζεις σαν το μαλάκα και να βγάζεις μόνο χολή...

.....................................................
Ρε Ιράκι γιατί δεν τους έκανες μια μήνυση για αποζημίωση μιας που "αθωώθηκες" παμψηφεί και ο κόσμος έξω από το δικαστήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και σκηνές μαζικού πανδαιμονίου;;;

Ότι έβγαζες!!!
Δεν μας είπες όμως!!!


Κορυδαλλό ή Αυλώνα το 3τρίμηνο;;;Υποθέτω "Κορυδαλλό" για να μην πηγαινοέρχεται το σόϊ.Παπαδάκη ........ "Virales Hit No 2"

v
v

Fr.08.03.2019
14:46 (GR)

Αναγνώσεις: 1061
Σχόλια: 6
Στα αγαπημένα: 0


 Στατιστικά στοιχεία 
       Σχόλια: 6
      Στα αγαπημένα: 0
 
   

 Ταξινόμηση 
       Κατηγορίες
      Αταξινόμητα
      Ομάδα
      Αταξινόμητα
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
 
   

Το να ξεκωλιάσεις τον Μπουρμά δεν είναι ντροπή, είναι συνταγματικό δικαίωμα!
 
Estação do nada
07-03-2019 @ 15:48
.
Καλεντάριε τα σημερινά νούμερα...


v
v
v

Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296694
Estação do nada © 07-03-2019 @ 14:42

Th.07.03.2019
13:30 (GR)

Αναγνώσεις: 49
Σχόλια: 6
Στα αγαπημένα: 0


...λένε το αντίθετο.


Κάποιους τους ενδιαφέρει αγορίνα μου, εκτός αν μπαίνεις ΕΣΎ καθε 3-4 λεπτά και κοιτάς αν πόσταρα κάτι καινούργιο. Αλλα και στην τελική αν δεν σε ενδιαφέρουν τι μου το λές;;;

Σε γαμάω για να κάθεσαι και να τις διαβάζεις;;;


Δεν σε γαμάω γιατί είσαι και ΒρωμόΚΩΛΟΣ!!!


Πόνεσε;;;Εε τότε να σε γαμήσω αφού σου άρεσε!!!
Τσίμπα και 2 λινκ από μια ΚαραΠΟΥΣΤΆΡΑ στα μαύρα...


v
v
v

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=389814375168505&id=100024198375497

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=389999431816666&id=100024198375497
...που τρώει πούτσο στο ρελαντί !!!Πιάσε κι ένα ΤΣΊΚΝΑ...

v
v

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/39203696_270272763789334_8977438816461651968_n.jpg?_nc_cat=103&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=f1bcc519f4ab87d45a1ab31fabf6cdd9&oe=5D20B014
... που ψάχνει για πούτσο και στης "Βικτώριας" !!!
Ιράκι,


ως τις 25 Μαρτίου θα πρέπει να μάθεις "βήμα". Σε έχουν επιλέξει σημαιοφόρο στο "Τάγμα Χασικλίδων και πρώην Junkie".
Σε θέλω "top" στην παρέλαση !!!


.
Estação do nada
07-03-2019 @ 18:40
.


Το κατά Παπαδάκην ευαγγέλιο!!!


v
v
v

Γιορμάς τέλος

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296633
Havouzas © 05-03-2019 @ 16:14

"Ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο γιατί απλά είναι για το Δρομ...
Ήταν η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο άτομο γιατί απλά είναι για το Δρομ............... blah blah blah"


πατατάκιαααααααααααα, γαριδάκιααααααααααααααα

Εξήγηση

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296646
Havouzas © 06-03-2019 @ 00:51


"Ο Estacao έχασε το προνόμιο να συνδιαλέγεται με εμένα και τον Μπουρμά και κόβεται μαχαίρι κάθε
είδους επικοινωνία. Ήμασταν οι μόνοι που του μιλ............... blah blah blah"


φραπέ και τάβλι για τους παλιούύύύύύύύύύύςςς


Giormas information desk

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296698
Havouzas © 07-03-2019 @ 16:07


"Μωρή ψυχωτική κουράδα, τα 5g μιας ουσίας δεν είναι σπουδαία υπόθεση, αλλά αν
τα έχεις χωρισμένα σε μικροποσότητες / "φιξάκια" τότε κατηγορείσαι οτι έχεις πρόθεση
την εμπορία. Γι'αυτό και προφυλακίστηκα αμέσως, και το ίδιο θα γινότανε ακόμα κι αν είχα
μισό γραμμάριο.

Η "εμπορία" δεν έχει ποσότητες βλάκα και είναι βαρύτατο αδίκημα που στην Ελλάδα συνήθως
τιμωρείται με καμια δεκαριά χρόνια μέσα. Εγω την είχα αγοράσει σε φιξάκια από το γύφτο και
σ'αυτή τη μορφή βρέθηκε πάνω μου. Δήλωσα χρήστης και δεν βρήκαν λεφτά πάνω μου παρά
μόνο 5 €, πράγμα που σημαίνει οτι δεν είχα προχωρήσει σε εμπόριο.

Εβγαλε και ο ιατροδικαστής με εισαγγελική εντολή το πόρισμα όπως προβλέπεται πάντα σε τέτοιες
περιπτώσεις και με βάση όλα αυτά αθωώθηκα. Τι σου φαίνεται παράξενο ρε άσχετε μπουχέσα που
ξέρεις και καλύτερα από εμένα τι συνέβη?

Και επειδή μιλάς για πατα............... blah blah blah"


Όλα μέ´να "κρυφό" μαχαίρι ρεεεεεεεεεεεεεεαε
Η δημιουργία αυτή έχει χαρακτηριστεί κρυφή από το δημιουργό της!

Μέχρι να την καταστήσει και πάλι δημόσια, δε θα μπορείς να τη διαβάσεις3xxx ...............grrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Oh go fuck off ............ παλιο "πατατάκια" .Μόνο ΚαραΜΠΟΎΡΔΕΣ και "blah blah blah" είσαι ρε ΜΛΚ.


Πήγαινε στο "Καλεντάριο" να σου εξηγήσει τι ΜΛΚΣ λες πάλι και μετά στείλτον μου να τον γαμήσω γιατί αρέστηκε!!!
Και κανόνισε στις 25 Μαρτίου ............ "όλο" ευθεία και χωρίς ντάγκλα στο βλέμμα !!!


.
Estação do nada
07-03-2019 @ 18:59
,Ιρακοβίνα μου και κάτι εκτός θέματος!!!Πως γίνεται να προκαλείς και να προσβάλλεις δημοσίως ένα πρώην "εκπαιδευτικό"(??) που όλως τυχαίως ζει στην περιοχή που μεγάλωσες, που με ένα "απλό" τηλεφώνημα στο "3ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου" θα μπορούσε να μάθει τα πάντα για την αφεντιά σου και να στείλει κάποια επιστολή στoυς δικούς σου για την προκλητική και "άρρωστη" συμπεριφορά σου εδώ μέσα;;;

Θεωρείται δημόσιος χώρος κι αυτός.


Μμμμμμμμμμμ;;;;
.
Estação do nada
07-03-2019 @ 20:01
.Σκατοπριμαντόνα μου,


η "άδικη" ελευθερία, που σου δώσαν τότε κάτι "Γιάφκες" της δικαιοσύνης για να μη μαραθεί το ΠαπαδοΜΠΙΖΕΛΆΚΙ μας στην "στενή" πουλώντας πατατάκια και πηγαινοφέρνοντας το τάβλι στους "παλιούς" ............. εμένα μου κόστισε τις σπουδές ρε ΣκατοΜΠΆΣΤΑΡΔΟ γιατί εσύ ήσουν ο ΣκατόΨΥΧΟΣ "ηθικός" αυτουργός και ο ΒΛΆΚΑΣ ο ΚαραΜΌΓΓΟΣ το "ΧΑΡΜΆΝΙ" της υπόθεσης. Αλλά μην ανησυχείς ΣΚΑΤΙΆΡΑ μου θα ετοιμάσω μια"περιποιημένη" επιστολή στους δικούς σου "εν ευθαίτω χρόνω" που θα σε κάνει μαϊμουνάκι με σπίθες .............. στην μάνα μου την μακαρίτισσα!!!


Promist !!!.
Estação do nada
08-03-2019 @ 00:49
.Πατατάκιααααααααα, γαριδάκιαααααααααααα

v
v

Γιορμάς o αξιολύπητος

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296703
Havouzas © 07-03-2019 @ 18:42

Havouzas
07-03-2019 @ 22:10

Ο πρώτος και ο τελευταίος που την στενοχώρησα έτσι είμαι και θα το'χω βάρος μέχρι να ψοφήσω. Αλλά έίμαι και ο μόνος που θα
γαμήσω την παναγία όποιου την ενοχλήσει ή τη στενοχωρήσει. Κι αυτήν και τον πατέρα μου ακριβώς το ίδιο. Και όποιος το κάνει
θα τον φάω λάχανο με τα ίδια μου τα χέρια κι ας είναι και ο Mike Tyson.

Έτσι ζωγραφιστός ήρθε και ενας μαλάκας σαραντάρης Νεοσμυρνιώτης που κάποιος "Παπαδάκης" του είχε στείλει μια ακάλυπτη επιταγή
και τον έψαχνε και ήρθε να κάνει τσαμπουκά στη μάνα μου και τον πατέρα μου γιατί νόμιζε οτι ήταν αυτοί που τον κοροϊδέψανε και
άρχισε τις απειλές κουνώντας το δάχτυλο. Το δάχτυλο του το'σπασα επι τόπου μόλις κατέβηκα και καπάκι έσπασε και η μύτη του
από την κεφαλιά που έφαγε. Πρώτα έγινε αυτό και μετά του εξήγησα οτι ψάχνει λάθος Παπαδάκη.Τάβλι για τους παλιούύύύύύύύύύύύύύύςςΆντε στην άκρη ρε ΣκατοΚΛΑΝΙΆ της πλάκας!!!

Εδώ είμαι μωρή ΓΑΜΙΌΛΑ ........... 0049 6151 296114


Δώσε μου το τηλέφωνο των δικών σου και τους παίρνω τώρα ή ας με πάρουν αυτοί γαμώ την ΣκατοΜαϊμού που κάνανε.


Τώρα ρε ΜΟΥΝΊ της λάσπης!!!


ΣκατοΦΡΑΓΚΌΚΟΤΑ εε ΣκατοΦΡΑΓΚΌΚΟΤΑΡίξε και κανένα ΚΟΤΚΟΤ μπας και μας σκιάξεις απρόοπτα.Όσο για το "Αμφιθέας"...

v
v
v
.....................................................

Γιορμάς o αξιολύπητος

http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Poems&act=details&poem_id=296703
Havouzas © 07-03-2019 @ 18:42

Αμφιθέας το σπίτι μου 100 μέτρα από την
Αγία Κυριακή και 200-300 μέτρα από την Παναγίτσα.

και

"Αίαντος" 8 το Αστ. τμήμα του Φαλήρου. Ας μπεί στην ασφάλεια
να ρωτήσει για μένα. Στο 2ο όροφο είναι.
........................................................ λές να ήταν τόσο δύσκολο να το βρώ ρε ΒΛΆΚΑ με τις 2 φωτογραφία που έχω;;

Μία με το "Ford Escort" και μία που βλέπει στον δρόμο μπροστά;;;

Απλά δεν ανοίγει πιά το "Google Maps" και να χρησιμοποιώ του γείτονα το "Laptop" δεν γουστάρω. Δεν μου λές γιατί δεν δίνεις και τον αριθμό;;;


Τώρα βρήκες να χεστείς;;;;!!!

.
Ημερολόγιος
08-03-2019 @ 12:17
Αναγνώσεις: 49

Πω πω... Γαμήθηκες στις αναγνώσεις! Τόσο πολύ ρε θηρίο; Χαχαχαχαχα...
Θες να στις κάνω 500 με αυτόματο refresh για να χαίρεσαι;

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο