Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
85193 Τραγούδια, 232245 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Πολλές φορές 1956       
 
Στίχοι:  
Χρήστος Κολοκοτρώνης
Μουσική:  
Μανώλης Χιώτης


Πολλές φορές
μου λες πως θα φύγεις.
Πολλές πληγές
μες στη καρδιά μου ανοίγεις.
Πολλές φορές
με τυραννάς
και με πληγώνεις και με πονάς.

Πού θα πας
και θέλεις να μ’αφήσεις.
Μια βραδιά
σε μένα θα γυρίσεις.
Μια βραδιά με πόνο στη καρδιά.

Σκληρή καρδιά
γιατί μ’απαρνιέσαι.
Θα `ρθει καιρός
θα κλαις και θα χτυπιέσαι.
όπου κι αν πας,
θα ξαναρθείς,
μα στη καρδιά μου
άλλον θα βρεις.

Πού θα πας
και θέλεις να μ’αφήσεις.
Μια βραδιά
σε μένα θα γυρίσεις.
Μια βραδιά με πόνο στη καρδιά.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (12 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 24332
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Μανώλης Χιώτης - Από...
2007
[3] Ένα φιλί του κόσμου
1997
[4] Μια γρανίτα για τον ...
1995
[4] Τραγουδώντας στα πέρ...
2005
[5] Αναμνήσεις
1995
[5] Μια αγάπη για το καλ...
2002
[5] Μανώλης Χιώτης - 72 ...
2009
[6] Η αλλαγή του χρόνου
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dolce @ 01-10-2005
   netriofron
11-08-2017 23:57
ΕΠΙΣΗΣ :

Χορός / Ρυθμός / Είδος : Αλλέγκρο (Αllegro)


1977 = Μαίρη Λίντα (= Μαίρη Δημητρακοπούλου) ,Ενορχηστρωση : Νάκης Πετρίδης ,Μπουζούκι : Χρηστος Νικολόπουλος ------------- Αλμπουμ ''Μαίρη Λίντα ‎– Σήμερα Τραγουδά το Χθες'' & στο CD ''Περασμένες μου αγάπες'' (1998)

1986 !!!!!!!!!!!!! = Νίκος Ζιώγαλας -------------- Συλλογη ''Μια Γρανίτα Για Τον Χιώτη''

1993 = Χαρούλα Αλεξίου (= Χαρίκλεια Ρούπακα) +++ Πέτρος Γαϊτάνος ,Ενορχηστρωση : Νικος Αντυπας ,Μπουζούκι : Σπυρος Ιωαννιδης -------------- στο 2πλο CD ''Χάρις Αλεξίου ‎– Γυρίζοντας Τον Κόσμο & Ένα Φιλί Του Κόσμου (Live) - 20th Anniversary Complete Edition'' (Ζωντανή ηχογράφηση απο τη συναυλια στον Λυκαβηττό) ---------------- https://youtu.be/HIMe8OHjEDE

1995 = ''Νάμα'' [1988 - ] : Ιφιγένεια Παπουτσά και ο Αριστείδης Παυλής

2000 = Ειρήνη Χαρίδου ,Ενορχηστρωση & μπουζούκι : Χρήστος Νικολόπουλος -------------- Συλλογη ''Λαϊκό Ξεφάντωμα Με Τον Χρήστο Νικολόπουλο'' (Ζωντανή ηχογράφηση) -------------- https://youtu.be/luYKRGW_EzE

2004 = Μάνος Πυροβολάκης -------------- απο το CD ''Όλα Για Όλα'' ----------------- https://youtu.be/m5eii05JqXw

2017 = ''Les Au Revoir'' : Αλεξάνδρα Μπουνάτσα ,Κώστας Καραμήτσος και Λεωνίδας Αναγνώστου. --------------- ''Retro' Clock'' --------------- https://youtu.be/HnkfCnA6H2o

ΠΗΓΕΣ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82&type=all] - - - [ http://www.rebetiko.gr/news/papistas/chiotis3.htm ]
   netriofron
29-11-2016 13:07
Αλλος τιτλος ''Πού θα πας''
1η : 1956 [Ηχογρ. 7 Ιουλιου] = Μάγια Μελάγια ------- 78ρης στην HMV AO 5333 (OGA 2423) &&&&& στο αλμπουμ ''Μανώλης Χιώτης : Η χρυσή εποχή – 4'' (1985) & στη συλλογη ''Μανώλης Χιώτης ‎– Από τις 78 στροφές'' (2007) ------ https://youtu.be/trbWK-EhP98
1960 = Μαίρη Λίντα ----- δισκακι ΕΡ της Columbia (SEGG 2582) & 45ρακι στην Columbia ‎ (SCDG 3190) ,του 1962 ,
& στο αλμπουμ ''Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα'' (1970) & αλμπουμ ''Manolis Hiotis & Mary Linda ‎– The Incomparable''
   salaminiakar
08-06-2015 21:05
Πρωτοακούστηκε το 1956
   Billakooos
12-11-2008 10:39
   sezenaki
05-11-2007 14:15
kalo
   Αφιερωμένο από ? - ΑΘΗΝΑ
για ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ?
05-12-2006 12:10
ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ' ΛΕΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΛΕΩ, ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο