Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110772 Τραγούδια, 252913 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Στο παζάρι του ληστή - 1976       
 
Στίχοι:  
Μάνος Ελευθερίου
Μουσική:  
Μίκης Θεοδωράκης


Στο παζάρι του ληστή
πούλησα τα δάκρυα μου
κι ήβρα την πόρτα σου κλειστή
αγάπη, αγάπη, αγάπη μου
πούλησα και την καρδιά μου

Στο παζάρι του φονιά
σ’ έφεραν σαν περιστέρι
Σάββατο βράδυ στις εννιά
και πούλησα, και πούλησα
τα μάτια μου κι αγόρασα μαχαίρι,
αγάπη μου σ’ αγόρασαν μ’ αλυσίδες
μ’ αλυσίδες και πληγές
και καρφιά στον ερωτά μου




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 90%  (4 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 10318
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Αρκαδία ΙΙ
1976
[3] Ταξίδι μέσα στη νύχτ...
1978
[3] Μαργαρίτα Ζορμπαλά -...
2011
[4] Βασίλης Παπακωνσταντ...
1978
[5] Το μαγικό κουτί
1998
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 03-09-2005
   tassos1978
19-07-2018 00:07
https://www.youtube.com/watch?v=g3cDWNsz_T8
Εξαιρετική εκτέλεση κι από τη Μαρία Παπαγεωργίου!
   stamata
26-09-2009 10:00
Υπέροχη και η ερμηνεία του Μανώλη Μητσιά!
   Ανώνυμο σχόλιο
07-11-2005
isos to kalitero........
   Ανώνυμο σχόλιο
26-10-2005
Απ΄ τα καλύτερα του Μπίλι!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο