Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
55934 Τραγούδια, 183321 Ποιήματα, 24281 Μεταφράσεις, 26536 Αφιερώσεις
 

 Στο άδειο μου πακέτο ( Τι να σου πω ) - 1986       
 
Στίχοι:  
Μαρί Μωραΐτη
Μουσική:  
Αλέξης Παπαδημητρίου


Στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες
δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες
αχ να `σουνα τσιγάρο τελευταίο
γουλιά γουλιά μαζί σου να τα λέω

Μα τι να πω
που `μαι στεγνός από ψιλά και από παρέα
και σ’ αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία

Τι να σου πω
άδειο βαγόνι το μυαλό μου αραγμένο
το σ’ αγαπώ
πάνω στου μπράτσου μου χαράζω την πληγή

Και δεν μπορώ
να μη σε δω ούτε να μη σε περιμένω
ούτε μπορείς ν’ ακολουθήσεις
τη δική μου τη φυγή

Δεν ξέρω λόγια όμορφα να δίνω
κι αν τα `θελες σε μένα μην τα ψάξεις
εδώ που είμαι άσε με να μείνω
χωρίς να προσπαθήσεις να μ’ αλλάξεις

Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ’ αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος

Τι να σου πω...



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86.2%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 43644
      Σχόλια: 37
      Αφιερώσεις: 9
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Τι γλυκές που ’ναι ο...
1986
[1] Η προδοσία
1988
[2] Υπάρχει και το ζεϊμπ...
2005
[3] Το αληθινό μέγεθος τ...
2001 NITRO 1020
[3] Jet lag
2006 MINOS 354114 - MINOS EMI
[4] Θεριεύοντας
2011
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   Αφιερωμένο από Antonis -
για sto Litsaki mou -
10.10.2003 08:07
Otan akouw auto to tragoudi panta mou 8ymizei ESENA!!! :))
   Αφιερωμένο από aliki -
για giorgo -
15.07.2004 14:15
For you...!!!!!
I Love you KARDOULA mou.Tha mou leipseis 1 mhna poy 8a eimaste xoria,alla na ksereis tha se skeftomai sunexos!
   Αφιερωμένο από NiGhTwIsH... - Down-Town
για ...... - .................
22.03.2007 17:23
και σ' αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία wraios stixos.........
   Αφιερωμένο από Taraxias - N.kosmos
για ....... - .....
22.03.2007 17:36
Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ' αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος....
   Αφιερωμένο από ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ - ΑΘΗΝΑ
για ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ - ΑΘΗΝΑ
15.08.2007 11:32
ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!
   Αφιερωμένο από ΘΥΜΙΟΣ - ΒΥΡΩΝΑ
για ΘΥΜΙΟ - ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
08.03.2008 16:26
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ
   Αφιερωμένο από padelis7 - korintho
για maria - thessalonikh
21.03.2008 04:58
einai ena apo ta agapimena mou tragoudia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai einai diko sou
   Αφιερωμένο από μαρακι - καπου
για jason - καπου
19.04.2008 04:32
κ δεν μπορω να μη σε δω ουτε να μη σε περιμενω....
   Αφιερωμένο από Μιχάλης - anywhere
για Αλεξάνδρα - anywhere
03.01.2009 05:54
Και σ'αγαπώ γιατί είσαι άπιαστη ( ) σαν όλα τα ωραία
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Είναι μια μελαγχολική έκδοση των συναισθημάτων μας όταν παθαίνουμε ερωτική απογοήτευση.Αγγίζει τα όρια ματαιοδοξίας αλλά μπορεί άνετα να μας συντροφεύσει σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή   ( Baloo )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ο Φ. Νικολάου ηχογράφησε το τραγούδι για δύο προσωπικούς δίσκους του:
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
- "Τι γλυκές που ’ναι οι γυναίκες" (1986) (ενορχήστρωση: Νίκος Ιγνατιάδης / σε αυτό το δίσκο το τραγούδι έχει τον τίτλο: "Τι να σου πω")
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
- "Η προδοσία" (1988) (ενορχήστρωση: Δημήτρης Μηλιός)
   Viennezos
<5/1/2005
Η δεύτερη εκτέλεση είναι κατά τη γνώμη μου σαφώς καλύτερη (τόσο στην ενορχήστρωση όσο και στην ερμηνεία).
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΩΡΙΣ.....   ( ΜΑΡΙΑ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
polu oraio tragoudaki   ( litsa )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
fovero tragoudi.....eidiko gia ponemenes psixes!!!!!! afierwmeno sto giwrgo!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
to kalitero   ( giannniss )
   Ανώνυμο σχόλιο
12-05-2005
αλα τις!!(ΧΧ)
   Ανώνυμο σχόλιο
08-06-2005
me exei diegeirei mia bathia melanxolia stin kardia mou eimai mia ponemeni arkouditsa pou tin afise o arkouditsos tis...axxxxxxxx """alex-gioto"""
   Ανώνυμο σχόλιο
16-10-2005
για τα αδιεξοδα μας,τι μοναχικη ζωη μασ και τις ωραιες μας στιγμες Βασω
   Ανώνυμο σχόλιο
30-12-2005
ston aki pou mou exei kanei tin zoi kolasi!!!
   margarita paschou
07-01-2006
Φοβερό τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
16-01-2006
To agapimeno mou tragoudi...To mono pou xorevw zempekia...!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
22-01-2006
H kapsoura kanei kako sthn ygeia leme.BILL 13
   Ανώνυμο σχόλιο
17-02-2006
Και σ αγαπω γιατι εισαι απιαστη σαν ολα τα ωραια....Φοβερος στιχος....Ελένη
   Ανώνυμο σχόλιο
07-03-2006
Nai polu apaixth zempekia.Mou aresei otav evas avdras ekfrazetai lita etsi.Aggeliki
   Ανώνυμο σχόλιο
31-03-2006
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!
   th@no$
07-01-2007 11:59
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ "σ' αγαπώ γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία"
   SZgr13
23-01-2007 10:57
Από τα πιό ωραία τραγούδια που έχουν γραφτεί! Απίστευτο!!
   Tarixeutis
22-03-2007 16:13
αυτα ειναι τραγουδια!!!!
   MaRoOoOLaKiIiIi
22-03-2007 16:24
και σ' αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία
AUTOS EINAI STIXOS
   Δημήτρης Γ.
01-05-2007 19:13
Το σ'αγαπώ πάνω στου μπράτσου μου χαράζω τη πληγή.
Από τα καλύτερα τραγούδια!!
   o,ti_toy_fanei_toy_lolostefanh
29-05-2007 19:54
κ σ αγαπω γιατι εισαι απιαστΟς σαν ολα τα ωραια...ββ
   sandy_1992
01-07-2007 05:56
8υμασαι που αυτο το τραγουδι το χορευεσ?ιταν το αγαπημενο σου...8ελω να σε ξαναδω να το χορευεισ....κριμα που δεν 8α γινει ποτε....
   mikroula@
14-10-2007 15:21
κ σ'αγαπω γιατι εισαι απιαστος σαν ολα τα ωραια...
   kostasdiony
17-10-2007 03:28
Αφιερωμενο στα πιο γλυκα ματια του κοσμου,που δεν ειναι τωρα πια εδω..Ξερει εκεινη...
   forever lost...
16-06-2008 14:26
απλα τελειο...και σ΄αγαπω γιατι εισαι απιαστος σαν ολα τα ωραια...
   2mitsakia4ever!!!
24-08-2008 16:23
   2mitsakia4ever!!!
24-08-2008 16:25
to s agapw moiazei me lexh pou thn leei methusmenos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaxxxxxx!!!!!!!!!!!!!
   Elena 444
30-11-2009 04:57
ΚΟΜΑΤΑΡΑΡΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   tender19
09-12-2009 08:05
Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ' αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος....
   bano0la:)
04-11-2010 09:58
Και δεν μπορώ
να μη σε δω ούτε να μη σε περιμένω
ούτε μπορείς ν' ακολουθήσεις
τη δική μου τη φυγή APLAAAA TA SPAEI TO KOMMATI !
   SeMiaAnasa
23-01-2011 12:06
' γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία...' Μάρτιος 2007...θυμάσαι...; 4 χρόνια μετά ακόμα εδώ...αχ ρε καψούρα..
   σονάτα
29-03-2012 18:30
ακούστε το και από Μεθυσμένα Ξωτικά...
   doraki t trelo paokaki
12-08-2012 12:57
Δεν ξέρω λόγια όμορφα να δίνω
κι αν τα 'θελες σε μένα μην τα ψάξεις
εδώ που είμαι άσε με να μείνω
χωρίς να προσπαθήσεις να μ' αλλάξεις


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο