Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 185331 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Στο άδειο μου πακέτο ( Τι να σου πω ) - 1986       
 
Στίχοι:  
Μαρί Μωραΐτη
Μουσική:  
Αλέξης Παπαδημητρίου


Στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες
δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες
αχ να `σουνα τσιγάρο τελευταίο
γουλιά γουλιά μαζί σου να τα λέω

Μα τι να πω
που `μαι στεγνός από ψιλά και από παρέα
και σ’ αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία

Τι να σου πω
άδειο βαγόνι το μυαλό μου αραγμένο
το σ’ αγαπώ
πάνω στου μπράτσου μου χαράζω την πληγή

Και δεν μπορώ
να μη σε δω ούτε να μη σε περιμένω
ούτε μπορείς ν’ ακολουθήσεις
τη δική μου τη φυγή

Δεν ξέρω λόγια όμορφα να δίνω
κι αν τα `θελες σε μένα μην τα ψάξεις
εδώ που είμαι άσε με να μείνω
χωρίς να προσπαθήσεις να μ’ αλλάξεις

Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ’ αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος

Τι να σου πω...



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86.2%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 44993
      Σχόλια: 37
      Αφιερώσεις: 9
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Τι γλυκές που ’ναι ο...
1986
[1] Η προδοσία
1988
[2] Υπάρχει και το ζεϊμπ...
2005
[3] Το αληθινό μέγεθος τ...
2001 NITRO 1020
[3] Jet lag
2006 MINOS 354114 - MINOS EMI
[4] Θεριεύοντας
2011
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   Viennezos
<5/1/2005
Η δεύτερη εκτέλεση είναι κατά τη γνώμη μου σαφώς καλύτερη (τόσο στην ενορχήστρωση όσο και στην ερμηνεία).
   doraki t trelo paokaki
12-08-2012 12:57
Δεν ξέρω λόγια όμορφα να δίνω
κι αν τα 'θελες σε μένα μην τα ψάξεις
εδώ που είμαι άσε με να μείνω
χωρίς να προσπαθήσεις να μ' αλλάξεις
   σονάτα
29-03-2012 18:30
ακούστε το και από Μεθυσμένα Ξωτικά...
   SeMiaAnasa
23-01-2011 12:06
' γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία...' Μάρτιος 2007...θυμάσαι...; 4 χρόνια μετά ακόμα εδώ...αχ ρε καψούρα..
   bano0la:)
04-11-2010 09:58
Και δεν μπορώ
να μη σε δω ούτε να μη σε περιμένω
ούτε μπορείς ν' ακολουθήσεις
τη δική μου τη φυγή APLAAAA TA SPAEI TO KOMMATI !
   tender19
09-12-2009 08:05
Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ' αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος....
   Elena 444
30-11-2009 04:57
ΚΟΜΑΤΑΡΑΡΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Μιχάλης - anywhere
για Αλεξάνδρα - anywhere
03-01-2009 04:54
Και σ'αγαπώ γιατί είσαι άπιαστη ( ) σαν όλα τα ωραία
   2mitsakia4ever!!!
24-08-2008 16:25
to s agapw moiazei me lexh pou thn leei methusmenos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaxxxxxx!!!!!!!!!!!!!
   2mitsakia4ever!!!
24-08-2008 16:23
   forever lost...
16-06-2008 14:26
απλα τελειο...και σ΄αγαπω γιατι εισαι απιαστος σαν ολα τα ωραια...
   Αφιερωμένο από μαρακι - καπου
για jason - καπου
19-04-2008 03:32
κ δεν μπορω να μη σε δω ουτε να μη σε περιμενω....
   Αφιερωμένο από padelis7 - korintho
για maria - thessalonikh
21-03-2008 03:58
einai ena apo ta agapimena mou tragoudia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai einai diko sou
   Αφιερωμένο από ΘΥΜΙΟΣ - ΒΥΡΩΝΑ
για ΘΥΜΙΟ - ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
08-03-2008 15:26
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ
   kostasdiony
17-10-2007 03:28
Αφιερωμενο στα πιο γλυκα ματια του κοσμου,που δεν ειναι τωρα πια εδω..Ξερει εκεινη...
   mikroula@
14-10-2007 15:21
κ σ'αγαπω γιατι εισαι απιαστος σαν ολα τα ωραια...
   Αφιερωμένο από ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ - ΑΘΗΝΑ
για ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ - ΑΘΗΝΑ
15-08-2007 10:32
ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!
   sandy_1992
01-07-2007 05:56
8υμασαι που αυτο το τραγουδι το χορευεσ?ιταν το αγαπημενο σου...8ελω να σε ξαναδω να το χορευεισ....κριμα που δεν 8α γινει ποτε....
   o,ti_toy_fanei_toy_lolostefanh
29-05-2007 19:54
κ σ αγαπω γιατι εισαι απιαστΟς σαν ολα τα ωραια...ββ
   Δημήτρης Γ.
01-05-2007 19:13
Το σ'αγαπώ πάνω στου μπράτσου μου χαράζω τη πληγή.
Από τα καλύτερα τραγούδια!!
   Αφιερωμένο από Taraxias - N.kosmos
για ....... - .....
22-03-2007 16:36
Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ' αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος....
   MaRoOoOLaKiIiIi
22-03-2007 16:24
και σ' αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία
AUTOS EINAI STIXOS
   Αφιερωμένο από NiGhTwIsH... - Down-Town
για ...... - .................
22-03-2007 16:23
και σ' αγαπώ
γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία wraios stixos.........
   Tarixeutis
22-03-2007 16:13
αυτα ειναι τραγουδια!!!!
   SZgr13
23-01-2007 10:57
Από τα πιό ωραία τραγούδια που έχουν γραφτεί! Απίστευτο!!
   th@no$
07-01-2007 11:59
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ "σ' αγαπώ γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία"
   Ανώνυμο σχόλιο
31-03-2006
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!
   Ανώνυμο σχόλιο
07-03-2006
Nai polu apaixth zempekia.Mou aresei otav evas avdras ekfrazetai lita etsi.Aggeliki
   Ανώνυμο σχόλιο
17-02-2006
Και σ αγαπω γιατι εισαι απιαστη σαν ολα τα ωραια....Φοβερος στιχος....Ελένη
   Ανώνυμο σχόλιο
22-01-2006
H kapsoura kanei kako sthn ygeia leme.BILL 13
   Ανώνυμο σχόλιο
16-01-2006
To agapimeno mou tragoudi...To mono pou xorevw zempekia...!!!
   margarita paschou
07-01-2006
Φοβερό τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
30-12-2005
ston aki pou mou exei kanei tin zoi kolasi!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
16-10-2005
για τα αδιεξοδα μας,τι μοναχικη ζωη μασ και τις ωραιες μας στιγμες Βασω
   Ανώνυμο σχόλιο
08-06-2005
me exei diegeirei mia bathia melanxolia stin kardia mou eimai mia ponemeni arkouditsa pou tin afise o arkouditsos tis...axxxxxxxx """alex-gioto"""
   Ανώνυμο σχόλιο
12-05-2005
αλα τις!!(ΧΧ)
   Αφιερωμένο από aliki -
για giorgo -
15-07-2004 13:15
For you...!!!!!
I Love you KARDOULA mou.Tha mou leipseis 1 mhna poy 8a eimaste xoria,alla na ksereis tha se skeftomai sunexos!
   Αφιερωμένο από Antonis -
για sto Litsaki mou -
10-10-2003 07:07
Otan akouw auto to tragoudi panta mou 8ymizei ESENA!!! :))
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Είναι μια μελαγχολική έκδοση των συναισθημάτων μας όταν παθαίνουμε ερωτική απογοήτευση.Αγγίζει τα όρια ματαιοδοξίας αλλά μπορεί άνετα να μας συντροφεύσει σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή   ( Baloo )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ο Φ. Νικολάου ηχογράφησε το τραγούδι για δύο προσωπικούς δίσκους του:
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
- "Τι γλυκές που ’ναι οι γυναίκες" (1986) (ενορχήστρωση: Νίκος Ιγνατιάδης / σε αυτό το δίσκο το τραγούδι έχει τον τίτλο: "Τι να σου πω")
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
- "Η προδοσία" (1988) (ενορχήστρωση: Δημήτρης Μηλιός)
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΩΡΙΣ.....   ( ΜΑΡΙΑ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
polu oraio tragoudaki   ( litsa )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
fovero tragoudi.....eidiko gia ponemenes psixes!!!!!! afierwmeno sto giwrgo!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
to kalitero   ( giannniss )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο