Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 189293 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26507 Αφιερώσεις
 

 Τσιγάρο ατέλειωτο - 1993       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Αθανασόπουλος
Μουσική:  
Σωκράτης Μάλαμας

1.Σωκράτης Μάλαμας
2.Χαρούλα Αλεξίου     Φωνητικά: Αλκίνοος Ιωαννίδης & Σωκράτης Μάλαμας
3.Δημήτρης Μητροπάνος
4.Βασίλης Καρράς 

Θα περπατήσω μοναχός κι αυτό το βράδυ
μήπως και βρω της λησμονιάς σου το νερό
και σε υπόγεια σκοτεινά θα βρω σημάδι
μ’ ένα ποτήρι ως της αυγής τον πανικό

Τσιγάρο ατέλειωτο βαρύ η μοναξιά μου
μοιάζει γυναίκα κουρασμένη απ’ το δρόμο
ρίχνει το γέλιο της και κάθεται κοντά μου
κερνάει τα επόμενα και με χτυπάει στον ώμο

Σ’ ένα ποτήρι με φυτίλι αναμμένο
βλέπω τα μάτια σου και κλαίω σιωπηλά
και το μυαλό μου που είναι πάλι θολωμένο
στριφογυρνά των τραγουδιών σου τη θηλιά

Τσιγάρο ατέλειωτο βαρύ η μοναξιά μου
μοιάζει γυναίκα κουρασμένη απ’ το δρόμο
ρίχνει το γέλιο της και κάθεται κοντά μου
κερνάει τα επόμενα και με χτυπάει στον ώμο



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 91.2%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 42837
      Σχόλια: 14
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Κύκλος
1993
[1] Στου τραγουδιού την ...
1994
[2] Αλεξίου - Μάλαμας - ...
2007
[3] Καλοκαίρια και Χειμώ...
2007
[3] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
[4] Όπως παλιά
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   emotion
04-10-2013 10:19
Υπεροχο τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   litsa19892008
31-12-2009 11:06
ατελειωτο το τσιγαρο αυτο. ατελειωτο...

Τσιγάρο ατέλειωτο βαρύ η μοναξιά μου...
κερνάει τα επόμενα και με χτυπάει στον ώμο...

Σ' ένα ποτήρι με φυτίλι αναμμένο
βλέπω τα μάτια σου και κλαίω σιωπηλά...
   gandalf
12-05-2008 04:51
EINAI O EL GRECO THS POIHSHS
   dimitra_xalkida
03-01-2008 03:17
....vlepw ta matia sou kai klaiw...siwpila...!!!!
   tweetylove
23-09-2007 08:31
τσιγαρο ατελειωτο βαρυ η μοναξια μου...βαρυ φορτιο η μοναξια μου μοιαζω να κουβαλαω τη μοναξια ολου του κοσμου...
   ♥ º ©elësta ™ ♥
20-09-2007 06:21
den exw logia
   εφακι
05-09-2007 12:45
apisteyto kommati pragmatika!dhmioyrghma psyxhs
   axrhstoss
21-08-2007 06:44
Απιστευτο...Τρομερη μουσικη!
   Style Junior
14-08-2006 02:27
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ.ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΙΑ.
   Ανώνυμο σχόλιο
11-07-2006
το καλυτερο!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
02-04-2006
Αυτό το δισυπόστατο έχει ο Μάλαμας, έκανε τους σκύλους να ακούσουν ποίηση.
   Ανώνυμο σχόλιο
27-03-2006
gia sou re mnga malamako
   Αφιερωμένο από Δημήτρης - Αθήνα
για Θεοδώρα - Αθήνα
07-07-2005 07:19
   επισκέπτης
30-03-2005
Μη το μειώνεις!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
είναι καταπληκτικό τραγουδι ειδικά για τους ερωτευμένους


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο