Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 186901 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Απόψε σιωπηλοί - 1990       
 
Στίχοι:  
Βάσω Αλαγιάννη
Μουσική:  
Βάσω Αλαγιάννη


Απόψε είμαστε κι οι δυο μας σιωπηλοί
ακόμα και οι λέξεις φοβήθηκαν τα χείλη
το ξέρω θα μου δώσεις ένα φιλί
και θα μου πεις να μείνουμε δυο φίλοι

Δε θέλω να `μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω να μη θυμάμαι
κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή
Θέλω ένα όνειρο μονάχα να `ναι
κι όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκεί
για να μου πεις να μη φοβάμαι

Δώσ’ μου λοιπόν το τελευταίο μας φιλί
και ας καπνίσουμε μαζί κι ένα τσιγάρο
και φύγε μη γυρίσεις να με δεις
δε θέλω να με βλέπεις να πονάω

Δε θέλω να `μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω να μη θυμάμαι
κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή
Θέλω ένα όνειρο μονάχα να `ναι
κι όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκεί
για να μου πεις να μη φοβάμαι



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 59717
      Σχόλια: 33
      Αφιερώσεις: 10
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Σύνεργα
1990
[2] Το μερακλήδικο πουλί
1999
[3] Όσα σου `χω πει...
2004
[4] Η αγάπη είναι ελεύθε...
2010
[5] Όπως παλιά
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   kathyg4p
17-09-2011 02:14
oi lekseis fovi8ikan ta xeili...tpt parapanw..
   aliki_22
25-07-2011 23:43
re paidia ti apisteuto kommati......an sto afierwsei kapoios ti ennoei???
   ORLANDINA
30-03-2010 15:56
τι να λεμε τωρα.......
"Δε θέλω να 'μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω να μη θυμάμαι
κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή
Θέλω ένα όνειρο μονάχα να 'ναι..."
   velaki2002
01-02-2010 21:44
Για την Ιρίνα μου!!!
   skatzoxeiros
12-06-2009 14:47
Η Βασω (Σβάρνο οπως θελει να την αποκαλουν μετα τον τριτο βαθμο που πηρε στο ρεικι) ειναι νον;α του αδερφου μου και ειναι υπεροχος ανθρωπος κατ'εμε. Ισοροπει την ζωη της σαν την Περσεφονη εξι μηνες Ελλαδα - εξι μηνες Ινδιες και οποτε βρισκεται Ελλαδα αραια και που τραγουδαει σε καποια μαγαζια. Πολυ καλη συνθετης φοβερη στιχουργος.

Η κορη της Πηγη ακολουθει τα χναρια της ως ραδιοφωνικος παραγωγος και εχει παντρευτει τον Γιωργο τον Κουτσονασιο οπου η δισκοθηκη του στο ρεμπετικο ειδικα ειναι εκπληκτικη.
   golfw1986
18-01-2009 11:17
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!ΑΠΛΑ....
   voula misirli
19-11-2008 08:50
einai toso omorfo tragoudi pou oso yperoxo einai toso den thelw na to niwsw pote sti zwi mou!!!!!!!!!!!
   ASTERIAS
02-08-2008 14:11
Ανατριχιαζω μ'αυτο το τραγουδι
   Αφιερωμένο από ΛΟΦΟΣ - ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
για Β....... - ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
08-05-2008 01:44
το ξέρω θα μου δώσεις ένα φιλί
και θα μου πεις να μείνουμε δυο φίλοι


Για εκείνη την ''φιλία'' που έλεγες που ΕΣΥ δεν κράτησες

   ΛΟΦΟΣ
08-05-2008 01:43
και φύγε μη γυρίσεις να με δεις
δε θέλω να με βλέπεις να πονάω

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΑ....ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ .... Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
   kaiti75
05-05-2008 17:05
Για όσα δεν έγιναν...Θέλω να μη θυμάμαι!
   salona
04-04-2008 12:29
otan to akousa apo thn glykeria se mia tileoptikh ekpomph emeina.......
   elle88
03-10-2007 08:40
prosexte kati...leei:thelw na min thimamai...
den leei:den thelw na thimamai....enw tairiazei...
apo ta wraiotera kommatia pou exoun graftei...
   retro
02-10-2007 04:22
Στέφανε, μου το τραγούδησες την τελευταία φορά που ήμουν στην αγκαλιά σου,θυμάσαι; Σ'αγαπάω,ζωή μου, κι ας είσαι μακριά μου πια...
   Αφιερωμένο από Σοφία - Πειραιά
για Γιάννη - Νίκαια
12-05-2007 19:49
Μιλάνε τα στοιχάκια...
   Αφιερωμένο από Σοφία - Πειραιά
για Γιάννη - Νίκαια
12-05-2007 19:48
Τι άλλο να πώ? Ότι λένε τα στοιχάκια του τραγουδιού...
   ego_etsi apla
10-05-2007 06:17
.................δεν θελω να μαστε ουτε φιλοι ουτε εχθροι...θελω να μη θυμαμαι....κι ουτε να ξερω που θα πας και ποια ειν αυτη...θελω ενα ονειρο μανοχα να 'ναι...κι οταν ξυπνησω το πρωι να εισ εκει ..για να μου πεις να μην φοβαμαι...... κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ayr
28-01-2007 03:39
Θέλω ένα όνειρο μονάχα να 'ναι
κι όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκεί
για να μου πεις να μη φοβάμαι
   Αφιερωμένο από Σ.... - Αθηνα
για Α.... - Aθηνα
21-01-2007 17:24
"..Δε θέλω να 'μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί
Θέλω να μη θυμάμαι.." οτι θυμαμαι απο σενα με ποναει..
   xilef
15-10-2006 16:36
Βάσω, είχα την τιμή να σε γνωρίσω κάποτε...
Το που, το πώς, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι αισθάνομαι περήφανος κάθε φορά που λέω μέσα μου.: Είχα την τιμή να την γνωρίσω!!! Ευχαριστώ γιά αυτούς τούς στίχους και τους άλλους πανέμορφους:" Χαρά στον Ελληνα", (που τότε έγραφες...)
   Αφιερωμένο από Μίνα - Π...
για Τάσο - Κ...
25-09-2006 03:20
Δε θέλω να 'μαστε ούτε φίλοι ούτε εχθροί,θέλω να μη θυμάμαι κι ούτε να ξέρω πού θα πας και ποια είναι αυτή,θέλω ένα όνειρο μονάχα να 'ναι κι όταν ξυπνήσω το πρωί να είσαι εκεί
για να μου πεις να μη φ
   Αφιερωμένο από ..... - .......
για ...... - ........
18-09-2006 03:31
..δε θελω να'μαστε ουτε φιλοι ουτε εχθροι,θελω να μη θυμαμαι.. γιατι οτι θυμαμαι απο σενα με ποναει..
   Ανώνυμο σχόλιο
02-04-2006
Συγχαρητήρια κυρία Αλαγιάννη,σας γνώριζα μόνο μέσω ραδιοφώνου αλλά όταν σας είδα και στην τηλεόραση κατάλαβα τι ταλέντο είσαστε.!.!.!
   Ανώνυμο σχόλιο
27-02-2006
MARIA, ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.....ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!
   Αφιερωμένο από Elisabet - serres
για Gianni - serres
06-02-2006 14:22
mporei na exoun etsi ta pragmata kai na eimaste opws leei to tragoudi, omws 8elw na ksereis pws se agapw polu, kai den uparxei logos na apomakrin8eis...eimai edw na se akousw xwris na zitaw antallagma
   Ανώνυμο σχόλιο
06-02-2006
de 8elw na eimaste oute filoi oute ex8roi...omws s'agapw...na to 8umasai
   iro
27-12-2005
twra pia 8elw na maste ex8roi, iro
   Ανώνυμο σχόλιο
13-12-2005
Έφυγες σαν κλέφτης όπως ήρθες και εγώ έμεινα εδώ να μαζεύω τα κομμάτια μου! ʼννα
   Αφιερωμένο από seagull - Πειραιάς
για Georgia - Πειραιάς
29-08-2005 14:55
γιατί μου το είχες χαρίσει κι από τότε μ' έχει στοιχειώσει..... Όπως τότε, το τελευταίο μας βράδυ.......
   Αφιερωμένο από SILVIA -
για ΜΥΡΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
09-07-2005 20:31
Σ'ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΙ!! ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 12/02/2004 ΠΟΥ ΑΠΟΚΛ
   SILVIA
09-07-2005
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ!!!! ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-07-2005
Ta eipe ola i typissa....apla apisteuto kommati
   Aretousa
15-06-2005
..de 8elw na me blepeis na ponaw...gi'ayto feygeis mallon...
   Ανώνυμο σχόλιο
12-06-2005
thelw na mi thimame...ki otan xipnisw to prwi na ise eki gia na mu pis na mi fovame....akus?s'agapaw
   Ανώνυμο σχόλιο
23-05-2005
thelw na mi thumamai.... ginetai??? na gurisw pisw kai na eimai kala...
   Ανώνυμο σχόλιο
21-04-2005
ακόμα και οι λέξεις φοβήθηκαν τα χείλη...
   Ανώνυμο σχόλιο
14-04-2005
.... οντως θελω να μην θυμαμαι.... τη μερα που σε εδιωξα και μετα μετανοιωσα... (Α.Α.)
   Ανώνυμο σχόλιο
28-03-2005
taso s'agapw
   Αφιερωμένο από xenia -
για chif -
11-06-2004 07:07
Chif δεν αντεχω μακρια σου...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
η αγαπη μου   ( navaho )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
7 xronia s agapaw k se peimeno.....
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
gia osa eginan   ( soter )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Τι λεβέντικος στίχος! Και από μία γυναίκα!!   ( Pirate )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο