Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54452 Τραγούδια, 179044 Ποιήματα, 23079 Μεταφράσεις, 26515 Αφιερώσεις
 

 Το σ΄ αγαπώ δεν το λέω σε κανένα - 1978       
 
Στίχοι:  
Τάκης Μουσαφίρης
Μουσική:  
Τάκης Μουσαφίρης


Βγες απ’ την ομίχλη κι απ’ τα περασμένα
βγες απ’ τα καράβια που όλο καρτερώ
δες από τα τζάμια που είναι χνοτισμένα
κι έχω γράψει πάνω σ’ αγαπώ

Το σ’ αγαπώ δεν το λέω σε κανένα
μια ζωή το κρατάω για σένα

Βγες από το δρόμο που περνάει εμπρός μου
βρες τα μονοπάτια που `χει ο ουρανός
δες μες στα σκοτάδια που `χει η καρδιά μου
χάιδεψέ με κι άναψε το φως

Το σ’ αγαπώ δεν το λέω σε κανένα
μια ζωή το κρατάω για σένα



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 6597
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Παράπονο
1978
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1981
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1990
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1992
[1] Τα καλύτερα του Δημή...
1996
[1] Τα ερωτικά
1996
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1996
[1] 40 χρόνια Δημήτρης Μ...
2006
[2] Καινούργια χρώματα
1988
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   Viennezos
<5/1/2005
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο του Μητροπάνου "Παράπονο" (1978/79)
   katerinakon
12-04-2008 01:18
για σένα το κρατάω, τσακίσου κι έλα να στο πω....
   darko1982
08-12-2012 14:25
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο