Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
98141 Τραγούδια, 239135 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ίσως αύριο - 1965       
 
Στίχοι:  
Βασίλης Τσιτσάνης
Μουσική:  
Βασίλης Τσιτσάνης


Όλοι με ρωτούν πώς έχω καταντήσει
κι εγώ με απορία τους κοιτώ
κλάψε καρδιά μου σήμερα
τη μαύρη σου τη μοίρα
κλάψε για τον κατήφορο
που στη ζωή μου πήρα

Ίσως αύριο χτυπήσει πικραμένα
του θανάτου η καμπάνα και για μένα

Έχω απ’ τη ζωή παράπονο μεγάλο
δεν ένιωσε τον πόνο μου κανείς
μη με κατηγορήσετε
αφού κανείς δεν ξέρει
πριν πέσω τόσο χαμηλά
τι έχω υποφέρει

Ίσως αύριο χτυπήσει πικραμένα
του θανάτου η καμπάνα και για μένα




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 12761
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Συννεφιασμένη Κυριακ...
1965
[1] Αναπολώντας
1967
[1] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1978
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1981
[1] Ο Στέλιος Καζαντζίδη...
1984
[1] Στέλιος ο ένας
1990
[1] Τα τραγούδια της Αμε...
1991
[1] Ο Στέλιος Καζαντζίδη...
1994
[1] Τσιτσάνης Νο 8 - Αυθ...
1997
[1] Τα ζεϊμπέκικα του Στ...
1998
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[2] Καλημέρα κυρία Λύδια
1984
[3] Σ' αγαπώ και σε λατρ...
1988
[4] Ο Γιώργος Μαργαρίτης...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   netriofron
22-03-2017 22:19
1η : 1958 [Ηχογ. 3 Ιουνιου] = Στέλιος Καζαντζίδης , [Ενορχήστρωση : Βασίλης Τσιτσάνης] ,(Μπουζούκι : Στελιος Μακρυδακης) -------- 78ρης στην HMV AO 5497 (OGA 2717) , εκτυπωση και σε 45ρακι της HMV (7PG 2547) & συλλογη ''Βασίλης Τσιτσάνης ‎– Συννεφιασμένη Κυριακή'' (1965) & αλμπουμ ''14 Χρυσές επιτυχίες'' (1978)------- https://youtu.be/pvsFjLts4bQ

1959 [Ηχογ. 27 Μαρτη]= Στέλιος Καζαντζίδης , [Ενορχήστρωση & μπουζούκι : Γιαννης Τατασοπουλος (''Ντιλιγκερ'')] ---------- 45ρακι της Nina Record Company ‎ (N-24930) & αλμπουμ ''Στέλιος Καζαντζίδης ‎– Αναπολώντας Με Τον Στέλιο Καζαντζίδη Και Την Μαρινέλλα'' (1967) απο την ΝΙΝΑ (LP 102) & αλμπουμ ''Αναπολώντας Με Τον Στέλιο Καζαντζίδη Και Την Μαρινέλλα'' ,στην Phono Recor ‎– 102 (1981) &&&&&&&& αλμπουμ ''Στέλιος Καζαντζίδης συμμετέχει και η Μαρινέλλα ‎– Αναπολώντας'' (1982) && στο CD '' Στέλιος Καζαντζίδης & Μαρινέλλα'' (1997)
@@@@ Η 1η στερεοφωνικη ηχογραφηση που εγινε στην Ελλαδα , για λογαριασμο της Ελληνο-Αμερικανικης ΝΙΝΑ ,στο στουντιο του Σπυρου Πιπερακη ,Αθηνα @@@@ ---------- https://youtu.be/RyodbphIWzc


1959 = Στέλιος Καζαντζίδης --------- 78ρης στην APOLLO (SY- 24) Αυστραλιας -------- https://youtu.be/5uatxDvhvYo


1984 = Γιώργος Νταλάρας , [Ενορχήστρωση : Γιώργος Νταλάρας] ,(Μπουζουκι : Χρηστος Νικολοπουλος) ------ https://youtu.be/C9LavwJxtbM
1987 = Έφη Θώδη ------ Αλμπουμ ''Σ' αγαπώ και σε λατρευω'' ------ https://youtu.be/GGvpYUBHgiQ
1990 = Στέλλα Νικολάου ----- στο CD '' 'Τα σουξέ της νύχτας Νο.3''' & συλλογη ''Πάσχα 90'' (1990) -------- https://youtu.be/glqI1I5nLU0

2005 = Μανώλης Τσεσμετζής , [Ενορχήστρωση : Τάκης Σούκας] -------- στο CD ''Πού πήγαν τόσα ονειρα'' ------- https://youtu.be/3GL9UnM7XBI
2009 = Γιώργος Μαργαρίτης ------ https://youtu.be/GLB2h2oj9OM


ΠΗΓΕΣ = [ http://www.rebetiko.gr/news/papistas/tsitsanis2.htm ] - & - [ http://vinyl.gr/His%20master's%20voice%202501-2550.html ] - & - [ discogs.com ] - & - [ Ενθετο του αλμπουμ ''Στέλιος Καζαντζίδης συμμετέχει και η Μαρινέλλα ‎– Αναπολώντας'' (1982) ]
   netriofron
19-08-2016 13:08
1ες εκτλεσεις Δίσκος HMV AO 5497 -- Κυκλοφορησε στις 30-10-1958
Και ηχογράφηση στις ΗΠΑ ,Δίσκος APOLLO SY-24 (1958)
   nik.g
06-10-2006 04:58
Edw o Stelios dinei resital. Foveri kai i mousiki apo ton Tsitsani.
   Αφιερωμένο από Makis - Veroia
για Efi - Athina
11-05-2005 15:01


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο