Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99935 Τραγούδια, 242302 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ένα τραγούδι πες μου ακόμα - 1977       
 
Στίχοι:  
Τάκης Μουσαφίρης
Μουσική:  
Τάκης Μουσαφίρης


Ένα τραγούδι πες μου ακόμα
και βάψ’ τον ήλιο με μαύρο χρώμα
Ένα τραγούδι αγαπημένο
απ’ την ψυχή σου να `ναι βγαλμένο

Σε παρακαλώ απόψε
την ψυχή μου βρες και κόψε
Πάρε την αναπνοή μου
βάλε τέρμα στη ζωή μου

Ένα τραγούδι πες μου ακόμα
και κάν’ τα όλα λάσπη και χώμα
Ένα τραγούδι το τελευταίο
μα θέλω να `ναι το πιο ωραίο

Σε παρακαλώ απόψε
την ψυχή μου βρες και κόψε
Πάρε την αναπνοή μου
βάλε τέρμα στη ζωή μου




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (30 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 48524
      Σχόλια: 19
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Αφήστε με να μιλάω γ...
1977
[1] Ο Μιχάλης Μενιδιάτης...
1998
[2] Ρίτα Σακελλαρίου
1979
[3] Καινούργια χρώματα
1988
[3] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1989
[3] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1992
[4] Κατερίνα Στανίση τρ...
2002
[5] Juke Box
2004
[6] Απόψε δε θα κοιμηθεί...
2004
[7] Όνειρα
2007
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Παντελής @ 22-04-2005
   Viennezos
07-10-2005
Aπό τον δίσκο "Ρίτα Σακελλαρίου" (1979)
   Uoryksalokin
13-07-2013 11:27
Ο Μενιδιάτης το τραγούδησε πρώτος εν έτη 1977. Η Ρίτα το τραγούδησε πιο μετά το 1979 στον δίσκο ''Ρίτα Σακελλαρίου'' όπου έγινε και πιο γνωστό.
   epetzik
12-11-2010 03:32
Αυτό με τον Καρρά θα το θεωρήσω αστείο.
   no name 4 ever
08-04-2010 16:33
Μακράν το πρώτο της Ρίτας και με διαφορά!!!
   kougiou_g
16-08-2009 17:38
   !angel!
22-06-2009 03:47
Σε παρακαλώ απόψε
την ψυχή μου βρες και κόψε
πάρε την αναπνοή μου
βάλε τέρμα στη ζωή μου
   panos 13
22-11-2008 01:29
Το τραγούδι αυτό υπάρχει σε επανεκτέλεση και απο τον Βασίλη καρρά στον δίσκο του ''Όνειρα'' (2007) απο την VIRUS MUSIC. Και κατά την δική μου άποψη ο Καρράς το λέει καλύτερα, γιατί νομίζω πως ταιριάζει πιο πολύ σε αντρική φωνή.
   tsivi
02-06-2007 03:00
paidia einai apla katapliktiko......de to suzitw
   Laikos
05-05-2007 22:05
το τραγούδι το πρωτοείπε ο Μενιδιάτης νομίζω αλλά η Ρίτα το έκανε γνωστο και το σφράγισε!Είναι κομματάρα!
   deti
02-02-2007 11:55
Πες το ντε!
   Αφιερωμένο από χριστινα - βονιτσα
για θοδωρη - βονιτσα
02-02-2007 04:12
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ
   Άγγιγμα Ψυχής.. Νοήμα Ζωής
04-08-2006 03:37
   Ανώνυμο σχόλιο
03-06-2006
καταπληκτικο ερρικα
   Ανώνυμο σχόλιο
16-05-2006
τελειο
   Ανώνυμο σχόλιο
21-03-2006
πάρα πολύ καλό
   Ανώνυμο σχόλιο
04-03-2006
φοβερό....................!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
18-10-2005
πολύ ωραιοοοοοοοοοοο
   Ανώνυμο σχόλιο
22-08-2005
to kalitero ths ritas
   Ανώνυμο σχόλιο
28-07-2005
τελειο τραγούδι
   Ανώνυμο σχόλιο
04-07-2005
ena tragoudi pesmou akoma
   Αφιερωμένο από kostas - RWMH
για MARIANNA -
21-06-2005 05:06
OMORFA ARXISAME ASXHMA TELEIWSAME


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο