Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100365 Τραγούδια, 242396 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ρολόι - κομπολόι - 1967       
 
Στίχοι:  
Άννα Μπακιρτζή
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Ένα ρολόι μου `χες χαρίσει
που το κοιτούσα όταν αργούσες
που το κοιτούσα όταν αργούσες
και το ρωτούσα αν μ’ αγαπούσες

Θα το δώσω το ρολόι
και θα πάρω κομπολόι
να μετράω τους καημούς
και τους αναστεναγμούς

Τώρα δεν είσαι στην αγκαλιά μου
και την καρδιά μου η ζήλεια τρώει
τι να το κάνω τέτοιο ρολόι
κάθε του χτύπος και μοιρολόι




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 89.2%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 41520
      Σχόλια: 12
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1967
[1] Ρολόι κομπολόι
1969
[1] Γρηγόρης Μπιθικώτσης...
1981
[1] Άκης Πάνου - Άπαντα ...
1984
[1] Η Ελλάδα του Γρηγόρη
1994
[1] Άκης Πάνου - Η ζωή μ...
2010
[2] Τα λαϊκά της νύχτας
1981
[2] Παλιά ρεμπέτικα και ...
1985
[3] Σταμάτης Κόκοτας - Α...
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ @ 19-04-2005
   netriofron
12-02-2017 00:25
Καλοοοο
   netriofron
12-02-2017 00:24
ΕΠΙΣΗΣ :

1967 = Μαριος (Κωστογλου) [Ενορχηστρωση : Χρηστος Κολοκοτρωνης] ------- 45ρακι στην ΒΕΝΤΕΤΤΑ (ΒΕ-113) & συλλογη ''Τα Μποέμικα 40 Τραγουδιστές 40 Τραγούδια'' (1984) ------- https://youtu.be/Hfe-Qkm7N3w
1967-'68 = Δημήτρης Ορφανίδης [Ενορχηστρωση : Μιχάλης Αλεξάκης] (Μπουζουκια : Γιαννης Μωραιτης & Μ. Ευθυμιου) -------- 45ρακι της ASTRON (AS - 251) ------- https://youtu.be/nnpkoFulNvw
???? = Γιάννης Τάχτας [Ενορχηστρωση : Τάκης Αγριανίτης
------- 45ρακι στην Boem ‎ (GA 125) ------- https://youtu.be/mpih0D84iLA
???? = Δημήτρης Κλεάνθης ------ 45ρακι της Bellcanto ------- https://youtu.be/1G1ifgu4Q_M

ΠΗΓΗ = [ discogs.com ]

   netriofron
15-11-2016 18:53

1η : 1967 = Γρηγόρης Μπιθικώτσης
1967 = Δημητρης Ευσταθιου ------- 45ρακι στην ODEON
1969 = Αφοι Κατσαμπα ------ Αλμπουμ ''Οτι τραγουδιεται...''
1969 = Αρης Σαν (= ΣΑΙΣΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ) {1941-1994} (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) -------- Αλμπουμ : ''Άρη Σαν ‎– Recorded In Greece'' ------- https://youtu.be/zq_k2EFkIyU
Στράτος Κύπριος ------- 45ρακι στην Music-Box ---------- https://youtu.be/61MWofllP2E
1981 = Δούκισσα
Σταμάτης Κόκοτας
   netriofron
11-11-2016 14:33
1969 = Αφοι Κατσαμπα ------ Αλμπουμ ''Οτι τραγουδιεται...''
   netriofron
30-08-2016 11:52
Δημητρης Ευσταθιου = 1967 (ODEON)
   Ανώνυμο σχόλιο
29-04-2006
και ρεφρεν θα το κόψω το ρολόι
   Ανώνυμο σχόλιο
21-04-2006
Θα το δώσει το Ρολόι και θα πάρει Καλασνίκοφ. Χα! Χα!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-02-2006
Δηλαδή σε λίγο κάποιος πρώην υφι.. θα τραγουδάει αυτό το τραγούδι.
   Ανώνυμο σχόλιο
05-02-2006
Ναι γιατί ο Κώστας Καραμανλής σε στενό κύκλο είπε¨ Οποιος κάνει έστω μιά παραφωνία δεν ξανατραγουδά.
   libertad
24-09-2005
...θα το δώσω το ρολόι.. είναι το σωστό
   Ανώνυμο σχόλιο
27-07-2005
ΤΕΛΕΙΟ
   Tzonis
07-06-2005
Από τα ομορφότερα λαϊκά τραγούδια με τη φωνή του αξεπέραστου Γ. Μπιθικώτση. Πολύ όμορφα επίσης το τραγούδησε και ο Μανώλης Φάμελλος στην καλοκαιρινή του περιοδία το 2004 με τη Χαρούλα Αλεξίου


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο