Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99124 Τραγούδια, 240694 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Δε σου γύρεψα μαχαίρι - 1967      
 
Στίχοι:  
Άκος Δασκαλόπουλος
Μουσική:  
Γιάννης Σπανός


Πάλεψα με την καρδιά μου
και σ’ αγάπησα βαθιά
μες στο φως είχα αγκαλιάσει
πριν να έρθει η μοναξιά

Δε σου γύρεψα μαχαίρι
να σκοτώσω τον καημό
λίγη αγάπη να γλυκάνω
τον πικρό το χωρισμό

Τραγουδάω να μη βλέπουν
πόσο κλαίει η καρδιά
και γελάω μα δεν ξέρουν
πως πονάει η μαχαιριά

Δε σου γύρεψα μαχαίρι
να σκοτώσω τον καημό
λίγη αγάπη να γλυκάνω
τον πικρό το χωρισμό




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 80%  (4 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 11393
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Πουλόπουλος 1
1967
[1] Γιάννης Πουλόπουλος ...
1998
[1] Γιάννης Πουλόπουλος ...
2011
[2] Τα 45άρια του Δημήτρ...
1995
[2] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1996
[2] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1996
[2] 40 χρόνια Δημήτρης Μ...
2006
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   netriofron
03-09-2016 11:27
1η= 1966 Γιάννης Πουλόπουλος [ 45ρι LYRA-1171]
2η = 1968 Δημήτρης Μητροπάνος [ 45ρι - Αυγουστος 1968 ] --- https://youtu.be/hf_3UaavIPs
   Αφιερωμένο από Νατασα - --
για Κωστα - ----
01-04-2008 15:01
antio
   Ανώνυμο σχόλιο
10-02-2005
zitas agapi kai sou dinoun pono..."RAXH''


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο