Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 185269 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Πόσο λυπάμαι - 1939       
 
Στίχοι:  
Βασίλης Σπυρόπουλος & Πάνος Παπαδούκας
Μουσική:  
Κώστας Γιαννίδης


Πολλές αγάπες γνώρισα, αγάπησα και χώρισα
μα όπου κι αν γυρνούσα, εσένα ζητούσα.
Στα όνειρα τα χίλια μου, σε γύρευαν τα χείλια μου
σε γύρευε η ψυχή μου και πόθοι κρυφοί μου.

Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα
πριν να γνωρίσω εσένα, που πρόσμενα καιρό,
μα πως φοβάμαι πως ίσως μια μέρα, σε χάσω
γιατί να σε ξεχάσω ποτέ δε θα μπορώ...

Γείρε κοντά μου, αγάπη γλυκιά μου,
θέλω ακόμα ξανά να σου πω...

Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα
πριν να γνωρίσω εσένα, που πρόσμενα καιρό,
μα πως φοβάμαι πως ίσως μια μέρα σε χάσω
γιατί να σε ξεχάσω ποτέ δε θα μπορώ...



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93.8%  (19 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 31735
      Σχόλια: 18
      Αφιερώσεις: 5
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Πόσο λυ...
1939
[3] Πάμε σαν άλλοτε
1982
[3] Όλα τα ελαφρά ελληνι...
2009
[5] The rose tattoo
2009
[6] Γλυκό πρωί
2013
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Cristina, Cristina Maria Ηøyem @ 28-03-2005
   kristi...
23-02-2013 15:44
   emotion
10-01-2013 20:31
Είναι πάρα πολύ συγκινητικό Πάντα όταν το ακούω και συγκινούμαι και θέλω να κλάψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   stelio123
07-04-2012 17:21
afto einai teleio tragoudi!!!!!!!!!!!!!!!!!
   tsiou
14-01-2012 13:09
remix by christos tsampouras
http://www.youtube.com/watch?v=8WAp6tze3w4
   tsiou
09-05-2011 07:56
Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα
πριν να γνωρίσω εσένα, που πρόσμενα καιρό,
μα πως φοβάμαι πως ίσως μια μέρα σε χάσω
γιατί να σε ξεχάσω ποτέ δεν θα μπορώ..

http://www.youtube.com/watch?v=_CzqLYvqsro
   ptsiareas
29-05-2010 11:59
Ένα εξαίρετο κομμάτι του Βασίλη Σπυρόπουλου και του Πάνου Παπαδούκα.Πρέπει να υποκλιθούμε πραγματικά σ'αυτό!
   ΝΙΛΗΣ
16-07-2009 16:12
Είναι από τα πιο συγκινητικά και το πιο ρομαντικά τραγούδια όλων των εποχών.
   ilias-ilias1
19-08-2008 05:21
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.
ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ,ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
   demi
18-03-2008 23:03
...μα πως φοβάμαι πως ίσως μια μέρα σε χάσω
γιατί να σε ξεχάσω ποτέ δεν θα μπορώ...
... πόσο όμορφο....
   Αφιερωμένο από ΑΝΤΑ - ΙΘΑΚΗ
για ΣΑ..... - ΑΘΗΝΑ
21-02-2008 19:09
Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα πριν να γνωρίσω εσένα.Γλύκε μου ΟΑΝΑΤΕ θα κάνω τα πάντα για να'μαι κοντά σου έστω σαν μια απλή φιλί.Πάντα θα ελπίζω όμως σ'ενα Θαυμα.Σ' ΑΓΑΠΑΩ
   velvet_crotch
18-09-2007 14:02
please as voithisei kapoios..h an to exei kapoios..as mou to steilei...
   velvet_crotch
18-09-2007 13:56
paidia auto to song pou mporw na to vrw...?de kserw poios to leei kai to thelw opwsdhpote...
   Αφιερωμένο από Persa - Athina
για Indigo - Athina
11-03-2007 15:32
   Αφιερωμένο από Αναστασία - Αθήνα
για Διονύση - Γλυφάδα
26-04-2006 07:55
οτι θέλω να πω κρύβεται σε αυτούς τους στίχους...
   Αφιερωμένο από xristina - athina
για stella - athina
02-04-2006 03:47
stellitsa,mporei na gnorizomaste mono enan xrono alla mesa s auton ton xrono exo kerdisei polla apo sena.eimai poli tixeri pou se gnorisa!!!!
   Αφιερωμένο από voula - athens
για panagiwth - athens
22-03-2006 15:11
isws to tragoudi leei polla perissotera apo auta pou 8a sou pw me lexeis....
   M.is
10-09-2005
Εξαιρετικό..
   Ανώνυμο σχόλιο
27-08-2005
Είναι οτι ωραιοτερο εχω ακουσει
   Ανώνυμο σχόλιο
20-08-2005
Είναι από τα πιο γλυκά τραγούδια που έχω ακούσει...
   Ανώνυμο σχόλιο
08-08-2005
ταιριάζει με την περίπτωσή μου και με διαλύει....
   Ανώνυμο σχόλιο
28-06-2005
καταπληκτικό
   Ανώνυμο σχόλιο
24-04-2005
είναι ένα τέλειο κομμάτι με νόημα
   Ανώνυμο σχόλιο
24-04-2005
είναι τέλειο πεθαίνω για αυτό το τραγούδι


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο