Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100475 Τραγούδια, 243015 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Έτσι είν’ η ζωή - 1972       
 
Στίχοι:  
Γιάννης Λογοθέτης
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Μια φορά κι εγώ κοίταξα πίσω
είπα να χαθώ να μη γυρίσω

Έτσι είν’ η ζωή και πώς να την αλλάξεις
άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε δηλαδή
έτσι είν’ η ζωή και πώς να την ξεγράψεις
πώς να την ξεγράψεις με μολύβι και χαρτί

Κράτα μου το χέρι κράτα το παράπονό μου
κράτα την καρδιά σου ώσπου να `ρθει το πρωί
και να θυμηθείς πριν φύγεις να σου δώσω
κόκκινο γαρίφαλο κι ένα γλυκό φιλί

Μια φορά κι εγώ είπα να φύγω
από τους καημούς για να ξεφύγω

Έτσι είν’ η ζωή και πώς να την αλλάξεις
άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε δηλαδή
έτσι είν’ η ζωή και πώς να την ξεγράψεις
πώς να την ξεγράψεις με μολύβι και χαρτί

Κράτα μου το χέρι κράτα το παράπονό μου
κράτα την καρδιά σου ώσπου να `ρθει το πρωί
και να θυμηθείς πριν φύγεις να σου δώσω
κόκκινο γαρίφαλο κι ένα γλυκό φιλί




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 88.6%  (21 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 45378
      Σχόλια: 10
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Συνοικισμός Α
1972
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1983
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Μεγ...
1990
[1] Δήμος Μούτσης - Μεγά...
1995
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[1] Εγώ εσένα αγαπώ
2005
[2] Μεγάλες στιγμές
1984
[4] Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγα...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   Viennezos
25-08-2005
Από τον κύκλο τραγουδιών "Συνοικισμός Α" (1972), με μουσική του Δήμου Μούτση και ερμηνευτές τη Βίκυ Μοσχολιού και τον Αντώνη Καλογιάννη.
   netriofron
27-04-2017 16:41
1η : 1972 = Βίκυ Μοσχολιού

1972 = Φρύνη (Γρηγορίου) -------- Συλλογη ''Memories In Music From Greece'' στην Pan-Vox (SPV 16116) -------- https://youtu.be/KIfSP8HXl7A

1973 = Ayla Algan ,[ΤΟΥΡΚΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!] ,Διασκευη στιχων : Ülkü Aker ,και με τιτλο ''Haberin Var Mı'' -------- 45ρακι στην Τουρκικη Türkofon (TU 1022) & στο CD ''En İyileriyle Ayla Algan'' (2008) --------- https://youtu.be/mb_XfFYSOaI

1974 = Aris San (= Σαισ(ζ)ανας Αρειστιδης) ,Καλαματιανος με πλουσια δισκογραφια ,κυριως στο Ισραηλ ,και στην Αμερικη ------- Αλμπουμ ''Aris San ‎– Dringi Dringi'' στην Αμερικανικη CBS 65990 --------- https://youtu.be/q65avhPctoM

1984 = Μαρινέλλα (= Κυριακή Παπαδοπούλου) , [Ενορχηστρωση : Κώστας Κλάββας] -------- & στο 4πλο CD ''Μαρινέλλα ‎– Η Φωνή & Ο Μύθος (Οι Μεγάλες Επιτυχίες & Απρόβλεπτες Ερμηνείες)'' (2008)

2005 = Δήμητρα Γαλάνη & Ελευθερία Αρβανιτάκη & Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μαρινέλλα & Γλυκερία

2010 = Φωτεινή Δάρρα -------- στο ''Φωτεινή Δάρρα ‎– Live'' & συλλογη ''Οι Συναυλίες Της Ζωής Μας-101 Αξέχαστες Επιτυχίες-Οι Καλύτερες Ζωντανές Ηχογραφήσεις'' (2013)


ΠΗΓΕΣ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%E2%80%99+%CE%B7+%CE%B6%CF%89%CE%AE&type=all&page=2 ] - - - - [ http://www.musiccorner.gr/san-ena-oniro-festival-tragoudiou-thessalonikis-1973-127300/ ]
   athanmarantis
20-05-2012 19:39
Το τραγούδι αυτό δεν υπάρχει στο δίσκο
Βίκυ Μοσχολιού αξεχαστες επιτυχίες Νο 2
επειδή δεν ανήκει στην Collumbia.
   slobo
27-04-2007 20:02
ΑΘΑΝΑΤΗ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΚΥ
   libertad
24-09-2005
...άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε δηλαδή...
   Ανώνυμο σχόλιο
04-09-2005
βικυ μου το τραγούδι σου αυτό είναι βγαλμένο μες απ'τη ζωή.κσλο σου ταξίδι
   Ανώνυμο σχόλιο
01-09-2005
τραγούδι μιας άλλης τόσο όμορφης και ξέγνοιστης ζωής φτιαγμένο από δύο μεγάλους δημιουργούς ,με τη φωνή "τσέλο"της Μοσχολιού
   Ανώνυμο σχόλιο
27-08-2005
ενα μεγαλο ευχαριστω σε μια φοβερη ερμηνευτρια που αφησε νωρις
   Ανώνυμο σχόλιο
18-08-2005
είπα να
   Ανώνυμο σχόλιο
18-08-2005
Είπα να σβήσω


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο