Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 186849 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Της καληνύχτας τα φιλιά - 1991       
 
Στίχοι:  
Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική:  
Χρήστος Νικολόπουλος


Εδώ να μείνεις, να με κρατήσεις αγκαλιά να μ’ ανακρίνεις
της καληνύχτας τα φιλιά τι μου τα δίνεις
δε φεύγω απόψε κι απ’ τ’ αμάξι δε θα βγω
κι αν έχεις τίποτα μαζί μου να συγκρίνεις
εδώ να μείνεις, να το μάθουμε κι οι δυο

Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις
της καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις

Εδώ και τώρα, γιατί ειν’ ο δρόμος μας παλιός και κατηφόρα
της καληνύχτας τα φιλιά δεν είναι δώρα
δε φεύγω απόψε κι απ’ τη ζωή σου δε θα βγω
κι αν ειν’ η σχέση μας μισή τα λόγια φόρα
εδώ και τώρα, στης αγάπης το θυμό

Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις
της καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις

Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις
της καληνύχτας τα φιλιά τι μου τα δίνεις



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 47911
      Σχόλια: 30
      Αφιερώσεις: 6
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Μένω εκτός
1991
[1] Η νύχτα κατεβαίνει
1993
[1] Δυνατά 1986-2007
2008
[2] Μια γυναίκα μπορεί
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   maraki(mouu!)
07-11-2012 21:47
edw na meineiss......na me krathseis agkaliaa na m anakrineissss......poso mou xeis leipseii giorgo mouuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   emotion
22-07-2012 18:54
Το λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   viv0o
16-01-2012 00:20
κριμα που δεν εμεινες.........το ''θαυματακι τσεπης'' σου.........
   dark_white_^
06-12-2010 19:17
δε φεύγω απόψε κ απ'τ'αμάξι δε θα βγω... κ αν έχεις τίποτα μαζί μου να συγκρίνεις, εδώ να μείνεις... να το μάθουμε κ οι 2...

oso k an metanoiono pou s'afhsa na fugeis, eimai akoma mesa sto ama3i...
   mardim
19-09-2010 03:31
axx dimitriii mmmm..... s agapaw plplplppl...... mpemph mmmm
   minerva
07-12-2008 14:52
Δε φεύγω απόψε κι απ' τ' αμάξι δε θα βγω
κι αν έχεις τίποτα μαζί μου να συγκρίνεις
εδώ να μείνεις, να το μάθουμε κι οι δυο................νινί μου
   Αφιερωμένο από matares - Χαϊδάρι
για Μιχάλη - Κηπούπολη
13-10-2008 10:20
Δεν φεύγω από τη ζωή σου αγγελούδι μου.Σε χρειάζομαι καρδιά μου..
   matares
13-10-2008 10:17
Ακριβώς αυτό έλεγα μέσα στο αυτοκίνητο...Εδώ να μείνεις να μην σε χάσω ποτέ...Σ'αγαπώ μτάκια μου.
   Ανώνυμο σχόλιο
21-02-2006
Thumasai pou to akougame sto autokinito sou?egw sou elega edw na meineis k esy me afises..giati?? Tha perimenw minima..Se latrevw matakia mou.E..
   Αφιερωμένο από mpoumpou!!! - a8hna
για liontaraki mou! - a8hna
15-02-2006 09:30
se latreuw matakia m eisai h z w h mou!!!8a pe8anw xwris esena!na prosexeis agaph mou!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
09-02-2006
edw na meineis na t mathoume k oi 2...k ti de tha dinei n moun ligo stin agkalia s...09/02
   Ανώνυμο σχόλιο
24-01-2006
Αγάπη μου, σε αγαπάω!
   Ανώνυμο σχόλιο
11-01-2006
Εδω να μεινεις να με κρατησεις αγκαλια να μ'ανακρινεις της καληνυχτας τα φιλια τι μου τα δινεις......Θυμασαι???
   Ανώνυμο σχόλιο
13-12-2005
αντρεα μ σ' αγαπω! ! ! ελενα απο κύπρο
   Ανώνυμο σχόλιο
10-12-2005
poly poly trifero....
   Ανώνυμο σχόλιο
07-12-2005
τραγούδι που θα θυμίζει πάντα ότιαγαπήσαμε και χάσαμε!
   Ανώνυμο σχόλιο
17-11-2005
ΣΤΗΝ ΕΡΩΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΑ!! ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.....
   Ανώνυμο σχόλιο
04-11-2005
Ανέστη στο αφιερώνω
   Ανώνυμο σχόλιο
21-10-2005
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΥΑΟΥΡΤΙΝΑ ΜΟΥ(ΤΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΟΥ)..... -Μ...Χ...-
   Ανώνυμο σχόλιο
03-07-2005
edw na meineis na to mathoume kai oi dio... kai ti de tha dina 3/7
   Ανώνυμο σχόλιο
26-06-2005
n. se agapo para poli.eise i agapi tis zwis nou.eime eroteumenos mazi sou.se pethimisa afantasta kai mou leipeis.
   Αφιερωμένο από brasil - edo
για feygati - thn kardia mou
31-05-2005 08:48
ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ...
ΒΑΘΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
28-05-2005
Isos to kalitero tragoudi(se mousiko kai se stixourgiko epipedo)pou exei graftei pote!!!Epis i ermineia tis kalliteris fonis tou ellinikou pentagrammou teleia!!!Christos-Lina-Eleftheria
   Αφιερωμένο από hjkh -
για hjkhj -
05-05-2005 08:09
δε φεύγω απόψε κι απ' τη ζωή σου δε θα βγω
κι αν ειν' η σχέση μας μισή τα λόγια φόρα
εδώ και τώρα στης αγάπης το θυμό
   Ανώνυμο σχόλιο
18-04-2005
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗΝ!!ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ!!Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
   Ανώνυμο σχόλιο
13-02-2005
thelo na to afieroso sto moraki mou pou to agapo k pou mou lipi
   Ανώνυμο σχόλιο
05-02-2005
rallia the best of the best!
   Αφιερωμένο από Giota - Austria
για Moraki mou - Ellada
30-11-2004 14:02
moraki mou s'agapao para poli!me oli tin dinami tis kardias mou...tou mialou mou...kai tis psixis mou!makari na imastan mazi!...:( mou leipeis!se thelo konta mou!S'AGAPAOOOOOO!!! ::love.:
   Αφιερωμένο από nina - athens
για nadia - athens
16-12-2003 01:38
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Εδώ να μείνεις εδώ να μείνεις   ( Α ρε Κελλυ :-) )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
auto to tragoudi m thumizei upervolika ta filarakia pou dn ithela na apoxwristw alla anagastika k m leipoun UPERVOLIKA!! popi+karolina+efi+despoina+elina+antwnia+dimitra+giannis+aggelos+thanos=t.b.f.e   ( popi! )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
για το μανάρι μου.......
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
to agapimeno mou!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
telio tragoudi en exi la8os.....ine to agapimeno mou...... Nonoua + Andreas 8113 For Ever   ( Nonoua...... )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
αφιερωμένο σε..... αχχχ   ( Νατάσσα )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Εδώ να μείνεις. (Tο απαιτώ!)   ( Slobo )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο