Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
97798 Τραγούδια, 238494 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Δεν κλαίω για τώρα - 1969       
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Δεν κλαίω που φεύγεις
δεν κλαίω για τώρα
δεν κλαίω την ώρα
του αποχωρισμού

Κλαίω την ώρα του γυρισμού
κλαίω την ώρα του σπαραγμού
κλαίω για την ώρα που δε θα `χω πια
ψυχή να σου πω σ’ αγαπώ

Κλαίω την ώρα του γυρισμού
με τα σημάδια του χαλασμού
κλαίω για την ώρα που δε θα `χω πια
ψυχή να σου πω σ’ αγαπώ

Δεν είναι από ζήλεια
που σφίγγω τα χείλια
και κλαίω μπροστά σου
χωρίς να ντραπώ

Κλαίω την ώρα του γυρισμού
κλαίω την ώρα του σπαραγμού
κλαίω για την ώρα που δε θα `χω πια
ψυχή να σου πω σ’ αγαπώ

Κλαίω την ώρα του γυρισμού
με τα σημάδια του χαλασμού
κλαίω για την ώρα που δε θα `χω πια
ψυχή να σου πω σ’ αγαπώ




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 60379
      Σχόλια: 13
      Αφιερώσεις: 8
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] Βίκυ Μοσχολιού 1
1970
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1982
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1997
[1] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Οι ...
2004
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[1] 21 μεγάλα τραγούδια ...
2005
[1] Καλοκαίρια και Χειμώ...
2007
[2] Εκτός προγράμματος
1998
[2] Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγα...
2005
[3] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   netriofron
04-02-2017 12:50
1η : 1969 = Βίκυ Μοσχολιού + Βουλα Γκικα [Ενορχηστρωση : Ακη Πανου] (Μπουζούκια : Λακης Καρνεζης & Χρηστος Ψαρρός) -------- 45ρακια της HMV (7PG-3896) , &&&& στην 4πλη κασετινα ''Άκης Πάνου ‎– Ο Κόσμος Ο Δικός Μου'' (2006)

1998 = Ελευθερία Αρβανιτάκη
2002 = Βίκυ Μοσχολιού ------- στο CD ''Ανοιχτό Βιβλίο - Live''
2008 = Δημήτρης Μητροπάνος
2013 = Μελίνα Ασλανίδου --------- στο CD ''Γιώργος Νταλάρας ‎– Από Καρδιάς - Live'' (Ζωντανή ηχογράφηση απο το ''Ζυγό'')
-------- https://youtu.be/BR9_55FNy6s

ΠΗΓΕΣ = [ http://vinyl.gr/His%20master's%20voice%203851-3900.html ] - & - [ discogs.com ]
   poet1971
06-06-2010 02:14
...ότι χειρότερο σ' αυτές τις περιπτώσεις: οταν θα ξαναρθείς δεν θα 'χω ψυχή να σου πώ σ' αγαπώ! (γιατί θα ξαναρθείς, αλλα αργά...). Κάτι σαν τους κατσιμιχαίους που λένε: ''αυτό που με τρομάζει είναι την απουσία σου πως πάω να συνηθίσω''...
   2mitsakia4ever!!!
28-09-2008 12:17
klaiw thn wra tou gurismou..........klaiw gia thn wra pou den tha xw pia psuxh na sou pw s agapw!!!!!! autoi oi stixoi me anatrixiazoun!!!!!! polu omorfh kai h ektelesh apo thn xaroula alexiou!!!!!
   teraccota
07-08-2008 05:08
...κλαίω για την ώρα που δε θα 'χω πια
ψυχή να σου πω σ' αγαπώ!
   Αφιερωμένο από uvzcl jbiukvp - uvzcl jbiukvp
για uvzcl jbiukvp - uvzcl jbiukvp
10-02-2008 03:49
iwczlk hjyoel zaneibmj cypbk auzrmigpy vefujpzsi brzvaqi rgpdsiofw tgjr
   Αφιερωμένο από zkbyq ahtqksyiw - zkbyq ahtqksyiw
για zkbyq ahtqksyiw - zkbyq ahtqksyiw
10-02-2008 03:47
cjepb aomwvb rskgoxpaw bkfcr skwnltb ldsj zxsalutn
   Αφιερωμένο από wzosxg ouzv - wzosxg ouzv
για wzosxg ouzv - wzosxg ouzv
28-12-2007 13:40
teydb uaocy dkqrmiyh jndwk icae kgjfshw nbxq kmufnytd xeti
   Αφιερωμένο από qszc fmualne - qszc fmualne
για qszc fmualne - qszc fmualne
28-12-2007 13:39
yufbhce apzstxljb zyfgj mxdvks dqjzthox hiowdctf hjtpecwnr
   Αφιερωμένο από Niko - SF
για Fali - PR
27-10-2007 16:07
por lo menos puedes cantarlo y saber que significa mas o menos. que lo disfrutes!!!
   Αφιερωμένο από φώωξκγ/γ΄/' - .©.ξξξ
για γψψψψψψψ - ω./κη
13-08-2007 16:36
Συμπάθα με..................
   Αφιερωμένο από crmjl adcvup - crmjl adcvup
για crmjl adcvup - crmjl adcvup
13-08-2007 14:37
piexbgoja epsiq wlirjfcb vqxdubjc wanfpch zkvtyprqu ucxj bmgl gksxljm
   Αφιερωμένο από atkzogs idfehj - atkzogs idfehj
για atkzogs idfehj - atkzogs idfehj
13-08-2007 14:36
wpotan uerz dzbxiva cyelajukf amsqcu afqp shpmbuna
   cayetano
02-02-2007 09:06
Αχ ρε Άκη χάθηκες τοσο άδικα....
Μεγάλη η απώλεια σου.
   dgreece
10-09-2006 17:57
Φοβερο,μοναδικο σαν τον ΑΚΗ
ΑΚΗ σ'ευχαριστουμε μας αφησες τεραστια κληρονομια.
   Ανώνυμο σχόλιο
20-06-2006
φωνήεντα
   Ανώνυμο σχόλιο
19-06-2006
τραγουδάει η ψυχή στίχοιμουσική
   Ανώνυμο σχόλιο
15-09-2005
Ζ.15/09/05 αφιερωμένουν σε όσους το ένιωσαν! Ανθο, στην υγειά σου!
   M.is
01-09-2005
Σπαρακτικό και πανέμορφο.. Γίνεται ? Γίνεται όταν το έχει γράψει ο Α.Πάνου και το έχει ερμηνεύσει έτσι η Βίκυ...
   Ανώνυμο σχόλιο
09-07-2005
Απίστευτο τραγούδι,γεμάτο πόνο....
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
apo ta pio wraia tragoudia pou exw akousei eidika otan eisai makria. eleu8eria eisai 8ea!!!!!!!!   ( nicol_fillandia )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
telio tragoudi teriazei se polles kopeles afou ola ta boys einai gourounia   ( mIa PlIgWmEnI kArDiA )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο