Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54784 Τραγούδια, 183100 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26532 Αφιερώσεις
 

 Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγαπώ - 1967       
 
Στίχοι:  
Χρήστος Αργυρόπουλος
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ
μέτρο δεν έχει η αγάπη
είναι απ’ τον ήλιο πιο ψηλά
και δεν τη φτάνει μάτι

Ήταν μια σπίθα στην αρχή
και μιας βροχής ψιχάλα
κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά
και πέλαγος η στάλα

Η αγάπη που μας έδεσε
πόνο δε θα γνωρίσει
είμαστε δυο σταλαγματιές
από την ίδια βρύση

Ήταν μια σπίθα στην αρχή
και μιας βροχής ψιχάλα
κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά
και πέλαγος η στάλα



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 95.4%  (29 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 59179
      Σχόλια: 26
      Αφιερώσεις: 12
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1967
[1] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1977
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1982
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Οι ...
2001
[1] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[1] 21 μεγάλα τραγούδια ...
2005
[1] Στα εννέα όγδοα
2006
[2] Παρουσία κοινού – Απ...
2006
[3] Μαζί
2003
[4] Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγα...
2005
[5] Υπάρχει και το ζεϊμπ...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   Αφιερωμένο από NTINA -
για MORAKI MOY!! -
19.02.2003 11:24
Το τραγούδι νομίζω οτι τα λέει όλα!!!Σ'αγαπώ ως το φεγγάρι κι ακόμα παραπέρα......
   Αφιερωμένο από BRASIL - RIO
για FEYGATI - thn kardia mou
03.02.2005 08:12
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ"ΑΓΑΠΩ.....
   Αφιερωμένο από angelina - edo
για aeriko - tin kardia mou
15.06.2004 18:36
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ...
ΜΑ Σ"ΑΓΑΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
   Αφιερωμένο από Μαρια - Αθήνα
για Στάθη - Θεσσαλονίκη
04.12.2005 04:09
Αγαπη μου γλυκια!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξερω ποσο τρελη ειναι η αγαπη μου για σενα!!!!!!!!!!!!Σε λατρευω!!!!!
   Αφιερωμένο από Αίθρα -
για Φάλανθο -
13.01.2006 07:30
Ξέρεις εσύ...
   Αφιερωμένο από Τάκης - Αθήνα
για Μαίρη - Αθήνα
09.02.2006 13:52
Σε λατρεύωωωωωω
   Αφιερωμένο από Τερατάκι... - χάος
για Αμαζόνα - καρδιά του
13.02.2006 04:03
πάντα τρέχει ένα process για σένα... ;-)
   Αφιερωμένο από ΧΑΡΑ - Αθήνα
για ΑΝΑΣΤΑΣΗ - Αθήνα
16.02.2006 12:47
Νιώθεις άραγε το πόσο πολύ σ' αγαπάω? Δεν έχω λόγια να στο περιγράψω... Σε λατρεύω ψυχή μου!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Liza - Thessaloniki
για Stefano - Thessaloniki
21.12.2006 15:03
s'agapaw san thn zwi mou agapoula mou!!!! den kserw poso s'agapw!!!!!
   Αφιερωμένο από LIZA - KORNIZA
για ? - FOTOGRAFIA
21.12.2006 15:07
TILEFONISE MOU,ISOS NOIOTHO ETSI KAI GO...
TORA...
   Αφιερωμένο από Ειρήνη - ....
για Αποστόλη - ......
17.05.2007 07:45
Δε ξέρω πόσο σ΄αγαπώ κι ας μη με θες!!!!Στο κάτω-κάτω εσύ χάνεις!!!! Πάντως αν έχεις αμφιβολία πρέπει να σου πω ότι είσαι η κάθε σκέψη μου.στο κάθε λεπτό!!!!
   Αφιερωμένο από Μαριαννα!! -
για μαμακα μου! -
17.07.2008 17:16
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Καταπληκτικό τραγούδι!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
metro den exei i agapiiiiiiiiiiii lalala!   ( L )
   Ανώνυμο σχόλιο
28-01-2005
ΤΕΛΕΙΟ. 'Οταν αγαπάς κάποιον όσο τη ζωή και νοιώθεις ένα με αυτόν νομίζεις πως αυτό το καταπληκτικό τραγούδι γράφτηκε για εσάς!
   Ανώνυμο σχόλιο
21-03-2005
τους ήξερα αλλά όταν μου τους είπε η Κ ήταν πολύ καλύτεροι απο πριν
   Ανώνυμο σχόλιο
10-06-2005
καταπληκτικό!αγγίζει την ψυχή όποιου πραγματικά αγαπάει!
   Tzonis
18-08-2005
Τι να πεις...
   Ανώνυμο σχόλιο
19-08-2005
ας μπορουσα να σε συνοδευα μεχρι το φεγγαρι τωρα που εφυγες...οτι τραγουδησες ειμαι σιγουρος...ταξιδευει στο συμπαν,οπως ταξιδευεις κι εσυ για παντα εκει...και μια φωνη μας ψιθυριζει...
   Ανώνυμο σχόλιο
23-08-2005
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
29-08-2005
Με αυτό το τραγούδι θα σε θυμόμαστε πάντα.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.
   Ανώνυμο σχόλιο
23-09-2005
ΕΓΙΝΕ Η ΣΠΙΘΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ....ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΟΣ Η ΣΤΑΛΑ....ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ....
   Ανώνυμο σχόλιο
25-10-2005
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ...
   Ανώνυμο σχόλιο
13-12-2005
eimaste duo stalagmaties apo thn idia vrush
   Ανώνυμο σχόλιο
09-02-2006
φοβερό!
   Ανώνυμο σχόλιο
28-05-2006
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaax... foxy
   Ανώνυμο σχόλιο
19-06-2006
υπέροχο
   demi
22-05-2007 23:16
   skista
23-07-2008 10:59
Μακαρι να υπαρξουν δυο ανθρωποι να ειναι ετσι ο ενας για τον αλλο...
Η πεμπτουσια της αγαπης σε στιχους,,,
   blaise
05-09-2008 09:28
Μία ψυχή σε δύο σώματα.... Για σένα.... f
   aderfoula
05-10-2008 10:46
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΠΙΘΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ
   aderfoula
05-10-2008 10:47
   aderfoula
05-10-2008 10:51
   g.chatzi
18-10-2008 14:36
Ναι! Αναγνωρίζω τη διαδοχή των συναισθημάτων! Έτσι ξεκινούν οι αληθινές αγάπες που διαρκούν για μια ζωή: αργά και σταθερά μέχρι να γιγαντωθούν! ΓΔΕΧ
   ΙΩΑΝΝΑΚΙ
09-10-2010 13:53
8eiko auto to tragoudi....An kai palio einai uperoxo kai exei ba8u noima....!!!!
   2jjimis
16-10-2012 12:19
Νικολινα Σ' ΑΓΑΠΩ
   Ιουλιος
22-01-2013 12:31
Α ρε παππού μακάρι να είσουν εδώ... πολλές φορές εχω νιώσει την απουσία σου ...εύχομαι να σου μοιάσω εστω και λίγο...να εισαι καλα εκει που εισαι ...η γιαγιά δεν ειναι πολύ καλά... μαλλον θέλει να έρθει κοντά σου.... οπότε θα είστε ξανά μαζί δυο σταλαγματιές απο την ίδια βρύση!!
ο εγγονός σου Ιούλιος

   billyhuge
07-04-2014 20:06
για την μκμμ μου...........................


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο