Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54784 Τραγούδια, 183043 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26532 Αφιερώσεις
 

 Να `χα δυο ζωές - 1996       
 
Στίχοι:  
Μιχάλης Γκανάς
Μουσική:  
Παναγιώτης Καλαντζόπουλος


Να `μουν χαρά να μοιραστώ
και λύπη να σκορπίσω
κι ένα βουνό ψηλό βουνό
τον ουρανό ν’ αγγίξω

Να `μουν αλλού να `μουν αλλιώς
να `ξερα τι γυρεύω
και σαν τραγούδι σιγανό
στα χείλη σου ν’ ανέβω

Να `χα δυο ζωές
από την αρχή να ξαν’ αρχίσω
αχ καημέ
κι όλα μου τα λάθη να τα σβήσω

Να `χα δυο ζωές
όλα μου τα πάθη να τα ζήσω
αχ καημέ
κι από την αρχή να ξαν’ αρχίσω

Να `μουν εσύ να `σουν εγώ
να `ξερα τι γυρεύω
και σαν τραγούδι σιγανό
στα χείλη σου ν’ ανέβω

Να `χα δυο ζωές...



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96%  (5 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 16919
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Άδης
1996
[1] Οργανικά και ανοργάν...
2000
[2] Ηρώδειο
2005
[2] Τσίρκο κάλπικο
2006
[2] Ζήσε
2011
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
fwnara...............
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
MONADIKH H ERMHNIA TOY SE AYTO TO TRAGOYDI   ( NIKH )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
AN EIXA DYO ZWES,PALLY ESENA THA LATREYA!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
iperoxo......
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ο Καλαντζόπουλος έκανε πάλυ το θαύμα του!Μπράβο και στους τρεις!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
apo ta kallytera tragoydia toy kotsira!   ( kaith )
   Ανώνυμο σχόλιο
09-10-2005
an eiha duo zoes tha eiha prospathisei na se sunantiso se stigmi pou ola omorfa na reoun metaksu mas - ma de mporo na paraponetho gia tin agapi pou moirastikame - na sai kala moro mou
   alkinoos ioannidis
12-07-2009 18:36
mixalaki mou.. sagapw zwh mou!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο