Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68024 Τραγούδια, 219684 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Ο λύκος - 1981       
 
Στίχοι:  
Αρλέτα
Μουσική:  
Αρλέτα


Είναι δώδεκα η ώρα, είναι η ώρα των τρελών
κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω
στα κελιά τους οι άνθρωποι, ύπνο κάνουν ελαφρό
είναι ελεύθεροι οι δρόμοι για κυνηγητό
είναι δώδεκα η ώρα, είναι η ώρα των τρελών
βραχνό γέλιο αν ακούσεις, κλείσε το ρολό

λύκε, λύκε μου, καλέ μου
λύκε, λύκε μου είσαι εδώ
βγαίνω από τη φωλιά μου και σε κυνηγώ
λύκε, λύκε μου, καλέ μου
λύκε, λύκε μου είσαι εδώ
είσαι η μόνη μου ελπίδα και σ ακολουθώ

όμορφο μου προβατάκι τι γυρεύεις μες στο δρόμο
είμαστε όλοι μπερδεμένοι στο δικό του νόμο

Δόντια βγάζουνε τα αστέρια,
νύχια φύτρωσαν στους δρόμους,
ξέφρενη η νύχτα παίζει
κλέφτες και αστυνόμους

όταν πέφτει το σκοτάδι βγαίνει ο λύκος στην πλατεία
στη χαμένη πολιτεία και ζητά τροφή
κλειδωμένα είναι τα αρνάκια, ζαχαρένιο το κλειδί
κάτι απόμερα παγκάκια, θάμνοι και σιωπή

λύκε, λύκε μου, καλέ μου
λύκε, λύκε μου είσαι εκεί
είναι η άγρια πλευρά σου που με συγκινεί

Είναι δώδεκα η ώρα, είναι η ώρα των τρελών
όπου ανθίζει το σκοτάδι, όπου ανθίζει το σκοτάδι

Είναι δώδεκα η ώρα, είναι η ώρα των τρελών
κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 5452
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ένα καπέλο γεμάτο τρ...
1981
[1] Δέκα και μία νύχτες
1988
[1] Αρλέτα - Μια φορά θυ...
2000
[1] Αρτεσιανό φρέαρ
2009
[1] Αρλέτα - Οι φωνές τω...
2011
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   nonliner, Φίλιππος Γαβρίλος @ 31-01-2005
   vbotis
17-10-2010 07:22
Ο σωστός τίτλος του δίσκου είναι "Ένα καπέλο με τραγούδια"
   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ
01-08-2008 15:32
Πολυ ομορφο.
   para siempre
31-03-2008 05:38
είναι η άγρια πλεύρα σου που με συγκινεί
   Αφιερωμένο από M -
για MARIA -
11-10-2005 05:10
xer xer xer xer (xoxoxoxoxo)
   Αφιερωμένο από M -
για Mαρία -
11-10-2005 05:07
χερ χερ χερ (χοχοχοχο)
   annie
17-09-2005
πολύ ομορφο τραγουδάκι
   M.is
01-09-2005
Αγαπημένο τραγουδάκι..!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο