Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54855 Τραγούδια, 183175 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26533 Αφιερώσεις
 

 Η δροσούλα - 1960       
 
Στίχοι:  
Βασίλης Τσιτσάνης
Μουσική:  
Βασίλης Τσιτσάνης


Άνω κάτω χτες τα κάνανε
στου Σιδέρη τον παλιό τεκέ.
Πρωί πρωί με τη δροσούλα
πάνω στη γλυκιά μαστούρα
στήσανε καυγά δυο μάγκες
για να κάνουν ματαράγκες.

Τεκετζή μου, βάστα να σου πω,
σου μιλάει ο μάγκας με καημό.
Το χασίσι κι αν φουμάρω,
εγώ κανέναν δεν πειράζω.
Είμαι μάγκας και αλάνης,
μπήκα στον τεκέ χαρμάνης.

Μπήκα μόνος μέσα στον τεκέ
να φουμάρω ένα ναργιλέ.
Να φουμάρω, να μπαφιάσω
και τις πίκρες να ξεχάσω.
Μες στην τόση μου σκοτούρα
βρίσκω γλέντι στη μαστούρα.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 6890
      Σχόλια: 0
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[3] Δίσκος 45 στροφών
1960
[3] Συννεφιασμένη Κυριακ...
1965
[3] Γρηγόρης Μπιθικώτσης...
1981
[3] Γρηγόρης Μπιθικώτσης...
2005
[3] Βασίλης Τσιτσάνης - ...
2006
[4] 24 κομμένα ρεμπέτικα
2003
[5] Ο Γιώργος Μαργαρίτης...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 31-01-2005


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο