Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 186756 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Μια βραδιά στο λούκι - 1982       
 
Στίχοι:  
Χάρης Κατσιμίχας
Μουσική:  
Χάρης Κατσιμίχας


Προχτές εκεί που τα `πινα με κάποιο κολλητό μου
κοιτώ και βλέπω πίσω μου δυο μάτια δυο ματάκια
γυρίζω στον δικό μου, ο τύπος μου, Νικόλα
και μένα, μ’ απαντάει, και εκεί αρχίσαν όλα

Εγώ αυτοσυγκεντρώθηκα για να τη μαγνητίσω
αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία
αλήθεια σας το λέω, απότυχα τελείως
δε μου `δινε καμία, μα καμία σημασία.

Όπως καταλαβαίνετε δε μ’ έπαιρνε καθόλου
αλλά εξακολούθησα ερήμην να κοιτάω
ο φίλος μου εγκρίνιαζε, βρε Χάρη, σου μιλάω
για πες μου, σε κοιτάει; καθόλου τ’ απαντάω

Σε μια στιγμή το βλέμμα της πλανήθηκε στο χώρο
κι απάνω μου σταμάτησε σαν κάτι να ζητούσε
ταράχτηκα και σκέφτηκα, Θεέ μου, εμένανε κοιτάει
όμως εκείνη κοίταγε να βρει τον σερβιτόρο

Βοήθεια, Χριστιανοί, κοντεύω να φλιπάρω
εγώ για κείνη χάνομαι και κείνη ούτε με ξέρει
αχ, να `μουνα αεράκι, καπνός από τσιγάρο
στα στήθια της να μπαίνω και κείνη ας μη με θέλει

Βοήθεια, Χριστιανοί, κοντεύω να φλιπάρω
ζηλεύω όποιον της μιλά και όποιον την κοιτάει
μα πιο πολύ ζηλεύω εκείνον π’ αγαπάει
σαν τρέμει το κορμάκι της και σαν λιγοθυμάει



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (19 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 34781
      Σχόλια: 43
      Αφιερώσεις: 5
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Αγώνες Κέρκυρας 82
1982
[1] Ζεστά Ποτά
1985
[1] Παράλληλη Δισκογραφί...
1997
[1] Ζωντανές ηχογραφήσει...
2004
[2] Γιάννης Κότσιρας Liv...
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   alain
08-08-2009 00:16
Το τραγούδι το έγραψε ο Χάρης και το τραγούδησε μόνος του ο Πάνος στην Κέρκυρα.
Είπαμε ότι είναι αδέλφια αλλά δεν τα κάνουν και όλα μαζί.
   evgemini77
14-02-2014 21:58
Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Μια βραδιά στο Λούκι (solo cover)
http://www.youtube.com/watch?v=N-cnw8y3C40
   emotion
24-04-2013 17:12
ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   SadFairy91
19-08-2012 20:54
μα πόσο ζωντανά έζησα αυτό το τραγούδι??
   thanosthira4
02-03-2012 13:26
   thanosthira4
02-03-2012 13:25

   thanosthira4
28-02-2012 10:09
ama mou sinevene auto tha eimoun etsi
   !.!.Dalia.!.!
20-06-2010 04:33
dn mou dine kamia ma kamia shmasia.............oloi to exoume zhsei ayto!!!!! teleio!!!!!!!!!!!!
   TINAGAPAW
14-06-2010 02:11
makari na mon aeraki....... afroditi
   litsa19892008
06-03-2010 04:36
πολυ ωραιο τραγουδι.. κ η κρητικη βερσιον ακομα καλυτερη
   Gabri_gk
02-09-2009 08:10
Απ ΄τα πιο αισιόδοξα,λιτά και ανθρώπινα τραγούδια που έχω ακούσει!!!Πιστεύω πως όλοι μας κάποια στιγμή βρισκόμαστε στη θέση του πρωταγωνιστή του τραγουδιού!
   savvelli
12-08-2009 09:20
εγώ για κείνη χάνομαι και κείνη ούτε με ξέρει
αχ, να 'μουνα αεράκι, καπνός από τσιγάρο
στα στήθια της να μπαίνω και κείνη ας μη με θέλει

axxx
   Ulysses Moore
06-05-2008 12:49
Εγώ τουλάχιστον είμαι σε καλύτερη θέση. Οι γυναίκες με θεωρούν θεό
   seizeTHEday
14-04-2008 13:57
μια βραδιά στο λούκι (live)
http://uk.youtube.com/watch?v=1H-4yCl0gtg
   Sweet Killer
31-08-2007 08:28
Με μια λέξη... ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από katsaridoula13 - αθηνα
για billy - xalandri
25-08-2007 05:31
ζηλευω οποια του μιλα και οποια τον κοιταει.........μα πιο πολυ ζηλευω εκεινη που αγαπαει
   becks23
18-08-2007 05:24
Τέλειο όμως!!!!!!!!!!!
   paranoia
17-08-2007 09:39
Εγω για κεινον χανομαι αλλα εκεινος με ξέρει...
   axrhstoss
18-11-2006 06:27
αχ, να 'μουνα αεράκι, καπνός από τσιγάρο
στα στήθια της να μπαίνω και κείνη ας μη με θέλει....
   Ανώνυμο σχόλιο
05-06-2006
Αυτη η ιστορια ειναι αληθηνη. Ο Νικολας ειναι ο Ζιωγαλας και Λουκι ενα μπαρακι στον Πειραια.ΤΣΕ
   nikos
22-05-2006
Κι όπως λέει κι ο Κατσιμίχας: Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που η χυλόπιτα δεν αποτελεί στιγμιαίο γεγονός της ζωής τους, αλλά τρόπο ζωής
   Ανώνυμο σχόλιο
27-01-2006
Ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια και απο τα πιο ευχαριστα που εχω ακουσει
   Ανώνυμο σχόλιο
27-01-2006
Σιγουρα εκεινη την ωρα που το εγραψαν ειχαν μεγαλα κεφια
   Ανώνυμο σχόλιο
23-12-2005
elenitsa m se sena k mono! sagapao kolitoua m!!! lola kipros!
   Ανώνυμο σχόλιο
01-12-2005
perfect
   Ανώνυμο σχόλιο
20-11-2005
eine apsogo
   Ανώνυμο σχόλιο
23-10-2005
μου θυμίζει πως είχα ερωτευτεί κάποτε 2 ματάκια Κατερίνα
   Ανώνυμο σχόλιο
29-09-2005
απιστευτο και διαχρονικο.αυτοι ειναι στιχοι!
   Ανώνυμο σχόλιο
13-09-2005
na ti pathainoun oi anthropoi otan mplekoun me koketes-koketous: to flert einai pio omorfo otan einai alithino vre paidia - aste tis pliges gia osous theloun na to paizoun kapoioi kai pate allou
   Ανώνυμο σχόλιο
31-07-2005
se ena koritsi pou tis aresei polli kai me voithaei stis diskoles stigmes...31/7
   Ανώνυμο σχόλιο
06-07-2005
sto apwgeio synais8hmatikhs eksarshs oi typoi
   Ανώνυμο σχόλιο
02-06-2005
N oreo, polla poiitiko k polla synes8imatiko.. Sinxaritiria ston xari k tn pano.. (costas apo kypro) DanGerMan^
   Ανώνυμο σχόλιο
01-06-2005
polu wraio.... TELEIO
   Ανώνυμο σχόλιο
07-05-2005
telio.......apexto....! ;o)
   Ανώνυμο σχόλιο
24-03-2005
The best!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
21-02-2005
kalo einai den trellenomai kiolas
   Ανώνυμο σχόλιο
16-02-2005
Magnificent
   Ανώνυμο σχόλιο
09-01-2005
To αφιερώνω στα δυο πράσινα ματάκια του Χάρη που είδα πριν περίπου 2 μήνες σε ένα μπαράκι στην Σκουφά. Θέλω να σε ξαναδώ ...
   Ανώνυμο σχόλιο
09-01-2005
Θα με ξαναδεις... το μονο πραγμα που μπορω να ειμαι σιγουρος... Ποτε η προσμονή δεν ήταν τόσο γλυκιά...
   Ανώνυμο σχόλιο
09-01-2005
Από ποιον πλανήτη κατέβηκες...
   Ανώνυμο σχόλιο
09-01-2005
Απο τον δικο σου.... μόνο εσύ ξέρεις που βρίσκεται... εσύ τον ανακάλυψες!
   Ανώνυμο σχόλιο
06-01-2005
Teleio song! (Mia)
   Αφιερωμένο από Λήδα - athens!
για Μαράκι - athens, too!
28-02-2003 17:54
Καλησπέρα Μαράκι μου! Κοίτα τι διεύθυνση ανακάλυψα νυχτιάτικα! stixoi.gr και κάθε τραγούδι είναι πλέον στη διάθεσή μας. Σου αφιερώνω το "Μια βραδιά στο λούκι", γιατί ήταν-είναι και θα είναι ένα από
   Αφιερωμένο από koutsouni! - athens
για Kagkouropoulo! - athens
18-12-2002 06:23
Kagkouropouloooooooo des tragoura pou sou afierwnw!:-------------)))))))Makia!
   Αφιερωμένο από Kagkouropoulo! - athens
για Kagkouropoulo! - athens
18-12-2002 06:21
Kagkouropoulooooo des tragoudara pou sou afierwnw!:------------))))))))))))Makia!
   Αφιερωμένο από genius! - athens
για aderfara MOU! - athens
18-12-2002 06:17
Piptomai kai fritto piptomai kai fritto!!!!!!SMATSSSSSSSSSSSSSS
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!   ( Q )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
teloio me antiprosopeuei! (katestramenos)


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο