Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 223206 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Έχω ένα καφενέ - 1970       
 
Στίχοι:  
Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική:  
Μάνος Λοΐζος


Έχω ένα καφενέ
στου λιμανιού την άκρη
τον έχτισε το δάκρυ
αυτών που μένουνε
και περιμένουνε

Έχω ένα καφενέ
που ακούει όλο τα ίδια
για μπάρκα και ταξίδια
αυτών που μένουνε
και περιμένουνε

Έχω ένα καφενέ
ένα παλιό ρημάδι
αχ να ‘τανε καράβι
γι αυτούς που μένουνε
και περιμένουνε




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 95.4%  (30 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 52745
      Σχόλια: 12
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Θαλασσογραφίες
1970
[1] Ο μέτοικος
1971
[1] Τα χρώματα του χρόνο...
1999
[1] Από καρδιάς
2002
[2] Μάνος Λοΐζος - 20 χρ...
2002
[3] Τραγουδήστε, μην ντρ...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   giannis_k21
20-08-2010 10:28
Γιατι δηλαδη γινεται μισητος? επειδη κανει επανεκτελεσεις τραγουδιων που ισως να ξεχνιουνταν? Εχει φωναρα και τιμαει τους παλιους.
   matares
26-04-2009 05:43
Ένα έχω να πω στον Παναγή. Λέει πωσ ο Νταλάρασ γίνεται μισητόσ. Εντάξει δεν λέω ότι τον λατεύω αλλά μπορούμε να πούμε ότι έχει πει καταπλικτικά τραγούδια που βέβαια το οφείλει σε στιχουργούσ και συνθέτεσ καιότι έχει πολύ καλή φωνή.
   danai313506
20-02-2009 05:41
...poihma!
   nasos@1979
01-11-2008 14:31
Υπέροχο!
Η μουσικη, ο στιχος, ο Νταλάρας... όλα τελεια.
   MASAI
27-05-2008 14:15
ΠΟΙΗΜΑ
   Αφιερωμένο από ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ - ΕΤΣΙ
για ΠΡΩΤΟΗΡΘΑ - ....
17-03-2007 14:15
Στα ταξίδια που δεν έκανα.
   MASTER
06-02-2007 13:53
"αχ να ‘τανε καράβι
γι αυτούς που μένουνε
και περιμένουνε"
...........τώρα εγώ τι να πώ; Αφού μίλησε ο δάσκαλος.
   reine
10-10-2006 12:34
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
ΑΧ ΝΑ ΤΑΝΕ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ.......
   panagis
09-09-2006 16:01
Ο Νταλάρας καταφέρνει να γίνεται μισητός με χίλιους δυό τρόπους.
Μήπως έχει βλάκα μάνατζερ;
Η ερμηνεία του, όμως, σ'αυτό το τραγούδι, με υποχρεώνει να τού δώσω συγχωροχάρτι για όλες τις γκάφες του.
Νταλάρα ξεκόλλα!
Στίχος και μουσική μαγικής προέλευσης.
Απλησίαστοι δημιουργοί.
   Ανώνυμο σχόλιο
23-03-2006
klapsiariko...
   Ανώνυμο σχόλιο
30-11-2005
Με μια γουλια καφε, πολλα δακρυα στα ματια.(lazarakini)
   Ανώνυμο σχόλιο
13-02-2005
ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.......
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Τραγούδι-σταθμός στην τεράστια καριέρα του Γιώργου   ( Γιωργος Μουσικός )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο