Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
64081 Τραγούδια, 212684 Ποιήματα, 26575 Μεταφράσεις, 26562 Αφιερώσεις
 

 Πάντα εσένα συλλογιέμαι ( Χρόνια τώρα μακριά σου λιώνω )      
 
Στίχοι:  
Χαράλαμπος Βασιλειάδης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης


Α, α, α, α, α
Χρόνια τώρα μακριά σου λιώνω
Στην καρδιά μου έχεις βάλει πόνο
Πάντα εσένα συλλογιέμαι μόνο
Έφυγες και μέρα νύχτα λιώνω
Α, α, α, α, α

Απ’ τον πόνο της αγάπης κλαίω
τ’ όνομά σου μέρα νύχτα λέω
Για το χωρισμό μας εγώ φταίω
Απ’ τον πόνο της αγάπης κλαίω
Α, α, α, α, α

Έλα γύρνα πια κοντά μου, λιώνω
τώρα δεν αντέχω άλλο πόνο
Τη χαρά εσύ μου δίνεις μόνο
Έλα, γύρνα πια κοντά μου, λιώνω
Α, α, α, α, α




Διαφήμιση

 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18765
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[2] Αφιερωμένο εξαιρετικ...
1983
[3] Ελευθερία Αρβανιτάκη
1984
[3] Ελευθερία Αρβανιτάκη...
1995
[4] Τα λαϊκά της νύχτας
1985
[5] 78 στροφές - Πάντα ε...
1959
[5] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΜΕΛΙΝΑ @ 25-11-2004
   netriofron
18-09-2016 10:00
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΕΙΡΑ........
1η Στελιος 1959
2η Σεβας Χανουμ 1960
(Συμφωνα με το ενθετο του δισκου ''Various ‎– Greek Town (Το Ελληνικό Τραγούδι Στην Αμερική)'' - δισκος Ελληνικός Δίσκος (C-1005)
[ https://www.discogs.com/Various-Greek-Town-%CE%A4%CE%BF-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/release/8694352 ]
   netriofron
28-08-2016 11:32
Σεβάς Χανούμ + Δημητρης Στεργιου ''Μπεμπης'' =1958 (δισκος ALP-5004 Αμερικης)
   netriofron
21-08-2016 09:49
Στέλιος Καζαντζίδης & Μαρινέλλα & Γιώτα Λύδια=10-12- 1959 (HMV AO-5598) -- 78 στροφων
   stixoi_fruit
13-11-2007 13:27
   Αφιερωμένο από poulida - u
για poulidh - g
25-08-2006 17:31
s agapaw poulidako mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
09-02-2006
αθανατο τραγουδι..στελλαρα παντα θα ζεισ στις καρδιεςμας
   Ανώνυμο σχόλιο
03-04-2005
ΣΤΕΛΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ.. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο