Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 185428 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Πάντα εσένα συλλογιέμαι ( Χρόνια τώρα μακριά σου λιώνω )      
 
Στίχοι:  
Χαράλαμπος Βασιλειάδης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης


Α, α, α, α, α
Χρόνια τώρα μακριά σου λιώνω
Στην καρδιά μου έχεις βάλει πόνο
Πάντα εσένα συλλογιέμαι μόνο
Έφυγες και μέρα νύχτα λιώνω
Α, α, α, α, α

Απ’ τον πόνο της αγάπης κλαίω
τ’ όνομά σου μέρα νύχτα λέω
Για το χωρισμό μας εγώ φταίω
Απ’ τον πόνο της αγάπης κλαίω
Α, α, α, α, α

Έλα γύρνα πια κοντά μου, λιώνω
τώρα δεν αντέχω άλλο πόνο
Τη χαρά εσύ μου δίνεις μόνο
Έλα, γύρνα πια κοντά μου, λιώνω
Α, α, α, α, α



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 13354
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[2] Αφιερωμένο εξαιρετικ...
1983
[3] Ελευθερία Αρβανιτάκη
1984
[3] Ελευθερία Αρβανιτάκη...
1995
[4] Τα λαϊκά της νύχτας
1985
[5] 78 στροφές - Πάντα ε...
1959
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΜΕΛΙΝΑ @ 25-11-2004
   stixoi_fruit
13-11-2007 13:27
   Αφιερωμένο από poulida - u
για poulidh - g
25-08-2006 17:31
s agapaw poulidako mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
09-02-2006
αθανατο τραγουδι..στελλαρα παντα θα ζεισ στις καρδιεςμας
   Ανώνυμο σχόλιο
03-04-2005
ΣΤΕΛΙΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ.. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο