Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 222209 Ποιήματα, 27191 Μεταφράσεις, 26565 Αφιερώσεις
 

 Αγαπάω κι αδιαφορώ - 1988       
 
Στίχοι:  
Νικόλας Άσιμος
Μουσική:  
Νικόλας Άσιμος


Αγαπάω κι αδιαφορώ
και κρατάω τον κατάλληλο χορό
το λοιπόν θα αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Μην παρανοείς τα λόγια που `χω πει
είναι η πιο απλή του κόσμου συνταγή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν’ πανάκριβο σ’ το λέω ν’ αγαπάς

Κοίτα με στα μάτια με υπομονή
διώξε του άλλου κόσμου την επιρροή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν’ πανάκριβο σ’ το λέω ν’ αγαπάς

Αγαπάω κι αδιαφορώ
και μαζί σου το `χω μάθει και αυτό
παραδόξως ν’ αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Την εικόνα αυτού του κόσμου δεν μπορώ
ούτε μέσα στη σκιά του θα χαθώ
μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά
κάνεις πάλι κύκλους σ’ άλλη αγκαλιά

Και μη μας τρομάζουν φως μου οι πληγές
στις χρυσές στιγμές μας πλάι και αυτές
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν’ πανάκριβο στο λέω ν’ αγαπάς

Αγαπάω κι αδιαφορώ
κι έχω φτιάξει έναν καινούργιο εαυτό
τώρα πια με αγαπάω και μένα
όπως εσένα




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 83.6%  (34 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 154007
      Σχόλια: 72
      Αφιερώσεις: 14
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Χαιρετίσματα
1988
[1] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1991
[1] Οι μπαλάντες του Βασ...
1995
[1] Οι μπαλάντες της ζωή...
2003
[1] Εφ΄ όλης της ύλης / ...
2006
[2] Ψίθυροι
2000
[3] Ο κύκλος του έρωτα
2012
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-11-2002
   patousakiiiii
17-02-2014 23:06
. . .
   vasilisxalk
19-02-2013 11:46
Υπέροχη ερμηνεία του Βασίλη, όπως κ απίστευτο δημιούργημα του Νικόλα
   litsa19892008
11-12-2012 11:40
Αγαπαω και αδιαφορω αν ειναι σωστο, αν ειναι λαθος, αν θα πληγωθω, αν θα κανω λαθη. Αγαπαω και αδιαφορω για το τι ειναι σωστο και τι λαθος.
   L'artiste
07-06-2011 18:29
επειδή κάποιος το έγραψε το κομμάτι αυτό. . . .
http://youtu.be/p9SdYBII9mw

να είσαι καλά εκεί πάνω!
   ALIROS
17-03-2011 05:21
http://www.youtube.com/watch?v=_KaiItciJCM
   AK 19
12-02-2011 17:41
   oipsyxeskaioiagapes
30-01-2011 15:28
Δημητρη...Στο αφιερωνω...Αγαπαω και αδιαφορω για ολα
και στο απεδειξα...εσυ παλι οχι...
   ston stoixo
22-11-2010 04:27
Και μη μας τρομάζουν φως μου οι πληγές
στις χρυσές στιγμές μας πλάι και αυτές
   vasilis athanasopoulos
21-11-2009 08:55
   !angel!
06-10-2009 04:54
Αγαπάω κι αδιαφορώ
και κρατάω τον κατάλληλο χορό
το λοιπόν θα αγαπάω και μένα
όπως εσένα...
   pasifai
13-09-2009 09:16
Nikola isoun megalos...
   Μαριάνθη των ανέμων
14-05-2009 03:34
Αγαπάω κι αδιαφορώ
κι έχω φτιάξει έναν καινούριο εαυτό
Τώρα πια με αγαπάω κι εμένα
όπως εσένα...
Μαζί σου το'χω μάθει και αυτό Γιώργο. Σ' ευχαριστώ καρδιά μου!
Υπέροχο το τραγούδι και με το Βασίλη και με τη Χαρούλα.
   parasav89
06-05-2009 07:00
απλά υπέροχο
   rose-mary
04-05-2009 12:05
δεν έχω λόγια....
   rose-mary
05-03-2009 10:07
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο σ' το λέω ν' αγαπάς
αφιερωμένο...

   nikolia
13-02-2009 11:52
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ....


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΑΜΠΡΙΝΑ
   DHE_CHE77
08-01-2009 10:30
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο σ' το λέω ν' αγαπάς...
ενας απο τους πιο δυνατους στιχους στην
ελληνικη δισκογραφια
   pellotarameni
15-12-2008 02:11
απλως απιστευτο...αγαπαω κι αδιαφορω..
   filakoylinia
02-12-2008 10:31
ti kommatara einai ayth..................
papakwnstantinoy theos foberos........axeperastos............
   ponywa
21-09-2008 08:38
Κομματάρες...
   1981andriana
14-07-2008 00:41
   Arxontaki
30-06-2008 13:33
to agapimeno m!!!!!!!
Apla ena tragoudi pou menei stin istoria
   Αφιερωμένο από ORLANDINA - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
για Β - Γερμανια
21-03-2008 16:18
Θα προσπαθησω να αγαπησω κι εμενα , οπως εσενα....
   ORLANDINA
21-03-2008 16:17
Υπεροχοι μουσικη και στιχοι του νικολα Ασιμου
υπεροχη ερμηνια του Βασιλη!
Απλα ενα υπεροχο τραγουδι!

..."Αγαπάω κι αδιαφορώ
και κρατάω τον κατάλληλο χορό
το λοιπόν θα αγαπάω και μένα
όπως εσένα..."
   Αφιερωμένο από efiperi - thessaloniki
για pda_lan - thessaloniki
18-03-2008 05:48
s'agapao ki adiaforo...
   arxagelos
24-02-2008 09:12
ετσι ...ακριβως.
   -KON-7
23-01-2008 14:01
κάνεις πάλι κύκλους σ' άλλη αγκαλιά.........
   Αφιερωμένο από Έλενα - Αθήνα
για Άλεξ - Αθήνα
19-01-2008 13:34
Μικρή μου τσαχπινογαργαλιάρα σου αφιερώνω τους υπεροχους στίχους
   candy-candy
17-11-2007 15:06
Ονειρικό...
   wynonaia
10-10-2007 12:09
otan se prwtokoitaxa hxera hdh...


ston Dhmhtrh mou me olh mou thn psuxh
h katerinoula sou
   chemerina
25-09-2007 06:14
ti na pw? ap ta kalutera tragoudia... kai me apisteuto nohma.. o asimos einai polu kalos...
   kokkinomalliko
07-04-2007 23:38
EINAI PANAKRIVO STO LEW NA AGAPAS !!
MA DINW TA PANTA NA SE AGAPW GIA PANTA!!
   puntova
29-12-2006 07:29
Κοίτα με στα μάτια με υπομονή
διώξε του άλλου κόσμου την επιρροή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο σ'το λέω ν' αγαπάς

Νικολάκη... Αγαπάω και αδιαφορώ ;)
   sugar_19
09-12-2006 04:12
δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω όλα όσα αισθάνομαι όταν το ακούω...
-ΥΜΝΟΣ-
   fenzone
01-10-2006 16:05
ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
   Ανώνυμο σχόλιο
08-07-2006
den mathenis na agapas kanenan an den agapisis prota esena
   Αφιερωμένο από HLIAKTIDA - Greece
για NAPI - Greece
14-06-2006 07:24
With love
   Ανώνυμο σχόλιο
14-06-2006
ta logia einai peritta
   Ανώνυμο σχόλιο
22-05-2006
σ'αγαπάω μαμώτη μου...
   Ανώνυμο σχόλιο
10-05-2006
ine panakrivo sto lew na agapas....
   Ανώνυμο σχόλιο
22-04-2006
vasili s'akoume gia na zoume
   Ανώνυμο σχόλιο
18-04-2006
αδιαφορω
   Αφιερωμένο από Α -
για Κ -
14-03-2006 17:35
   Αφιερωμένο από Π - Αθήνα
για ΞΡΤΣ - Αθήνα
12-02-2006 08:18
Μην παρανοείς τα λόγια που 'χω πει
είναι η πιο απλή του κόσμου συνταγή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο σ'το λέω ν' αγαπάς
   Αφιερωμένο από klikou -
για vas -
02-01-2006 17:23
ειν' πανακριβο στο λεω ν' αγαπας
   Ανώνυμο σχόλιο
19-12-2005
toso wraio apisteuto......
   Ανώνυμο σχόλιο
19-12-2005
toso glyko
   Ανώνυμο σχόλιο
15-12-2005
parado3os n agapaw kai emena..opws esena..oresti sagapaw an kai ec dn t katalaveneis!!
   Ανώνυμο σχόλιο
15-12-2005
pragmatika dn iparxei pio alithino kai teleio tragudi..gt oloi otan agapame adiaforume..
   Ανώνυμο σχόλιο
29-11-2005
στην αγάπη, που μπορει να άργησε να έρθει αλλά δεν με ξέχασε.....
   Αφιερωμένο από Anna -
για Giorgo -
25-11-2005 06:02
   Ανώνυμο σχόλιο
14-11-2005
Στο πιτσμπουρακι
   Ανώνυμο σχόλιο
08-11-2005
Θελει υπομονη η αγαπη..........
   Ανώνυμο σχόλιο
05-11-2005
ΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ... ΚΙ ΕΓΩ..ΜΑΓΙΣΣΑ
   Αφιερωμένο από m.3.5 - Αθήνα
για al.4.8 - αθήνα
27-10-2005 05:38
Διάγραψε το παρελθον,αγάπη μου,έλα μαζί μου και μη φοβάσαι τι θα πουν... Σε περιμένω.
   Ανώνυμο σχόλιο
09-10-2005
μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά
   Ανώνυμο σχόλιο
03-10-2005
panemorfo - niose me gia na se nioso - thelei upomoni o,ti einai na anteksei stin alitheia tou hronou - s'agapo - isos esu na m'agapises pio polu - ma stin kardia mou eisai panta - gurna ki edo na deis mia psuhi pou sou gela
   Ανώνυμο σχόλιο
25-09-2005
BASILI EISAI TELIOS!!!!!!Dimitra
   Ανώνυμο σχόλιο
20-08-2005
ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
   Ανώνυμο σχόλιο
17-08-2005
agapao k adiaforo!
   Ανώνυμο σχόλιο
28-05-2005
makari na m'agapousa opws agapw tous allous..kseroun autoi..tous zileuw gia auto..
   Ανώνυμο σχόλιο
27-03-2005
αγαπάω και αδιαφορώ για να με αγαπούν πιο πολύ
   Αφιερωμένο από Melissaki -
για Λακη -
19-03-2005 07:27
   Ανώνυμο σχόλιο
19-03-2005
στο παπακι...
   Ανώνυμο σχόλιο
19-03-2005
στο παπακι...
   sevastos
31-01-2005
afierwmeno se mia psyxh....thn Poph...
   Ανώνυμο σχόλιο
05-01-2005
ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ !!!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-01-2005
ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΝΙΔΙ)
   Αφιερωμένο από katiouskagia -
για lida -
09-09-2004 14:46
koita ton sta matia me upomonh .....eeeeiiii koompara se perimenwww
   Αφιερωμένο από virtual reality - KYPRO
για pourekkoui mou - KYPRO
20-01-2004 06:44
puppy mou s'agapw poli poli poli... den 8a xwrisoume pote...
   Αφιερωμένο από ΠΕΝΝΥ - ΑΘΗΝΑ
για ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - ΑΘΗΝΑ
25-08-2003 04:17
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΕΙΝ΄ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΝʼΓΑΠΑΣ.."ΔΙΩΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΣΕ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ...ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ NA MH ME ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ
   Αφιερωμένο από Sophia apo Kypro!! - Kypros,Lemesos
για Mario - Kypros,Lemesos
05-02-2003 14:46
Einai panakrivo sto leo na agapas!!S'agapo me oli tin kardia mou kai mou stixizei akriva:p!!xxx
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Einai panakrivo sto leo na agapas   ( Sophia+Marios=15.9.01 )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
To λοιπόν θα αγαπάω και εμένα όπως εσένα...!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
twra pia...m agapaw kai emeva...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Την εικόνα αυτού του κόσμου δεν μπορώ, ούτε μέσα στη σκιά του θα χαθώ...   ( Εκάτη )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ   ( 02-07-1999 )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
agapi ti diskolo pragma....   ( lui )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
koita me sta matia me ipomoni einai i pio apli tou kosmou i sintagi...   ( makis+margarita= mexri na mas xwrisei o 8anatos )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ki omws,... Den agaphse ton eauton tou
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Τελικά ίσως το πιο δύσκολο να ήταν να αγαπάω εμένα όπως εκείνον...Αγαπούσα αυτόν κι αδιαφορούσα για μένα.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Anna-Maria + Spyros !!!!!!!!!!!! mas agapao kai tous 2 to idio...ee...kala..isos ekinon ligo perissotero;p   ( 03/01/2004 )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
pare me mesa sou na kryfto san na min ezisa prin ap to vradi ayto   ( Kostantia )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
teleio pali
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
vasili zoume gia na se akoume   ( evi )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο