Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
95339 Τραγούδια, 236765 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Αλλοτινές μου εποχές - 1968       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Αλλοτινές μου εποχές
αλλοτινοί μου χρόνοι
Ερωτικές μου συντροφιές
ερωτικοί μου πόνοι

Αχ και να ‘ρχόσαστε ξανά
αυτά τα κρύα δειλινά
που είν’ η καρδιά μου μόνη
τώρα που σουρουπώνει

Αλλοτινές μου εποχές
Αλλοτινοί μου χρόνοι

Αγαπημένες μου φωνές
αγαπημένα χείλη
Ονειρεμένες μου στιγμές
σ’ ονειρεμένο δείλι

Αχ και να φέρνατε ξανά
στην ορφανή μου την καρδιά
μηνύματα τ’ Απρίλη
της μοναξιάς μου φίλοι

Αγαπημένες μου φωνές
Αγαπημένα χείλη




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 97%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 31748
      Σχόλια: 12
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1968
[1] Νυχτερίδες κι αράχνε...
1969
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1993
[1] Τα τραγούδια της Ευτ...
1993
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[2] Πανόραμα του λαϊκού ...
2008
[3] Αλλοτινές μου εποχές
1996
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΜΕΛΙΝΑ @ 15-11-2004
   alain
30-11-2008 00:16
Ρέα Μανέλη, Απόστολος Καλδάρας, Στέλιος Καζαντζίδης το 1968. Σαράντα χρόνια. Αν δεν είναι κι αυτό διαχρονικό τραγούδι.....
   netriofron
07-12-2016 21:57
1η : 1969 [Κυκλοφ. 13 Φεβρ.] = Στέλιος Καζαντζίδης [Ενορχηστρωση : Α. Καλδαρας] ------- 45ρακι στην Parlophone ‎ (GDSP 3303)
1969 = Ανδρέας Ζακυνθινάκης (Μπουζουκια : Θανασης Πολυκανδριωτης - Δ. Βυζας) ------- 45ρακι στην Sonata (SON - 094) & στη συλλογη ''Απόστολος Καλδάρας : Μεγάλοι Συνθέτες - 2'' (2006) ------ https://youtu.be/NiJ7q8bZ4q4
1989 = Χαρις Αλεξιου ------ Απο την εκπομπη "Εν Αρχη Ην Ο Λογος"...Αφιερωμα στην Ευτυχια Παπαγιαννοπουλου ------ https://youtu.be/x5x7DqVurYc
1990 = Ανδρέας Καρακότας (Μπουζουκι : Χρηστος Μητρεντζης) ----- Συλλογη ''Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα''
1996 = Δημήτρης Μητροπάνος ------- Αλμπουμ ''Δημήτρης Μητροπάνος , Zoom '96'' (Ζωντανή ηχογράφηση) -------
https://youtu.be/cCCsbp6EMFg
1996 = Πίτσα Παπαδοπούλου
1999 = Αλέξης Παρισιάδης ‎ -------- Αλμπουμ ''Τραγούδια που αγαπήθηκαν''

[ Πηγες http://vinyl.gr/Stelios%20Kazantzidis%2045%20strofes%20(Parlophone).html --- & --- discogs.com ]
   netriofron
01-10-2016 20:40
Ηχογραφηθηκε το -------- 1969 ----------- !!!!!!!!
45ρακι στην Parlophone ‎ (GDSP 3303) ,που κυκλοφορησε 13--2----1969.
[ Πηγες http://vinyl.gr/Stelios%20Kazantzidis%2045%20strofes%20(Parlophone).html --- & --- discogs.com ]
   Χριστόδουλας
28-10-2014 19:28
Στο οπισθόφυλλο του περιοδικού Δίφωνο 91, αναφέρεται σαν στιχουργός η Ρέα Μανέλη. Ας πάρουν λοιπόν καμμιά απόφαση ποιανού είναι το τραγούδι.
   longieth
06-04-2014 20:15
Και με τον Μάνο Κόμπο !
https://www.youtube.com/watch?v=u71k5mEO5GE
   ALIROS
30-03-2011 14:43
   vbotis
22-08-2009 14:38
Οι στίχοι ανήκουν στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου (Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου - Ανθολογία - MINOS - 2007)
Η Ρέα Μανέλη είναι συγγραφέας, εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Υπάρχει και κάποια άλλη Ρέα Μανέλη ηθοποιός που συμμετείχε στις ταινίες :
Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο (1955),
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957)
και Το νησί των γενναίων (1959)
   Αφιερωμένο από Θάλεια - Θεσσαλονίκη
για Νίκο - !!!!
13-05-2008 17:25
Αφιερωμένο με απέραντη αγάπη.... Το τραγουδούσα πρίν 12 χρόνια... Το τραγουδάω και τώρα! Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος!
   dragoncrx21
13-04-2008 15:34
   dragoncrx21
09-04-2008 16:30

το καλύτερο ισως τραγούδι του Στέλιου . το αφιερ. σε κάποια μου παλιά αγάπη.και οχι μόνο.
ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ,ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΖΕΙΣ.
ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΝΑ
   Ανώνυμο σχόλιο
15-04-2006
νοσταλγια,δειλινο,καβαφης
   Ανώνυμο σχόλιο
09-04-2006
to oraiotero tragoudi enos theou!
   Ανώνυμο σχόλιο
31-03-2006
OI ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο