Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100728 Τραγούδια, 243686 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ανεμώνα - 1969       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Στης καρδιάς μου τον χειμώνα
φύτρωσε μια ανεμώνα
η δική σου η αγάπη η χρυσή

Μα δεν πρόλαβε ν’ ανθίσει
και μαράθηκε πριν ζήσει
γιατί κρίμα δεν την πότισες και εσύ

Ποια αγάπη να πιστέψω
και σε ποια να εμπιστευτώ
που φοβάμαι μήπως πάλι προδοθώ

Ποιο λουλούδι να ποτίσω
δίχως φόβο στην ψυχή
πως δε θα `ρθει η στιγμή να μαραθεί

Στης καρδιάς μου το χειμώνα
φύτρωσε μια ανεμώνα
μα τι κρίμα δεν την πότισες και εσύ

Έναν έρωτα χαμένο
έναν κόσμο γκρεμισμένο
από τώρα να θυμάμαι στη ζωή

Σαν χαρτί τα όνειρά μου
φτερουγίζουν μακριά μου
και μ’ αφήνουν μια πικρία στην ψυχή

Ποια αγάπη να πιστέψω...




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 17319
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Νυχτερίδες κι αράχνε...
1969
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1988
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1993
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2001
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2005
[1] Καζαντζίδης Στέλιος,...
2005
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[2] Σταμάτης Κόκοτας - Α...
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΜΕΛΙΝΑ @ 15-11-2004
   alain
02-07-2009 10:21
Ηχογράφηση του 1968 και κυκλοφορία (μεγάλη επιτυχία) το 1969.
   netriofron
14-11-2016 13:54
1η : 1969 = Στέλιος Καζαντζίδης - Απόστολος Καλδάρας ---------- 45ρακι στην MINOS 5028 ---------- https://youtu.be/vIWDOTs3FFk
1970 = Αφοί Κατσάμπα -------- Αλμπουμ ''Αδελφοί Κατσάμπα ‎– Ότι τραγουδιέται το '70''
   netriofron
19-09-2016 08:38
++++++ Απόστολος Καλδάρας !!!!!!!!!!!!
   Nikos DaAtene
12-03-2013 17:29
   Ανώνυμο σχόλιο
26-01-2006
parto dromo p s prepei ton agyristo..26/01
   Ανώνυμο σχόλιο
23-11-2005
Το αγαπημενο μου!!!!!!! Μπραβο...


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο