Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57622 Τραγούδια, 184293 Ποιήματα, 25255 Μεταφράσεις, 26490 Αφιερώσεις
 

 Έχω ένα μυστικό - 1959       
 
Στίχοι:  
Αλέκος Σακελλάριος
Μουσική:  
Μάνος Χατζιδάκις


Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη
κανείς δεν το `χει μάθει και ποτέ δε θα το πω
να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου
αυτό το μυστικό το γλυκό μου, που τ’ αγαπώ

Έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει
και πρώτη μου φορά με πλημμυρίζει η χαρά

Έχω ένα μυστικό που στην καρδιά μου μέσα λάμπει
το ξέρουνε οι κάμποι, το `χει μάθει το βουνό
το τραγουδούν τη νύχτα στα κλώνια όλα τα αηδόνια
και το `χουν γράψει τα χελιδόνια στον ουρανό

Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει
μα δεν το `χω σκοπό ποτέ μου να σάς το πω

Έχω ένα μυστικό που μες στα χείλη μου έχει μπλέξει
κι είναι μια λέξη μόνο, μια λεξούλα, μόνο μια
σαν έλθει η νύχτα η ξελογιάστρα τη γράφουν τ’ άστρα
κι όλο τη λένε μέσα στη γλάστρα τα γιασεμιά

Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει
μα δεν το `χω σκοπό ποτέ μου να σάς το πω



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 87.8%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 29251
      Σχόλια: 15
      Αφιερώσεις: 3
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Το ξύλο βγήκε απ' το...
1959
[1] Ο ελληνικός κινηματο...
1985
[1] Αλίκη Βουγιουκλάκη -...
1995
[2] Μάνος Χατζιδάκις - 2...
1984
[3] Λεωφόρος Α
1987
[4] Η Αλίκη Καγιαλόγλου ...
1999
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   cossie @ 15-11-2004
   Ανώνυμο σχόλιο
07-02-2005
Αλίκη ροκς
   Ανώνυμο σχόλιο
10-03-2006
ΝΑΝΤΙΑ+ΚΩΣΤΑΣ=L.F.E
   Ανώνυμο σχόλιο
13-04-2006
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο (just perfect)
   Ανώνυμο σχόλιο
28-04-2006
Εχω μια εκτελεση με αντρική φωνή. Μαρούδας; Ποιος ξερει παιδιά;
   Ανώνυμο σχόλιο
16-05-2006
πιγκλετ μπράβο!σ'αγαπώ
   Αφιερωμένο από andry -
για maria -
05-06-2006 11:21
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
   evalia
06-11-2006 15:13
ooooleeeeeeeeeeeeee
   Νίνο Αυγέρης
02-05-2007 05:13
τέλιο κομάτι με αντιπροσοπέβει
   lonely tune
17-10-2007 04:52
alikiv vougiouklaki..kwstas kakavas..tzeni karezi...ftou kai ta filas!!!
   Αφιερωμένο από marizza - kypro
για . - .
20-10-2007 01:11
kalhmera ti kanete?
   Αφιερωμένο από marizza - kypro
για . - .
20-10-2007 01:11
kalhmera ti kanete?
   margatsif
02-02-2008 23:55
Από την ταινία : '' Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο ''
   #!elena paparizou!#
13-03-2008 12:09
ειναι τελειο το τραγουδι,οπως και η πρωτη ερμηνευτρια του τραγουδιου,Αλικη Βουγιουκλακη!
   τιτινι
03-05-2009 02:48
ΧΡΙΣΤΙΝΑ+ΓΙΩΡΓΟΣ=LOVE FOR EVER
   exo ena mistiko
24-08-2009 01:28
Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει
μα δεν το 'χω σκοπό ποτέ μου να σάς το πω ....
   ALIROS
17-03-2011 05:38
http://www.youtube.com/watch?v=_KaiItciJCM
   oldgrcinfun
22-03-2013 09:48
Αν δεν κάνω λάθος στον έβδομο στίχο η Αλίκη λέει 'στη ματιά μου' και όχι 'στην καρδιά μου'.
   ΣΟΦΙΑ ΜΗΝΑ
07-09-2013 20:42
ναι σωστα


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο