Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
77173 Τραγούδια, 226391 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Ένας κόμπος η χαρά μου - 1971       
 
Στίχοι:  
Σταύρος Κουγιουμτζής
Μουσική:  
Σταύρος Κουγιουμτζής


Άσε με πάλι να σου πω
για χρόνια περασμένα
για τα τραγούδια που αγαπώ
τα παραπονεμένα

Ένας κόμπος η χαρά μου
κι όμως αν θα ρθεις
στάλα στάλα θα στη δώσω
για να δροσιστείς

Άσε με πάλι να ρωτώ
ο χρόνος τι θα φέρει
ο ήλιος και ο κεραυνός
μου στήσανε καρτέρι

Ένας κόμπος η χαρά μου
κι όμως αν θα ρθεις
στάλα στάλα θα στη δώσω
για να δροσιστείς




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 92.8%  (37 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 91873
      Σχόλια: 27
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Όταν ανθίζουν πασχαλ...
1971
[1] Το ελληνικό πρόσωπο ...
1988
[1] Live & Unplugged
1998
[1] Τα χρώματα του χρόνο...
1999
[2] Νυχτερινός περίπατος...
1996
[2] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1997
[3] Τραγουδήστε, μην ντρ...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   PontiusStef
24-11-2017 12:47
''Ένας κόμπος η χαρά μου
κι όμως αν θα ρθεις
στάλα στάλα θα στη δώσω
για να δροσιστείς''
...άντε να ξανάρθεις σύντομα'!!!
   boston
05-03-2015 14:26
Αξέχαστο τραγούδι, κάθε φορά που το ακούω νοσταλγώ την εφηβεία μου. Με αυτά τα τραγούδια μεγαλώσαμε.
   kapoiakapou
22-06-2012 10:11
   ARETARA
29-06-2011 02:59
Μπορείτε να το ακούσετε στην αρχική εκτέλεση του δίσκου (αν και μισό) μαζί με άλλα τραγούδια του Κουγιυμτζή στην ταινία "Κυνηγημένοι εραστές" (1972) σε απόσπασμα που φαίνεται εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=HBL9Cx0RrdA
   dsensitive
31-05-2011 15:58
Απλά υπέροχο! Από τα αγαπημένα μου τραγούδια που εμπνεύστηκε ο αγαπημένος μου Έλληνας συνθέτης
   litsa19892008
09-02-2010 07:47
Ένας κόμπος η χαρά μου
κι όμως αν θα ρθεις
στάλα στάλα θα στη δώσω
για να δροσιστείς

Αφιερωμενο... Τωρα που τοσκεφτομαι, ολα τα τραγουδια σε σενα τα εχω αφιερωσει. Γιατι αραγε;;!!
   ~tsini~
22-07-2009 22:42
Ένας κόμπος η χαρά μου...

Φοβερό τραγούδι και υπέροχη ερμηνεία!
   mairoulak
05-12-2008 06:22
φοβερό τραγούδι...!Σε όλες του τις εκτελέσεις, κατά την γνώμη μου....!
   Ιχνηλάτης
29-09-2008 11:50
Με pitg21 100%.
Το τραγούδι είναι καθαρά μια λαική μπαλάντα.
Έτσι που το κατάντησαν λαικοντισκοροκάδικο στην δεύτερη εκτέλεση, το ξέσκισαν το τραγούδι!
   pitg21
28-09-2008 09:49
Εγώ πάντως αυτό το τραγούδι μ' αρέσει να το ακούω μόνο από την πρώτη εκτέλεση που έκανε ο Νταλάρας το 1971, όπου το τραγούδι ήταν λαϊκό. Με τη διασκευή του Νταλάρα έγινε μια ξενέρωτη μπαλλάντα. Η πρώτη εκτέλεση έχει ένα μπουζούκι που κεντάει και ένα Νταλάρα να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Δε συγκρίνεται με τίποτα.
   katerinakon
26-04-2008 03:49
   proedroulis
02-02-2008 11:12
RESPECT
   miTs@_kos
01-10-2007 05:54
8eiko
   Αφιερωμένο από Άννα - Λεμεσός
για Αντρέα - Λεμεσό
17-08-2007 05:14
Σ' αγαπάω όσο δεν αγάπησα κανένα άλλο στη ζωή μου
Εύχομαι να ήσουν κοντά μου για να με πάρεις αγκαλιά.
Φοβάμαι μακριά σου καρδουλα μου
Είσαι μακριά αλλά δεν υπαρχει μέρα που να μην σε σκ
   παλίες αγάπες
17-08-2007 05:09
Απλά τέλειο
   ΓΔΕ Χ
09-04-2007 11:05
Θαυμάσια και η πρώτη εκτέλεση από τον Γιώργο Νταλάρα και η επανεκτέλεση μαζί με τους Πυξ Λαξ. Τα καλά τραγούδια εκτός από τον χρόνο αντέχουν και στους πειραματισμούς ΓΔΕ Χ
   psema
20-09-2006 05:31
Υπέροχο κομμάτι... με ταξιδεύει στην αγκαλιά της.... Θέλω να της δώσω ό,τι έχω και δεν έχω.... τα πάντα... Αρκεί να βλέπω το χαμόγελό της... Μου λείπει.... Γ.Κ.
   Ανώνυμο σχόλιο
18-06-2006
Και με τους ΠΥΞ ΛΑΞ είναι ακόμη καλύτερο.
   Adwnis
31-05-2006
Μαγεία είνια αυτοί οι στίχοι
   Ανώνυμο σχόλιο
31-10-2005
Θεσπαίσιο!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
23-10-2005
τι να πω οι στίχοι είναι τελειοι
   carlos Huyts
16-10-2005
τραγούδι με λίγα λόγια αλλά συναίσθηματικα πολύ δυνατό
   Ανώνυμο σχόλιο
05-08-2005
enas kompos i kardia m ki omws an tha rtheis stala stala tha sti dwsw gia na drosisteis...5/8
   Ανώνυμο σχόλιο
01-08-2005
fovero tragoydi. einai apo ta monadika tragoydia poy me aggizoyn kathe fora poy to akoyo!!!!!!!!!!!!!!11
   Ανώνυμο σχόλιο
02-07-2005
ti na leme twra?
   Ανώνυμο σχόλιο
30-05-2005
απίθανο τραγούδι...καθε φορά που το ακούω ειναι σαν να είναι η πρώτη... το συναίσθημα παραμένει αναλοίωτο....(baby)
   Αφιερωμένο από NATAΛΙΑ - ΑΘΗΝΑ
για ΚΥΡΙΑΚΟ - ΑΘΗΝΑ
16-03-2005 06:56
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΤΡΕΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
telio!!!!! cyprus!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο