Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
98141 Τραγούδια, 239135 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Το θολωμένο μου μυαλό - 1974       
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Στο θολωμένο μου μυαλό
ο κόσμος είναι μια σταλιά,
κάτι σκιές απ’ τα παλιά
και κάποιο πάθος μου τρελό.

Και κάποιο πάθος μου τρελό,
στο θολωμένο μου μυαλό.

Το θολωμένο μου μυαλό
μ’ έχει προδώσει προ πολλού,
του λέω αλλού και τρέχει αλλού,
με κάνει και παραμιλώ.

Με κάνει και παραμιλώ,
το θολωμένο μου μυαλό.

Του θολωμένου μου μυαλού
τους εφιάλτες τραγουδώ,
κι αν σας επίκρανα ως εδώ,
φταίει το πάθος του τρελού.

Φταίει το πάθος του τρελού,
του θολωμένου μου μυαλού.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86%  (33 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 55649
      Σχόλια: 14
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η ζωή μου όλη
1974
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Άκης Πάνου - Τα μεγά...
1993
[1] Τα πορτραίτα της MIN...
1994
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2001
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[1] Άκης Πάνου - Η ζωή μ...
2010
[2] Δυο αλήθειες
2002
[3] Αυστηρώς λαϊκόν
2007
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   lucifer @ 05-11-2004
   Vasilis92
13-06-2017 18:27
Το θολωμένο μου μυαλό
μ’ έχει προδώσει προ πολλού,
του λέω αλλού και τρέχει αλλού,
με κάνει και παραμιλώ.

Με κάνει και παραμιλώ,
το θολωμένο μου μυαλό.....!!!!!!!!!! ΜΕΓΑ ΑΚΗ......!!!!! ;) ;)
   LA'I'KOS
03-08-2010 03:08
   LA'I'KOS
03-08-2010 03:08
   Alexandrosph1991
18-08-2009 00:27
Το έχει πει και ο Μητροπάνος με τον Τερζή εξαιρετικά! Μεγάλο τραγούδι...
   basileia
11-10-2008 09:16
Και καποιο παθος μου τρελο στο θολωμενο μου μυαλο.
   dragoncrx21
09-04-2008 16:18
ENA AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 1
   chrisgus
28-08-2007 15:36
Μπράβο ρε Άκη ποιητή!!!
   Tzonis
17-06-2006
Η μνήμη του ʼκη Πάνου βεβηλώνεται καθημερινά, όχι από τους έμπορους μουσικής που βγάζουν τα φτηνιάρικα εκτρόματα που ακούγονται κατά κόρον πλέον, αλλά από αυτούς που τα ακούνε, τα αγοράζουν και νομίζουν πως διασκεδάζουν... Αντισταθείτε!
   Ανώνυμο σχόλιο
18-04-2006
Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ
   Ανώνυμο σχόλιο
02-04-2006
ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
   Ανώνυμο σχόλιο
16-01-2006
Η αληθινή όψη της ζωής. Αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι
   Ανώνυμο σχόλιο
12-01-2006
ο,τι καλύτερο έχει γραφεί για αληθινούς ανθρώπους
   Ανώνυμο σχόλιο
25-11-2005
απ'τα καλυτερα του ακη πανου
   Ανώνυμο σχόλιο
14-10-2005
kati skies ap' ta palia...


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο