Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101220 Τραγούδια, 244497 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Απορώ με την καρδιά μου - 1987       
 
Στίχοι:  
Γιάννης Πάριος
Μουσική:  
Γιάννης Πάριος


Απορώ με μένα, απορώ,
που σε θέλω ακόμα απορώ.
Κάνεις τόσα λάθη και σ’ τα συγχωρώ,
σαν βροχή το χώμα σε ζητώ.

Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά.

Απορώ με μένα, απορώ,
κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.
Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακό
κι όμως δεν το κρύβω: σ’ αγαπώ.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 88.4%  (40 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 90247
      Σχόλια: 38
      Αφιερώσεις: 6
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ραγισμένα μάτια
1987
[2] Αυτός ο έρωτας, αυτό...
1989
[2] Βίος ερωτικός
1994
[2] Πάριος 35 χρόνια
2004
[3] Ρίτα Σακελλαρίου - Ο...
2005
[4] 8 + οχτώ
2002
[5] Πασχάλης Τερζής - Τρ...
2002
[6] Άλλαξαν πολλά
2017
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 31-10-2004
   Viennezos
<5/1/2005
Πρώτη εκτέλεση με το Χριστοδουλόπουλο στον προσωπικό του δίσκο "Ραγισμένα μάτια" (1987), καινούργια εκτέλεση με τον ίδιο τον Πάριο στον προσωπικό του δίσκο "Βίος ερωτικός" (1994).
   netriofron
13-09-2014 20:21
http://youtu.be/2ekYf_ndKps
   Ποιητάρης
12-01-2013 14:37
Πολύ ωραία εκτέλεση σε ζωντανή ηχογράφηση έχεις κάνει και ο Πασχάλης Τερζής στον δίσκο «Τραγούδια μιας ζωής»
   athinamat
05-07-2012 16:06
απίστευτο τραγούδι και τόσο αληθινό
   Αφιερωμένο από ΠΗΝΕΛΟΠΗ - -
για ΟΔΥΣΣΕΑ - -
30-06-2008 02:04
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑ....
   ~tsini~
06-05-2008 10:17
Από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια.
   cinderella
27-03-2008 08:27
αν κ απορω...δν απορω...
ησουν εισαι κ θα εισαι τα παντα για μενα...
ακομη κ αν μεινουμε ετσι...το ξερεις κ το ξερω!!
   demi
19-07-2007 23:23
   _aggigma 4ixis_
27-05-2007 04:47
aporo me mena, aporo..p se 8elo akoma aporo..
   Laikos
10-03-2007 19:37
Μάκης και τα μυαλά στα κάγκελα!Τραγουδάρα!
   Baby!
02-12-2006 13:31
Τάσο και εγώ απορώ με εμένα, που μετά από όσα μου έχεις κάνει, σε λατρεύω...
   Αφιερωμένο από marianna93 - 8es/niki
για sabba - 8es/niki
19-11-2006 08:41
pragmatika aporo me tin kardia mou pou antexei na pona eksetias sou
   Κώστας Λουκόπουλος
24-08-2006 03:19
apo to cd "ragismena matia". 1987me tis ampares, to ftanei na m'agapas, klp...
   Αφιερωμένο από RIA89 - ΚΑΠΟΥ
για ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ - ΚΑΠΟΥ
18-08-2006 09:09
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!!
   Ri@89
18-08-2006 09:08
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ...
ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΣΝΑ
   Ανώνυμο σχόλιο
12-07-2006
τέλειο
   Ανώνυμο σχόλιο
12-07-2006
καταπληκτικό. από ποιο cd είναι αυτό το κομμάτι?
   Ανώνυμο σχόλιο
12-07-2006
einai teleios
   Ανώνυμο σχόλιο
21-06-2006
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
21-06-2006
Απορω πως ακομα δεν ειναι ετοιμο το φαγητο
   Μπεττίνα
13-06-2006
Απορώ,αν πραγματικά υπάρχει αληθινή αγάπη
   Μπεττίνα
13-06-2006
Λάθος η προηγούμενη φράση.Απορώ πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τόση αληθινή αγάπη!!!και που είναι άραγε???
   Ανώνυμο σχόλιο
12-05-2006
ine monadiko to pos to leei o parios alla kai o stauros o konstantinou o kiprios to leei orea...
   Ανώνυμο σχόλιο
28-04-2006
το αγγίζω γράφεται με 2γ και -ι- που μου θέλετε να διαβάσετε και στίχους...
   Ανώνυμο σχόλιο
28-04-2006
o stixourgos..einai o dimiourgos kai oxi o kalitexnis..giayto ta sebi mou ston gianni pario!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από ΕΛΕΝΗ -
για ΠΕΤΡΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
11-03-2006 21:23
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟΡΩ,ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ!ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟ,ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΤΟ ΚΡΥΒΩ..Σ΄ΑΓΑΠΩ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
08-01-2006
are arxonta maki. aporo giati tn thelo
   Ανώνυμο σχόλιο
28-12-2005
Κρίμα... δίπλα σε αυτούς τους στίχους να βλέπουμε να γράφονται τέτοια λόγια.Το ποιος το λέει καλύτερα είναι υποκειμενικό έτσι κι αλλιώς.. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ για τον καθένα απο εμάς ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΚΗΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ! Ας μην ξεφτιλίζουμε τους στίχους, χωρίς αυτούς κανένας τραγουδιστής δεν θα υπήρχε για να γίνονται συγκρίσεις!
   Αφιερωμένο από Β -
για Θ -
15-12-2005 07:57
   Ανώνυμο σχόλιο
14-12-2005
o nikolaoy leei kalitera to aporo!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
14-12-2005
oxi san ton pario poy to leei xalia!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
14-12-2005
ego to mono poy exo na po einai oti eimai o kaliteros...
   Ανώνυμο σχόλιο
13-12-2005
panemorfa ermineumeno apo ton Maki ton Megaloprepi...(L.V.)
   Ανώνυμο σχόλιο
12-12-2005
Τι λες ρε; ο Μάκης το λέει πιο τέλεια από όλους. Γιαυτό δεν απόρούμε για την μεγάλη του επιτυχία..
   Ανώνυμο σχόλιο
11-12-2005
Γνήσιο τραγούδι, αυθεντικό, ειλικρινές
   Ανώνυμο σχόλιο
17-10-2005
Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ! ! ! !ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!!!! Ο ΠΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ !ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.....
   Ανώνυμο σχόλιο
14-09-2005
Α¨111
   Ανώνυμο σχόλιο
14-09-2005
Thelo na to afieroso sto autokolitaki mu me to minima tha ime panta dipla sou.TSOUUU
   Ανώνυμο σχόλιο
05-08-2005
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ
   kostasdiony
31-07-2005
Απορώ με μένα, απορώ,κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακόκι όμως δεν το κρύβω: σ’ αγαπώ.
   Ανώνυμο σχόλιο
21-07-2005
anglika
   Ανώνυμο σχόλιο
19-04-2005
einai teleio...polu klama exw ri3ei me ayto to tragoudi...
   Αφιερωμένο από Τιγρίτσα - XIO
για Σκυλάκο - ΧΙΟ
15-02-2005 04:23
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Πως να μην απορεί κανείς όταν αγαπάει τόσο πολύ. Τι ερμηνεία και αυτή του Γιάννη.   ( manolo )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο