Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 188209 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26497 Αφιερώσεις
 

 Το φλασάκι - 1986      
 
Στίχοι:  
Σάκης Μπουλάς
Μουσική:  
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας


Μελαγχόλησες, νιώθεις πεταμένος
Μες στην πόλη σου σαν ξένος, βρε παιδί μου αμάν
Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν

Φύλλο και φτερό, στο μυαλό σου χιόνι
που τη σκέψη σου παγώνει, βρε παιδί μου αμάν
Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν

Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις
Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις
Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει
κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει

Κάτι άστραψε, κάτι σαν φλασάκι
Σα πικ νικ μες στο δασάκι, μια γλυκιά φωτιά
Λάβε θέση για να πάρεις πάλι την πρωτιά

Σα να δρόσισε, έρχεται βροχούλα
και μια άνοιξη νυφούλα, βρε παιδί μου αμάν
Στην καρδιά βάλε πατίνια και δυο ρουλεμάν

Βάλε στο μαγνητόφωνο...



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.8%  (52 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 65179
      Σχόλια: 24
      Αφιερώσεις: 4
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Μπουλάς - Ελλάς
1986
[1] Τσιμεντένιο κονσέρτο
1987
[1] Η νύχτα θα το πει
1994
[1] Τερμίτες, η συναυλία
2000
[2] Τόσα χρόνια μια συνα...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   maniana @ 15-09-2004
   emotion
06-10-2014 18:11
Ο Μπουλάς έφυγε από τη ζωή τόσο νέος . Τι ωραία που το τραγουδούσε αυτό το τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   panppanp
22-02-2014 14:19
Από τα τραγούδια που σηματοδότησαν, με την αισιοδοξία τους, τη δύσκολη μεταβατική εφηβεία μου...Καλό ταξίδι στον αγαπημένο Σάκη, που όπως λέει σε ένα άλλο τραγούδι του, "την έκανε να ξεφύγει..."
   Music_and_coffee
22-02-2014 01:42
Καλό ταξίδι Σάκη!
   NULUSIOS
21-02-2014 11:33
Καλό ταξίδι ρε Σάκη.
Ήσουν σπάνιος καλλιτέχνης.

   ghost
27-01-2011 06:59
...bre paidi mou aman!
bale sto magnhtofwno tragoudia pou goustareis!!!
   giorgoskalymnos
09-01-2011 04:25
ta spaei ta spaei ta spaei
   tender19
02-11-2009 03:39
Αν η ζωή μου ήταν τραγούδι θα ήταν αυτό....
   ASTERIAS
30-07-2009 04:01
Για μενα ειναι απο τους καλυτερους στιχους...
Και φυσικα η φωνη του τα σπαει
   aporhto
01-05-2009 03:09
   thegothguy
21-04-2009 09:57
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τουλάχιστον από μουσική παίζει και να είναι μέσα στα τρία καλύτερά του...
   antoulini
02-01-2009 11:23
Συμφωνω απολυτα με τον afro6stoltidis!Ωραιο τργουδακι,αλλα.....
   Florensia
26-12-2008 04:42
   m@riz@
03-04-2008 06:40
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ....
   Quasar11
12-02-2008 03:02
Υπέροχο! Αφιερωμένο σε όσους πληγώθηκαν λόγω σύγκρισης από κάποια γυναίκα. Στους περισσότερους δηλαδή.
   Αφιερωμένο από Λελέφαντας - Αλεξανδρούπολη, Κολωνία, Γιάννεν
για Λελεδόνι/Ναυτάκι - Βέροια κ όλη την Ελλάδα/Αλάνι
30-05-2007 12:55
Σπέσιαλ άσμα λέμε! Τhank u!
   afro6stoltidis
13-04-2007 18:09
καλό τραγούδι αλλά έχει πει και πολύ καλύτερα
   al_patsi6677
06-09-2006 09:45
   Ανώνυμο σχόλιο
14-06-2006
βαλε 5-6 ροθλεμαν
   Αφιερωμένο από Maraki - YPOURGEIO
για Xrysaki - Proedriko
02-06-2006 03:03
Agapimeno mou Filaraki na sai panta kala geros dynatos...
kai oraios :):):)
   Ανώνυμο σχόλιο
21-05-2006
kai Gamo ta asmata dike mou
   Ανώνυμο σχόλιο
21-05-2006
nuxterida bale 3 rouleman
   Ανώνυμο σχόλιο
21-05-2006
kai Gamo ta asmata dike mou
   Savvas
13-05-2006
teleio tragoudi........
   Αφιερωμένο από Dimitris (tsikos) - Varkiza
για Alexoula (kouko) - Voula
04-05-2006 01:54
To tragoudaki pou mou thimizei toso omorfes stigmes mazi sou! Na meineis panta opws eisai...se agapaw
   Αφιερωμένο από alexia - patra gia spoudes
για giorgo - athina
09-04-2006 17:32
elpizw na to deis sto panepistimio kai na xareis...filakia bro
   Ανώνυμο σχόλιο
17-12-2005
μεσα απο τις σταχτες μας ξαναγενιομαστε...
   Ανώνυμο σχόλιο
19-10-2005
Καλό τραγουδάκι
   Ανώνυμο σχόλιο
16-03-2005
Τέλειο


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο