Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 222258 Ποιήματα, 27191 Μεταφράσεις, 26565 Αφιερώσεις
 

 Νυχτερίδες κι αράχνες - 1969       
 
Στίχοι:  
Κώστας Βίρβος
Μουσική:  
Χρήστος Νικολόπουλος

1.Στέλιος Καζαντζίδης     Φωνητικά: Λίτσα Διαμάντη

Νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου,
έχουν χτίσει φωλιά
μέσα στο έρημο κι άδειο μας σπίτι
όσο λείπεις μακριά.
Νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου,
μου κρατούν συντροφιά.

Γύρισε, γλυκιά μου, στην αγκαλιά μου, στα βασανά μου,
μη μ’ απαρνηθείς.
Εσένα, στερνή μου αγάπη,
με πόνο ζητώ για να ’ρθεις.
Μια καρδιά που πονά
να γιατρέψεις ξανά
μην αργείς, μην αργείς.

Τη σκιά μου ρωτώ κάθε βράδυ
αν ποτέ θα σε δω
για να δώσεις χαρά στη ζωή μου,
στην καρδιά μου παλμό.
Μα πονάμε και κλαίμε μονάχοι
η σκιά μου κι εγώ.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 94%  (10 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18776
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Νυχτερίδες κι αράχνε...
1969
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1982
[1] Κώστας Βίρβος - Ένας...
1983
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Καζαντζίδης - Αυτή ε...
1992
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2001
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2005
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Alessio Miranda @ 30-08-2004
   Viennezos
26-12-2006 01:58
Είναι το πρώτο τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου (1968).
   netriofron
31-10-2016 14:18
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος +++++ Στέλιος Καζαντζίδης !!!!!!!!! ( & στο 45ρακι & σ'ολα τα αλμπουμ και τις συλλογες !!!!!!!)

1η εκτελεση το 1968 !!!!!!!!!
Δισκος 45 στροφων της STANDARD (STR-7001)
   Ανώνυμο σχόλιο
27-11-2005
Τραγουδάρα... Τιποτε αλλο. Στελιο Αθανατε
   Ανώνυμο σχόλιο
24-08-2005
einai mono na to akous..den mporeis na peis tipota..


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο