Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
75797 Τραγούδια, 226190 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Τι πάθος - 1991       
 
Στίχοι:  
Δημήτρης Λάγιος
Μουσική:  
Δημήτρης Λάγιος


Τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου
βραδιάζει κι αλλάζει το χρώμα τ’ ουρανού
βραδιάζει κι αλλάζει το χρώμα τ’ ουρανού
τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου

Μην η αθωότητά μου είναι μέσα στη σιωπή
σ’ ένα θησαυρό χαμένο που γυρεύω μια ζωή
μην την ξόδεψα στα ζάρια μην την πήρε το κρασί
ίσως φταίει η βροχή που κλαίει με παράπονο κι οργή

Τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου
βραδιάζει κι αλλάζει το χρώμα τ’ ουρανού
βραδιάζει κι αλλάζει το χρώμα τ’ ουρανού
τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου

Χάνω την ισορροπία κι ο αέρας με τρυπά
φταίνε κι οι κραυγές των γλάρων σ’ ένα γκρίζο ορίζοντα
οι αποστάσεις με λυγίζουν δεν υπάρχει επιστροφή
ειν’ η αθωότητά μου μέσα στην καταστροφή

Τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου
βραδιάζει κι αλλάζει το χρώμα τ’ ουρανού
βραδιάζει κι αλλάζει το χρώμα τ’ ουρανού
τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 95.2%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 15956
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ερωτική πρόβα
1991
[1] Υπάρχει λόγος
1992
[1] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1997
[1] Τα χρώματα του χρόνο...
1999
[2] ZOOM 91-92
1992
[2] Τα παραμύθια μιας φω...
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   Viennezos
23-09-2005
Από τον κύκλο τραγουδιών τoυ Λάγιου "Ερωτική πρόβα" (1991)
   PontiusStef
18-11-2017 14:07
...κομματάρα...που απογειώνεται live!!!
   GEORGE__!
12-08-2009 15:13
Μου αρέσει αυτό το τραγούδι από ζωντανή ερμηνεία από τον δίσκο "Αν υπάρχει λόγος".
   Ανώνυμο σχόλιο
11-12-2005
σαν το παιχνίδι που παιδιά
   Αφιερωμένο από feygati -
για brazil -
22-03-2005 13:11
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο