Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110983 Τραγούδια, 253544 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ποτέ τη μάνα μην πικραίνεις      
 
Στίχοι:  
Κώστας Βίρβος
Μουσική:  
Γεράσιμος Κλουβάτος

1.Καίτη Γκρέυ
2.Άννα Χρυσάφη     Φωνητικά: Θανάσης Ευγενικός

Ποτέ τη μάνα, τη μάνα μην πικραίνεις
ποτέ σκληρά μην της φερθείς
γιατί στις δύσκολες, στις δύσκολες στιγμές σου
"πού είσαι μά , αχ, μάνα μου" θα πεις.

Σαν τη μάνα κανείς δε σε προσέχει
και χαρά, χαρά σ’ όποιον την έχει.

Μονάχα η μάνα, η μάνα θα σε νιώσει
στον πόνο σου και στη χαρά.
Αυτή κουράγιο, κουράγιο θα σου δώσει
όταν σε βρει, σε βρει μια συμφορά.

Πόσο αξίζει, αξίζει η μανούλα
ρωτήστε κι ένα ορφανό,
όταν για μάνα, για μάνα τού μιλήσεις
θ’ αναστενά , θ’ αναστενάξει με καημό.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 44788
      Σχόλια: 7
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Καίτη Γκρέυ - Από τι...
2007
[1] Άναψε το τσιγάρο
2007
[1] Το δικό σου το μαράζ...
2011
[1] Καίτη Γκρέυ – 20 Ανέ...
2014
[2] Οι μεγάλοι του ρεμπέ...
1981
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 01-08-2004
   netriofron
18-09-2016 13:43
Φωνογραφηθηκε αρχες Δεκ. του 1953 και ( πιθανον ) να κυκλοφορησε Ιανουαρη του '54---- Απο 78ρη ( HMV AO-5151) που επανεκδοθηκε σε 45ρι στης 27--5--1961 ( HMV-2960).

Χρυσάφη Άννα - Ευγενικός Θανάσης = 1953 -- Δίσκος Odeon GA 7752
   Μαυρο Ατι σε Φωτια
13-03-2014 04:55
... ηχ. Δεκ. 1953 - εκδ. 1954 !

{συνθ. Γερ.Κλουβατος
στιχ. Κ.Βιρβος-Χρ.Κολοκοτρωνης
β' φωνη Δημ.Ρουμελιωτης}

https://www.youtube.com/watch?v=ngxvRTi-Y4c&list=UUg3hqlZ0Mi85UNhO6rhOkYw
   Φαληρέας
04-05-2013 16:58
Πόσο αξίζει, αξίζει η μανούλα
ρωτήστε κι ένα ορφανό,
όταν για μάνα, για μάνα τού μιλήσεις
θ’ αναστενά , θ’ αναστενάξει με καημό.
   Φαληρέας
18-10-2008 10:34
   Αφιερωμένο από Φαληρέας - Αθήνα
για Γιαγιά μου την Τούλα - Βάρη
01-11-2007 15:09
Γιαγιούλα μου σ' αγαπώ πολύ...
   Laikos
27-03-2007 03:00
sofo!
   Ανώνυμο σχόλιο
09-12-2005
Α ΡΕ ΜΑΝΑ!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-04-2005
κρύβεται σε τόσξαναδα τόση δύναμη να


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο