Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68917 Τραγούδια, 220500 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Ταξίδι στα Κύθηρα - 1984       
 
Στίχοι:  
Ελένη Καραίνδρου
Μουσική:  
Ελένη Καραΐνδρου


Άρρωστη καρδιά δε βρίσκει γιατρειά στη λησμονιά
χάνεται στ’ αγιάζι μέσα στο βοριά στα ξένα μακριά

Κι όλο περιμένει πάλι τη στιγμή να ξαναρθεί
το καράβι στο λιμάνι θα φανεί θαλασσινό πουλί στα όνειρά μας

Σ’ άγγιξε ξανά του κόσμου η παγωνιά κι η ερημιά
πώς να τη γιατρέψεις την παλιά πληγή βαθιά μες στην ψυχή

Κι όλο περιμένει πάλι τη στιγμή να ξαναρθεί
το καράβι στο λιμάνι θα φανεί θαλασσινό πουλί στα όνειρά μας




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (10 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 26915
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ταξίδι στα Κύθηρα
1984
[1] Ζωντανές ηχογραφήσει...
1987
[1] Ωδείο Ηρώδου Αττικού...
1988
[1] Το ελληνικό πρόσωπο ...
1988
[1] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1991
[1] Live & Unplugged
1998
[1] Τα χρώματα του χρόνο...
1999
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   Foibos Apollon
11-08-2009 11:11
Tα Κύθηρα ενα νησί για το οποίο οι προσκυνητές ξεκινούν μα ποτέ δε φθάνουν
   g.chatzi
11-07-2008 02:34
Εξαιρετική ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα, που πραγματικά ερμηνεύει το τραγούδι. Οι πολέμιοί του στην Ελλάδα δεν του συγχώρησαν ότι τραγούδησε σχεδόν όλα τα είδη του λαϊκού, του έντεχνου και του ξένου τραγουδιού και με τον τρόπο αυτό απέφυγε τις ετικέττες και την τυποποίηση. Και όπως είναι γνωστό ότι δεν είναι τυποιημένο δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε εύκολα, κύριοι! (ΓΔΕΧ)
   Ανώνυμο σχόλιο
04-09-2005
Στίχοι να σε συντροφεύουν...
   Αφιερωμένο από Δουράκος - athens
για Mary - athens
13-05-2003 02:58
ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
πώς να τη γιατρέψεις την παλιά πληγή βαθιά μες στην ψυχή   ( lui )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο