Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54452 Τραγούδια, 178896 Ποιήματα, 23079 Μεταφράσεις, 26515 Αφιερώσεις
 

 Ούτε αχ δε θα πω - 1969      
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Όταν είδα πως θα φύγεις
κόντεψα να τρελαθώ,
μα δεν μπόρεσα να κλάψω
και να παραπονεθώ.

Ούτε "αχ" δε θα πω
αφού έδωσα μπέσα
σε μια μαύρη καρδιά
που δε μ’ έβαλε μέσα.

Ρίξε με κι εσύ πιο κάτω
να με πάρει ο ποταμός,
να με φάει το σκοτάδι,
να με λιώσει ο καημός.

Ρώτα τη συνείδησή σου
κι άφησέ με αν σ’ το πει,
θα ’ναι ο καημός δικός μου
μα δική σου η ντροπή.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 7451
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1977
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1982
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1997
[1] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[1] 21 μεγάλα τραγούδια ...
2005
[2] Τα καψούρικα
1981
[3] Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγα...
2005
[4] Παρουσία κοινού – Απ...
2006
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   lemonina, katerina @ 25-06-2004
   Αφιερωμένο από papaxilleas - papaxilleas
για Elenh - papaxilleas
29.11.2009 08:28
ELENH!OYTE AX DEN 8A PW AFOY EDWSA MPESA SE MIA MAYRH KARDIA POY DEN ME EVALE MESA!
   Ανώνυμο σχόλιο
08-10-2005
tora, oute ah de mou ehei meinei Xristo mou - s'agapo
   Ανώνυμο σχόλιο
01-01-2006
zerodesign.: Οταν ξεχάσουν οι Ελληνες τα ποιήματα του Σεφέρη αυτό θα συνεχίσουν να το τραγουδούν γιατί το καταλαβαίνουν...
   Ανώνυμο σχόλιο
25-02-2006
Ούτε λέξη παραπάνω, ούτε και λιγότερη.
   Ανώνυμο σχόλιο
21-04-2006
Αριστούργημα!
   Isolde
28-01-2007 12:06
Πραγματικά... δεν είπα ουτε εκανα τιποτα. Αλλωστε εγώ με την συνειδησή μου είμαι εντάξει... ματάκια μου γλυκα
   papaxilleas
29-11-2009 07:22
poly kalo!to exete akoysei na to tragoydaei o Mpezos?8EIKOS!!!!!
   papaxilleas
30-11-2009 08:51
   ikarus260
19-10-2011 11:46
όντως το λέει πολύ καλά στο εκείνες και εγώ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο