Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99739 Τραγούδια, 241754 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Η πρώτη δύσκολη στιγμή - 1969       
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Η πρώτη δύσκολη στιγμή
ήταν για σένα αφορμή
να μην μπορείς να με κοιτάξεις μες στα μάτια
Η πρώτη δύσκολη στιγμή
ήταν για μένα αφορμή
να μάθω πόσα μας χωρίζουν σκαλοπάτια

Είναι τόσο μικρό το κουράγιο
όταν δεν αγαπά η καρδιά
το δικό σου κουράγιο σ’ αφήνει
με την πρώτη την ανηφοριά

Η πρώτη δύσκολη στιγμή
ήταν για σένα αφορμή
καινούργιο δρόμο να χαράξεις και πορεία
Η πρώτη δύσκολη στιγμή
ήταν για μένα αφορμή
να γράψω τέλος στη μικρή μας ιστορία




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 5797
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1983
[1] Άκης Πάνου - Τα μεγά...
1993
[1] Δίφωνο Νο 32 - Άκης ...
1998
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   lemonina, katerina @ 25-06-2004
   netriofron
04-02-2017 11:06
Β' φωνη : Βουλα Γκικα
Του 1968 !!!!!!!!
45ρακια της HMV (7PG-3890) , & 7PGΟ-3890 : ηχογραφηση Αυστραλιας με τιτλο ''The First Hard Moment'' , σε ενορχηστρωση του Ακη Πανου και στα μπουζούκια : Κώστας Παπαδόπουλος & Χρηστος Ψαρρός
-------- https://youtu.be/UcPS_iQayLY
ΠΗΓΕΣ = [ http://vinyl.gr/His%20master's%20voice%203851-3900.html ] - & - [ discogs.com ]


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο