Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
55198 Τραγούδια, 183261 Ποιήματα, 24054 Μεταφράσεις, 26536 Αφιερώσεις
 

 Σκόνη - 1984       
 
Στίχοι:  
Μιχάλης Μαρματάκης
Μουσική:  
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας


Αχ η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη
αχ η ζωή που χάθηκε στη σκόνη

Αχ το φεγγάρι που έσβησε
τ’ ασημένιο φεγγάρι
η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη

Η μέρα μου έρημη κίτρινη μέρα
χαρές που βουλιάξατε
πνιγμένες χαρές μου

Ζωή μου που καίγεσαι
στον κίτρινο αέρα
η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη
η ζωή που χάθηκε στη σκόνη



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 97.8%  (17 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 46078
      Σχόλια: 33
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η αμαρτωλή Μαρία
1984
[1] Ζωντανές ηχογραφήσει...
1987
[1] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1997
[1] Τα χρώματα του χρόνο...
1999
[1] Τερμίτες, η συναυλία
2000
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΣΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ.   ( ΕΛΕΑΝΑ. )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Πριν απο λίγες μέρες πήγα στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα.Είπε αυτό το τραγούδι μοναδικά, με πολύ συναίσθημα.Αν και έχω ακούσει μόνο τον Νταλάρα να το τραγουδάει πιστεύω πως ο Κότσιρας το λέει καλύτερα.   ( Γιούλη )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
kai sto dvd toy,to apothevnei ayto to tragoydi o kotsiras.fwnara...   ( kaith )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
giouli simfwnw ++++++++++   ( aristotelhs )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
O maxairitsas to ipe pio telia apo olous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ( Evros )
   Ανώνυμο σχόλιο
24-02-2005
o ntalaras den sigkrinetai me kanenan!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
11-10-2005
Καμία σχέση... Ο κότσιρας ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν πιάνει τον Νταλάρα!
   Ανώνυμο σχόλιο
02-12-2005
KALA RE,SIGKRINETE AFTOUS TOUS DIO RE PEDIA?? AFTOI DE SINDEONTE ME KANENA TROPO.. EXOUN ENTELOS DIAFORETIKO TROPO..LOLA KIPROS
   Ανώνυμο σχόλιο
11-01-2006
GOUSTA AFTA STOUS TRAGUDISTES...TO KOMATI EINAI AUTO POU DEN PEZETE,,,,,
   Ανώνυμο σχόλιο
21-01-2006
Ποιος το έχει πει πρώτα αυτό το τραγούδι; Σε ποιο δίσκο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά;
   Ανώνυμο σχόλιο
10-04-2006
to tragoudi auto uparxei sto palio cd tou maxairitsa mazi me ton tsakni pou onomazetai"h nixta tha to pei"
   Ανώνυμο σχόλιο
11-04-2006
Η φωνή του Νταλάρα είναι η πιό άψογη για αυτό το τραγούδι
   Παυλος Κικριλης
24-05-2006
Το τραγουδι αυτο για πρωτη φορα συμπεριληφθηκε στο δισκο των Τερμιτων με τιτλο <Η αμαρτωλη Μαρια> 1984 Vertigo records
   Τραγικός_Κλόουν
13-06-2006
Ο Νταλάρας είναι υπερτιμημένος...
   Ανώνυμο σχόλιο
20-06-2006
nomizo oti kai stis tris ektelesis maxairitsas-tsaknis ,ntalaras,kotsirasto komati exei apodothei me ton kalitero tropo .bebaia me tin optiki tou kathe kallitexni
   Κάιν
27-09-2006 01:43
Το τραγουδι αυτο για πρωτη φορα συμπεριληφθηκε στο δισκο των Τερμιτων ΄΄Η Αμαρτωλή Μαρία΄΄ 1984 Virgin
Στη vertigo άνηκε ο πρώτος τους δίσκος το Armagedon
   onos78
09-01-2007 14:39
Του Νταλάρα είναι καλύτερη η εκτέλεση. Ο Κότσιρας δεν έχει τόση δυνατή και ισχυρή φωνή όσο απαιτεί το τραγούδι.
   Maria..
25-04-2007 10:17
φοβερο το τραγουδι!βεβαια μου αρεσει περισσοτερο οταν το τραγουδαει ο γλυκος μου ο ερωτας...κ απο αυτον το αγαπησα κ ολας...
   Ιχνηλάτης
18-06-2008 07:29
Αγαπημένος δίσκος "Η αμαρτωλή Μαρία"
Ο δε Νταλάρας, όχι μόνο το απογείωσε (το συγκεκριμένο τραγούδι),αλλά το έφτασε στον Άρη!!
Προσέξτε τις ψιλές του οκτάβες!!!!!!
   _aggigma 4ixis_
24-06-2008 00:40
to feggari pu esvise, to asimenio feggari..i agapi pu xathike sti skoni..
   APOSTOLOS=tolis
19-09-2008 04:46
apla teleio kai apo tous treis
   antoulini
06-01-2009 11:08
Αχχχ............Ο Μαχαιριτσας το ερμηνευει με τον πιο υπεροχο τροπο.Εχει πει κιολας πως αυτο ειναι το πρωτο τραγουδι που εγραψε(νομιζω)
   simsof
06-01-2009 16:00
san ton gonidi den yo leei kanenas!!!!!!!!!
   elen333
13-01-2009 09:31
καταπληκτικό τραγούδι

Η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη...
   dafni!!!!
09-04-2009 23:37
simsof μην τρελαθουμε εντελως τωρα...(συγνωμη κ ολας) αλλα ο τον Γωνιδη δεν τον βλεπω ουτε καν σαν τραγουδιστη.
Το τραγουδι οποιος δεν το εχει ακουσει απο τον Νταλαρα ειναι σαν να μην το εχει ακουσει καν.. επεισης και απο τον Κοτσιρα γιατι και εκεινος το λεει υπεροχα (ειναι και ο αγαπημενος μου τραγουδιστης)
   tapantaef
08-07-2009 06:06
ta leei ola afto to kommati...den xreiazetai na pros8eseis tipota....oi stixoi to0 einai magikoi...episis,simfwnw me tin dafni...o ntalaras exei kanei mia oneiriki ketelesi to0 kommatio0...xanei opoios den to exei ako0sei...
   entexnα
21-12-2010 07:47
Zwh mou....Zwh mou pou kaigesai...Sto kitrino aima....Aaaaaaaaaaxxxxx....H zwhhhhh....Pou xa8hke sthn skonh....
   w0lf230410
25-05-2011 15:56
kai oi treis kalitexnes mou areoun polu ... alla an einai na pw apo poion to akouw me megaliteri euxaristisi...tote autos einai o kotsiras..otan thelw na t akousw vazw auton...sto sigkekrimeno tragoudi den to skeftomai kan..apla mia apo tis kaliteres ekteleseis pou exw akousei...telos!!!!
   ola 9a pane kala reee
08-09-2011 10:42
Σαν τον Γονιδάρα δεν έχει!!!! Δεν θέλω να το ακούσω από κανέναν άλλον εκτός από τον ΓΟΝΙΔΑΡΑ!


http://www.youtube.com/watch?v=83e31PI3ZmA ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕΕΕ!
   zizu10
19-10-2011 00:35
Νταλάρας απλά άπιαστος....
   tsiou
29-04-2012 14:15
Αχ η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη..
αχ η ζωή που χάθηκε στη σκόνη..


http://www.youtube.com/watch?v=sWnt2ZIZpUg
   Ματίνα Σα.
17-10-2013 19:25
εγώ θέλω να με βοηθήσει καποιος...η τραγουδάρα αυτή του Μαχαιρίτσα μιλάει για την αγάπη ή για την εξάρτηση στη "σκόνη"?

   Ματίνα Σα.
17-10-2013 19:25


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο