Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
98750 Τραγούδια, 239981 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Πού είσαι αυτή την άνοιξη - 1964      
 
Στίχοι:  
Δημήτρης Χριστοδούλου
Μουσική:  
Γιάννης Μαρκόπουλος


Πού είσαι αυτή την άνοιξη
χαμένο παλληκάρι
ποιά λησμονιά σε τύλιξε,
ποιά νύχτα σ’ έχει πάρει,
ποιά λησμονιά σε τύλιξε,
ποιά νύχτα σ’ έχει πάρει.

Είμαστε εδώ και μας πονά
ακόμα η καρδιά σου,
πονάμε αυτό που πόναγες,
μας καίν’ τα όνειρά σου,
μας καίν’ τα όνειρά σου.

Πού είσαι αυτή την άνοιξη
αστέρι ξεχασμένο,
πικροχαμένο όνειρο,
κορμί βαθειά θαμμένο,
πικροχαμένο όνειρο,
κορμί βαθειά θαμμένο.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 2328
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1964
[1] Γιάννης Μαρκόπουλος ...
1996
[3] Δίσκος 45 στροφών
1971
[4] Ο Γιάννης Μαρκόπουλο...
1988
[4] Οδός Θόλου
1994
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 03-06-2012
   longieth
18-03-2017 17:57
Και με την Μαρία Δαλάκου!
https://www.youtube.com/watch?v=k5jpJuMv8sI
   longieth
18-03-2017 17:48
Και με την Μαρία Φαραντούρη
https://www.youtube.com/watch?v=no8WJbd0qyo

   tzilivak
05-03-2017 10:17
Το εχει πει κι η Μαίρη δαλακου στο "Διωγμό" του 1965...
   tzilivak
04-03-2017 20:21
Το εχει πει και ο Πασπαρακης το 1971...


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο