Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 185696 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Θλίψη - 1963      
 
Στίχοι:  
Μανώλης Χιώτης
Μουσική:  
Μανώλης Χιώτης


Ούτε κρασί ούτε πιοτό
απόψε δε με πιάνει
και κλαίω την αγάπη μας
που έχει πια πεθάνει

Νιώθω στη καρδιά μου
απόψε μια θλίψη
έφυγες εσύ
και πολύ μου ‘χεις λείψει
κι όμως περιμένω
με λαχτάρα στη καρδιά
να γυρίσεις μια βραδιά

Ούτε γιατρός ούτε κανείς
μπορεί να με γιατρέψει
και μια ζωή που ζήσαμε
την έχεις καταστρέψει



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 3127
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Πολυτεχνίτης και Ερη...
1963
[1] Μαίρη Λίντα - Αξέχασ...
1982
[1] Περασμένες μου αγάπε...
2005
[2] Ο Τόλης Βοσκόπουλος ...
1984
[3] Μανώλης Χιώτης - 72 ...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   xeniaR @ 05-05-2004
   πανούλης
21-06-2008 06:21
Αλέκου Σακελλάριου - "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης", 1963 (Θανάσης Βέγγος)
   Ανώνυμο σχόλιο
05-09-2005
esu me skeftesai kai me niotheis arage to idio?
   Ανώνυμο σχόλιο
23-03-2005
άψογοι


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο